Антон
Шеф-кухар, 40 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 39 років
- Місто проживання:
- Київ
- Готовий працювати:
- Дистанційно, Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/2995727
Досвід роботи
Шеф кухар
з 12.2022 по нині
(1 рік 4 місяці)
To Be, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка нового та сезонного меню.
Складання технологічних та калькуляційних карт.
Видача страв з технологічних карт.
Контроль роботи кухні
Контроль заготовок та терміну реалізації.
Підбір персоналу.
Навчання персоналу кухні.
Робота з постачальниками.
Закупівля продуктів.
Контроль якості продуктів.
Переоблік.
Відкриття кухні з нуля
Підбір та закупівля обладнання
Шеф повар
з 10.2022 по 10.2022
(менш ніж місяць)
Andriano Cafe, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття закладу з 0
Складання меню
Фудкост
Складання технологічних карт
Навчання персоналу
Шеф повар
з 01.2022 по 05.2022
(4 місяці)
Мястория, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Видача страв з технологічних карт.
Контроль роботи кухні
Контроль заготовок та терміну реалізації.
Підбір персоналу.
Навчання персоналу кухні.
Контроль якості продуктів.
Переоблік.
Менеджер кухни
з 11.2021 по 12.2021
(1 місяць)
Burger Farm, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль роботи кухні
Складання чек листів
Шеф повар
з 01.2020 по 10.2021
(1 рік 9 місяців)
To Be, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Паназіатська, китайська, японська кухня.
Розробка нового та сезонного меню.
Складання технологічних та калькуляційних карт.
Видача страв з технологічних карт.
Контроль роботи кухні
Контроль заготовок та терміну реалізації.
Підбір персоналу.
Навчання персоналу кухні.
Робота з постачальниками.
Закупівля продуктів.
Контроль якості продуктів.
Переоблік.
Су Шеф
з 10.2019 по 01.2020
(3 місяці)
Razzle Dazzle, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)
Европейская кухня
Открытие кухни с ноля.
Контроль работы кухни.
Контроль заготовок и срока реализации.
Выдача блюд по технологическим картам.
Закупка продуктов.
Переучет.
Помощь в разработке нового меню.
Подбор персонала.
Шеф повар
з 08.2018 по 09.2019
(1 рік 1 місяць)
Шишка, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)
Паназиатская и европейская кухня
Контроль работы кухни
Контроль заготовок и срока реализации.
Выдача блюд по технологическим картам.
Закупка продуктов.
Переучет.
Разработка нового и сезонного меню.
Подбор персонала.
Составление технологических и калькуляционных карт.
СуШеф
з 08.2017 по 07.2018
(11 місяців)
Шишка, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)
Паназиатская и европейская кухня
Открытие кухни с ноля.
Контроль работы кухни
Контроль заготовок и срока реализации.
Приготовление соусов.
Выдача блюд по технологическим картам.
Закупка продуктов.
Переучет.
Помощь в разработке нового меню.
Подбор персонала.
Повар горячего цеха
з 12.2016 по 07.2017
(7 місяців)
To Be, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)
Европейская кухня
Горячий процесс.
Повар горячего процесса
з 11.2015 по 12.2016
(1 рік 1 місяць)
Руккола, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)
Итальянская кухня.
Горячий процесс, гриль
Повар универсал
з 05.2015 по 11.2015
(6 місяців)
Євразія, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)
Японская и Паназиатская кухня
Опыт работы на горячем и холодном процессах.
Небольшой опыт работы на суше баре.
Начальник отдела строительства и эксплуатации телекомуникационных сетей
з 03.2008 по 05.2015
(7 років 2 місяці)
Nashnet, Киев (IT)
Досвід пов`язаний з складською роботою:
•Досвід проведення інвентаризацій .
•Прийом, облік і видача ТМЦ згідно накладних.
•Управління командою більше 10 чоловік.
•Звітність керівництву компанії за запитом.
•прокладка кабеля по слаботочним каналам
Рекламний агент
з 06.2003 по 02.2008
(4 роки 8 місяців)
Блиц Информ, Киев (СМИ, медиа)
- Розповсюдження друкованих видань.
- Пошук нових передплатників.
Освіта
Мед школа при ДМО
Стоматология ортопедическая, Киев
Середня спеціальна, з 1999 по 2002 (2 роки 10 місяців)
Знання і навички
Схожі кандидати
Шеф-кухар
Київ
Шеф-кухар (консультація, розробка меню, ребрендинг)
Київ, Дніпро
,
ще 8 міст
Шеф-кухар (розробка меню у заклади)
Київ
Шеф-кухар
Київ
Повар, су-шеф
Київ
Шеф-кухар
30000 грн, Київ