Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 1 лютого 2019

Сергей

Інженер з охорони праці, пожежної та техногенної безпеки (цивільний захист), 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто проживання:
Васильків
Готовий працювати:
Васильків, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Здітовецький Сергій Казимирович
Інженер з цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки
( інженер з охорони праці, пожежної та техногенної безпеки)
повна та неповна зайнятість.
Дата народження:13 березня 1978 (40 років) місто: Васильків, Київської області. Готовий до відрядження.

Р Е З Ю М Е
АДРЕСА
08631, вул. Вокзальна 22, кв.67;
смт. Глеваха, Васильківського району,
Київської області;
тел. моб. [[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)]
Email:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
ПРО СЕБЕ
Одружений, виховую доньку.
ОСВІТА
В 1995 році закінчив Васильківську загальноосвітню середню школу №8.
В період з 1995 по 1998 р. навчався в Київському інституті Військово-повітряних сил за спеціальністю "Технічне обслуговування засобів зберігання, транспортування та заправки пально-мастильними матеріалами" і здобув кваліфікацію техніка-механіка.
В період з 2003 по 2008 р. навчався в Харківському Університеті цивільного захисту України і отримав базову вищу освіту за напрямком підготовки "пожежна безпека" та здобув кваліфікацію фахівця з протипожежної безпеки.
В 2012 році пройшов функціональне навчання у сфері цивільного захисту на курсах підвищення кваліфікації керівних кадрів навчального центру з цивільного захисту та безпеки життє діяльності м. Бровари Київської області, опрацювавши навчальний курс за обов"язками: начальник штабу цивільного захисту.
В 2012 році підвищів кваліфікацію в Інституті післядепломної освіти інженерно педагогічних працівників Національної академії наук України м. Донецьк за програмою персоналу, який залучається до професійного навчання на виробництві.

ДОСВІД РОБОТИ
В період з 27 липня 1998р. по 30 грудня 1999р. служба в Збройних силах України на посаді начальник служби радіаційного та хімічного спостереження м. Київ
З грудня 1999 року по 13 жовтня 2000 року переведений до Київського військового ліцею імені І. Богуна на посаду офіцер вихователь.
З 13 жовтня 2000 року по 30 липня 2001 року був переведений на посаду начальника групи матеріально - технічного забезпечення до Київського військового ліцею імені І. Богуна в місті Боярка.
З 30 липня 2001 року по 13 липня 2006р. проходив службу в з"єднанні військ протиповітряної оборони Украіни - начальником служби пожежної безпеки (охорона праці) м. Васильків, Київської області.
В липні 2006р. в зв’язку із скороченням штатів був звільнений з лав збройних сил України та прийнятий до Головного управління Міністерства надзвичайних ситуацій м. Київ на посаду заступника начальника управління по реагуванню на надзвичайні ситуації та інспектування закритих об"єктів. В квітні 2011 року звільнений за власним бажанням.
В жовтні 2011р., прийнятий до ПАТ "Київобленерго" на посаду інженера з пожежної безпеки та цивільного захисту Служби охорони праці Департаменту з охорони праці та навколишнього середовища.
В жовтні 2013 року переведений на посаду провідного інженера з пожежної безпеки та цивільного захисту Служби охорони праці Департаменту з охорони праці та навколишнього середовища.
В березні 2015 р., в звя’зку з реструктуризацією підприємства звільнився із займанної посади за власним бажанням.
З серпня 2016 р. та по серпень 2017, інженер з охорони праці та пожежної безпеки на підприємстві хлібобулочних виробів та транспортних перевезень.
З серпня 2017 р. По теперішній час провідний інженер з контролю систем обліку газу відділу інспектування в ПАТ"Київоблгаз".
ПРОФЕСІЙНІ ВМІННЯ ТА ОСОБИСТІ ЯКОСТІ
Маю певний досвід роботи у сфері забезпечення охорони праці, цивільного, протипожежного та техногенного захисту об`єктів різного призначення зі штатною кількістю від 4000 тис. чоловік, а саме: - розробка та затвердження наказів, розпоряджень, інструкцій; - проведення інструктажів з питань охорони праці, цивільного захисту та пожежної безпеки (навчання); - забезпечення об’єктів первинними засобами пожежогасіння згідно норм належності; - контроль та приймання робіт протипожежного призначення (автоматична пожежна сигналізація, установки автоматичного пожежогасіння, проведення вогнезахисного оброблення несучих конструкцій) як на стадії проектування, так і при введенні в експлуатацію; - розробка та контроль виконання договорів на проведення технічного обслуговування установок автоматичної пожежної сигналізації, автоматичного пожежогасіння; - участь в робочих комісіях по прийняттю в експлуатацію об’єктів завершеного будівництва, розслідування нещасних випадків. Маю певний досвід роботи у сфері виконання нормативно-правових актів з охорони праці, СЕС, екології та взаємодії з контролюючими органами. Маю налагоджені стосунки в контролюючих органах (МНС) в м. Києві та в більшості областей держави. Проведення навчання з відповідним робочим персоналом в навчальних комбінатах Управління охорони праці, та надання всіх видів допусків. Один із співавторів статей, журналу охорона праці.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: