Валерий

Бренд шеф-кухар (world cuisines)

Розглядає посади: Бренд шеф-кухар (world cuisines), Бренд-шеф, амбасадор, консультант, Керівник виробництва
Вид зайнятості: повна, неповна
Вік: 39 років
Місто проживання: Київ
Готовий працювати: Інші країни, Київ
Розглядає посади:
Бренд шеф-кухар (world cuisines), Бренд-шеф, амбасадор, консультант, Керівник виробництва
Вид зайнятості:
повна, неповна
Вік:
39 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Інші країни, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бренд Амбасадор

з 08.2025 по нині (5 місяців)
Вічунай-Україна, Київ (Харчова промисловість)

Робота з клієнтами, розвиток та просування бренду.

Бренд шеф консультант

з 05.2023 по нині (2 роки 8 місяців)
Асканія FMCG, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Консультація по підбору сировини імпорт.Майстер-класи та навчання для співробітників компанії. Аналітика, відпрацювання продукції. Рекомендації по використанню. Активація контактів клієнтів.

Бренд Шеф

з 09.2021 по 10.2025 (4 роки 2 місяці)
Євразія, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Стандартизація и оптимізація процесів, реструктуризація кухні,проведення майстер-класів та івентів, навчання персоналу, розвиток бренду, контроль якості.Розробка та обновлення меню, впровадження кулинарних трендів кухонь світу, підвищення эфективності кухонь підприємств, оптимизація фудкосту.Проектування та запуски нових закладів і форматів закладів.

Бренд Шеф

з 09.2020 по 09.2021 (1 рік)
Жовте Море, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка та оновлення меню, навчання персоналу , впровадження та розвиток кулинарних трендів Азійськіх кухонь, підвищення эфективності кухонь підприємств, оптимизація фудкосту, проведення тендерів з постачальниками, відкриття нових проєктів.

Бренд Шеф

з 01.2019 по 06.2020 (1 рік 6 місяців)
ТОВ Сушия, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка та оновлення меню, навчання персоналу, впровадження кулинарних трендів Азійських кухонь, підвищення эфективності кухонь підприємств, оптимизація фудкосту, відкриття нових проєктів, проведення івентів, розвиток бренду.

Brand Chef

з 09.2018 по нині (7 років 4 місяці)
Valerii Sharov Asian Cuisines, Украіна (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка та оновлення меню, навчання персоналу, кураторство, впровадження та розвиток кулинарних трендів Азійських кухонь, підвищення эфективності кухонь підприємств, оптимизація фудкосту, відкриття нових проєктів, консультації, проведення Майстер-класів , Івентів. Проєкти:(Сушия,Муракамі,Євразія, Жёлтое Море, Yoki, Roll club Asian, Sam dim Sam, Viet nяM,Pinko Kitsune,Ascania Frozen,Vicunai, Устричная, Монако, Mao Lee,...)

Executive Chef

з 09.2017 по 09.2018 (1 рік)
Ресторан KOYA, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Оновлення меню, підбір та навчання персоналу, контроль якості продукції, проведення інвентаризацій,планування роботи кухні.

Consulting Chef

з 04.2017 по 04.2018 (1 рік)
ресторан Монако, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Складання меню, запуск азійського направлення кухонь, підбір та навчання персоналу,кураторство.

Brand Chef

з 10.2016 по нині (9 років 3 місяці)
Новый Проект, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Проведення івентів та майстер класів,робота з клієнтами,проектування кухонь,проєкт Кухні Світу.

Executive Chef

з 09.2015 по 09.2016 (1 рік)
MEIWEI, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Навчання персоналу, складання і оновлення меню, підбір персоналу,підбір постачальників, запуск ресторану, контроль якості, безпосередня робота на всіх процесах кухні.

Executive Chef

з 02.2013 по 08.2015 (2 роки 7 місяців)
carte blanche, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота з азійськими кухнями, робота з постачальниками,підбір персоналу,планування роботи кухні, постійна клієнтура.

Освіта

кнтеу

Менеджмент отельно-ресторанного бизнеса, киев
Вища, з 2007 по 2011 (4 роки)

Также среднее специальное образование , вку (технология приготовления)
младший специалист

Додаткова освіта та сертифікати

школа английского языка

сейчас

Знання і навички

  • Работа непосредственно на всех процессах
  • Составление меню,обучение персонала,запуск проектов,кураторство,
  • Дисциплінованість
  • Самомотивація
  • Адаптивність
  • Комунікабельність
  • Пунктуальність
  • Здатність до навчання

Знання мов

Англійська — початковий

Рекомендації

  • Ювчик Т,О

    Ювчик Т,О

    Директор, Ресторан Boccaccio Марокана

    Контактні дані приховані
  • Константин Смолий

    Константин Смолий

    Ресторатор

    Контактні дані приховані
  • Сухенко Леся

    Сухенко Леся

    Менеджер, Новый Проект

    Контактні дані приховані
  • Скороход Вадим Витальевич

    Скороход Вадим Витальевич

    Директор, Рестораны Монако Купеческий Двор 2Бобра

    Контактні дані приховані
  • Ходисько Антон

    Ходисько Антон

    Генеральный Директор, ТОВ Сушия

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

На кухне с 17лет, трудолюбив, огромное желание творить, хочется передавать свои навыки, в багаже хороший опыт запусков, проектов, их масштабирование.

Кандидати за містами