Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 3 квітня 2022

Віта

Практичний психолог, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто проживання:
Борзна
Готовий працювати:
Київ, Чернігів

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний спеціаліст відділення рекрутингу та комплектування

з 07.2021 по нині (2 роки 9 місяців)
Борзнянський РТЦК та СП, Борзна (Соціальне та морально-психологічне забезпечення.)

Головний спеціаліст командування (соціолог)

з 12.2018 по 07.2021 (2 роки 7 місяців)
Борзнянський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки, Борзна (Соціальне та морально-психологічне забезпечення.)

1. Бере участь в наданні допомоги сім’ям і батькам військовослужбовців, які загинули чи померли в період проходження військової служби (зборів), у їх похованні.
2. Бере участь в розгляді звернень, які надходять до районного ТЦК та СП, з питань соціального і правового захисту військовослужбовців та членів їхніх сімей, а також ведення особистого прийому громадян.
3. Бере участь в роботі щодо своєчасного та всебічного реагування на звернення військових частин та членів сімей військовослужбовців, які отримали тяжкі поранення, контузії, каліцтва, осіб, що мають особливі потреби, та тяжкохворих щодо надання адресної допомоги за місцем їх лікування, реабілітації чи постійного проживання.
4. Систематично уточнює інформаційні та довідкові матеріали з питань механізмів реалізації пільг та соціальних гарантій, передбачених законодавством України для військовослужбовців та членів їхніх сімей, у тому числі соціальної реклами, контактних даних (адрес, телефонів, прізвищ, імен та по батькові керівників) органів соціального захисту та соціальних служб, волонтерських та благодійних організацій.
5. Веде облік військовослужбовців та членів їхніх сімей, які потребують посиленої соціальної допомоги та підтримки, а також результатів надання їм адресної допомоги.
6. Бере участь в роботі щодо забезпечення згідно із законодавством соціального захисту військовослужбовців, військовозобов'язаних і резервістів, призваних на збори та членів їх сімей.
7. Проводить роботу щодо роз’яснення законодавства з питань соціального забезпечення і пільг, що встановлені особам, звільненим із військової служби, та членам їх сімей.
8. Бере участь в роботі з дітьми померлих військовослужбовців і дітей пенсіонерів, які потребують проведення дитячих оздоровчих заходів за рахунок асигнувань, що виділяються на ці потреби в кошторисі Міністерства оборони України.
9. Бере участь в роботі щодо ведення обліку військових поховань, братських могил, меморіалів та пам'ятників, поховань ветеранів Другої світової війни та ведення формулярів поховань.
10. Бере участь в відпрацюванні планів морально-психологічного забезпечення РТЦК та СП на місяць.
11. Бере участь в роботі щодо вивчення соціально-психологічного клімату у колективі РТЦК та СП.
12. Бере участь в роботі щодо вивчення морально-ділових якостей та психологічних особливості військовослужбовців та службовців РТЦК та СП.
13. Підтримує постійну взаємодію з особовим складом відділу МПЗ та ЗГ ОТЦК та СП.
14. Відпрацьовує угоди, договори щодо співпраці з громадськими та волонтерськими організаціями з питань співробітництва у сфері соціології та практичної психології.
15. Відпрацьовує методичний та допоміжний матеріал з питань вивчення індивідуально-психологічних особливостей особового складу РТЦК та СП.
16. Бере участь в роботі щодо виконання наказів, вимог, розпоряджень та вказівок органів військового управління вищого рівня.
17. Дотримується заходів безпеки в процесі службової діяльності.

Головний спеціаліст відділення комплектування та призову (психолог)

з 06.2017 по 12.2018 (1 рік 6 місяців)
Борзнянський районний військовий комісаріат, Борзна (Призов громадян України на строкову військову службу, попередній відбір, комплектування і направлення курсантів до ВВНЗ, кандидатів для проходження військової служби за контрактом.)

1. Організація і проведення заходів психологічної роботи з військовослужбовцями та членами їх сімей, працівниками Збройних Сил України підпорядкованого військового комісаріату.
2. Проведення заходів професійно-психологічного відбору громадян, які підлягають приписці до призовних дільниць, кандидатів на строкову військову службу, кандидатів на військову службу за контрактом кандидатів для навчання у ВВНЗ, кандидатів на службу у військовому резерві, громадян, які призиваються за мобілізацією та військовослужбовців підпорядкованого військового комісаріату.
3. Уточнення інформації щодо наявності регіональних реабілітаційних центрів, доведення інформації до військовослужбовців та членів їх сімей щодо можливостей проходження реабілітації.
4. Вивчати професійно-психологічні особливості військовослужбовців та працівників ЗС України, вивчати та корегувати соціально-психологічний клімат у колективі військового комісаріату, сприяти згуртуванню колективу.
5. Аналізувати морально-психологічний стан особового складу військкомату та проводити роботу щодо його покращення.
6. Проводити заходи психологічної роботи з військовослужбовцями та членами їх сімей, працівниками Збройних Сил України, організовувати психологічне консультування особового складу та (за необхідністю) заходи індивідуальної психологічної корекції.
7. Вивчати професійно-психологічні особливості кандидатів на проходження військової служби за контрактом, надавати рекомендації щодо доцільності комплектування підрозділів відповідно до військово-професійної спрямованості.
8. Здійснювати психологічний аналіз відомостей, що надійшли з місця роботи (навчання) кандидатів на військову службу, інших матеріалів, що містяться в документах військового обліку.
9. Своєчасно виявляти осіб із нервово-психічною нестійкістю, низькими індивідуально-психологічними та морально-діловими якостями, схильних до девіантної поведінки, надавати (за необхідністю) рекомендації щодо додаткового медичного обстеження даних осіб.
10. Надавати рекомендації медичним працівникам військово-лікарняної комісії за результатами психологічного вивчення громадян України, які призиваються, або приймаються на військову службу, відповідного районного (міського) військкомату.
11. Доповідати військовому комісару районного (міського) військового комісаріату та заступнику обласного військового комісара – начальнику групи по роботі з особовим складом та зв’язкам з громадськістю про проведені заходи, їх результати, динаміку зміни морально-психологічного стану особового складу, пропозиції щодо його покращення.
12. Володіти сучасними психодіагностичними методиками і засобами програмного забезпечення, постійно працювати над підвищенням та вдосконаленням свого фахового рівня.
13. Організовувати і проводити роботу із родинами військовослужбовців, проводити консультування військовослужбовців та членів їх сімей, які звертаються за психологічною допомогою.

Вчитель музичного мистецтва 5, 6, 7 клас

з 09.2016 по 06.2017 (9 місяців)
Ядутинська ЗОШ І - ІІІ ступенів, Ядути (Освіта, наука)

Сприяння засвоєння освітньої програми музичного мистецтва школярам відповідно до вимог МОУ та їхнього віку.

Вихователь ГПД

з 09.2016 по 06.2017 (9 місяців)
Ядутинська ЗОШ І - ІІІ ступенів, Ядути (Освіта, наука)

Красний керівник 5 класу

з 09.2016 по 06.2017 (9 місяців)
Ядутинська ЗОШ І - ІІІ ступенів, Ядути (Освіта, наука)

- сприяння згуртуванню класного колективу;
- організація шкільних, класних вечорів;
- шкільний супровід 5-класників.

Старший вихователь (заступник директора)

з 06.2016 по 08.2016 (2 місяці)
ДПЗОВ "Десна", Ядути (Заклад оздоровлення та відпочинку (табір))

Ведення табірної документації, контроль за роботою виховательського персоналу закладу

Практичний психолог, соціальний педагог

з 10.2015 по 06.2017 (1 рік 8 місяців)
Школа, Ядути (Освіта, наука)

Освіта

Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя

Факультет психології та соціальної роботи, практична психологія, магістр, Ніжин
Вища, з 2015 по 2017 (1 рік 6 місяців)

Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя

Факультет психології та соціальної роботи, управління навчальним закладом (ЗНЗ, ДНЗ), магістр, Ніжин
Вища, з 2015 по 2017 (1 рік 6 місяців)

Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя

Природничо-географічний, біологія та практична психологія, спеціаліст, Ніжин
Вища, з 2010 по 2015 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Семінар програми "Дорослішай на здоров я"

2016, 24 - 28 жовтня

Тренінговий курс для молоді "Захисти себе від ВІЛ" за програмою "Формування здорового способу життя та профілактика ВІЛ / СНІДу"

2017, 27 - 31 березня

Online-марафон "Арт-терапия в работе специалистов помогающих профессий"

2019, 19 - 28 серпня

Психологічний online-квест "Подорож до великого успіху"

2020, 10 - 13 січня

Цифрова грамотність держслужбовних службовців 1.0, на базі інструментів Google

2020, 25 квітня

Базові цифрові навички (початковий рівень)

2020, 26 квітня

Базові цифрові навички (середній рівень)

2020, 26 квітня

Базові цифрові навички (просунутий рівень)

2020, 27 квітня

Глобальне тестування з цифрової грамотності (високий рівень)

2020, 12 травня

Відкриті дані доя державних службовців

2021, 16 березня

Доступ до публічної інформації

2021, 16 березня

Основи кібергігієни

2021, 20 березня

Адміністративний ресурс і як йому протидіяти

2021, 21 травня

Кіберняні

2021, 22 травня

Викривач у законі

2021, 06 червня

Знання і навички

Співпраця з учнями, педагогами, військовослужбовцями Проведення уроків природознавства та біології Проведення КРЗ з учнями та студентами. ППВ кандидатів для проходження строкової служби ППВ кандидатів для проходження військової служби за контрактом Оформлення о/c кандидатам для проходження контрактної в/сл. ППВ кандидатів для проходження військової служби по мобілізації ППВ кандидатів для проходження зборових заходів ППВ кандидатів для навчання у ВВНЗ ППВ юнаків до призовних дільниць Оформлення о/c кандидатам для вступу до ВВНЗ

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Німецька — початковий
  • Російська — вільно
  • Латинь — середній
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Особисті якості:
- цілеспрямованість;
- організованість;
- рішучість;
- комінікабельність;
- відкритість;
- стриманість;
- відповідальність;
- пунктуальність;
- врівноваженість;
- креативність.

Додаткова інформація:
Сімейний стан: неодружена, дітей немає.
Посвідчення водія категорії «B» з 2012 року.

Хочу знайти роботу у компанії яка:
- підтримуватиме та буде зацікавлена у моєму професійному рості в сфері психології;
- сприятиме прагненню знайти якнайкраще застосування своїм навичкам та здібностям;
- зацікавлена у власному розвитку та допомозі професійного розвитку інших в інтересах компанії.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: