Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 17 жовтня 2019

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/2969277

Заступник голови правління, операційний директор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник Голови Правління

з 09.2013 по 04.2015 (1 рік 7 місяців)
Банк, Київ (Фінанси, банки, страхування)

•Проект реорганізації Банку, шляхом приєднання активів на балансі приймаючого банку: стратегічне, тактичне планування і оперативне регулювання проекту, управління проектом, контроль проекту.
•Прогнозування та контроль дотримання фінансових та економічних показників Банку; Аналіз структури доходів та витрат;
•Координація роботи логістики, пошук шляхів мінімізації витрат;
•Стратегічне та тактичне планування; оперативне управління поточною діяльністю;
•Антикризовий менеджмент.

Начальник Управління супроводження корпоративного бізнесу, заступник начальника управління кредитної експертизи Банк

з 07.2006 по 09.2013 (7 років 2 місяці)
Банк ГО, Київ (Банк (топ 5))

•Організація роботи управління з «нуля», створення нормативної бази, організація взаємодії із суміжними підрозділами, підбір персоналу, контроль виконання поставлених завдань;
•Організація та координування роботи по обслуговуванню клієнтів юридичних осіб в регіональних підрозділах (200 відділень);
•Супроводження операцій з ФФБ, документарних операцій, зарплатних проектів, пенсійних виплат;
•Організація та контроль взаєморозрахунків з Торговими партнерами та Банками партнерами (комісії за інформаційно-консультаційні послуги, комісії за здійснені перерахунки).
•Взаємодія з контролюючими органами (НБУ, зовнішні аудитори, податкова)

Начальник сектору кредитного моніторингу, економіст відділу кредитування фізичних осіб, старший адміністратор ОДБ (відділ інформатики). Регіональний підрозділ

з 09.2001 по 07.2006 (4 роки 10 місяців)
Банк, Львів (Фінанси, банки, страхування)

•Поточний моніторинг кредитів (фізичних та юридичних) від видачі до їх повного погашення в т.ч. аналіз динаміки фінансового стану клієнта, аналіз грошових потоків; Контроль за відповідністю кредитних операцій до діючих кредитних Процедур, Правил, Положень.
•Класифікація кредитних операцій, визначення їх класів та формування резервів по активних операціях у відповідності до вимог НБУ;Формування та подання звітності та іншої аналітичної інформації, пов’язаної з кредитними операціями та станом кредитного портфелю;
•Робота з проблемними кредитами;
•Участь у впровадженні АБС Б2; Поточне адміністрування операційного дня Банку.

Головний програміст

з 03.2001 по 09.2001 (6 місяців)
АПБ "Україна", Львів (Фінанси, банки, страхування)

•Робота з програмними комплексами НБУ: АРМ3, Статистика НБУ та інші. Поточне адміністрування всіх банківських програмних комплексів Банку.

Освіта

НУ "Львівська політехніка"

Економічний факультет, фінанси, Львів
Вища, з 2003 по 2005 (1 рік 8 місяців)

ДДПУ ім.І.Франка

Фізико-математичний факультет, математика та інформатика, Львівська область
Вища, з 1992 по 1997 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Український інститут розвитку фондового ринку КНЕУ. Фахівець з питань торгівлі цінними паперами.(сертифікат діє до січня 2017 р)

2014

Український інститут розвитку фондового ринку КНЕУ. Фахівець з питань депозитарної діяльності.(сертифікат діє до січня 2017 р)

2014

Знання і навички

MS Office MS Project MS Visio

Додаткова інформація

Досвід роботи на різноманітних ділянках роботи (загальне керівництво та оптимізація процесів керування, координація проекту «злиття», організація процесу супроводження бізнесу, адміністрування та супровід банківських інформаційних систем, роздрібний продаж банківських продуктів, кредитний моніторинг роздрібних та корпоративних клієнтів).
Системний, орієнтований на результат керівник, володію аналітичними здібностями, лідерськими якостями, досвідом формування ефективної команди а також побудови роботи «з нуля».

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: