Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 24 січня 2022 PRO

Ігор

Керуючий мережею ресторанів, барів, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий рестораном

з 06.2020 по 01.2021 (7 місяців)
ТОВ "СОЛЕЛАТ ПАЛАЦ", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття ресторану "з нуля". Участь у розробці концепції закладу, його дизайн-проекту, технологічних комплексів кухні та бару, підбір техніки та оснащення для ресторану, розробка логотипу, концепції меню та його дизайну. Проект призупинено через пандемію Covid-19.

Керуючий пабом

з 11.2018 по 11.2019 (1 рік)
Celtic Irish Pub, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Відкриття заклада з "0"
- Визначення потреби в персоналі, його пошук та набір
- Навчання персоналу, проведення тренінгів
- Запобігання і вирішення конфліктних ситуацій в колективі
- Контроль за дотримання працівниками організації трудової і виробничої дисципліни
- Ухвалення рішень стосовно просування по службі, пониження в посаді, накладення адміністративних стягнень, а також звільнення працівників
- Складання графіка і облік робочого часу
- Постановка і контроль за своєчасним виконання підлеглими планових завдань і окремих доручень
- Організація роботи з персоналом відповідно до загальних цілей розвитку закладу
- Участь у розвитку колективу, вирішенні трудових спорів та конфліктів

- Організація і проведення банкетів, музичних та спортивних івентів
- Виконання обов'язків арт-директора

- Забезпечення відкриття та закриття робочого дня ресторану
- Контроль за дотриманням касової дисципліни
- Здійснення контролю за збереженням матеріальних цінностей.

- Отримання всіх видів дозвільної документації для роботи закладу
- Супровід перевірок з боку державних органів

- Проведення рекламних компаній закладу, включаючи SMM, зовнішню та інші види реклами

- Розробка та впровадження основного меню кухні і бару, його періодичне оновлення
- Розробка та впровадження спеціальних та сезонних меню

Керуючий пабом

з 10.2008 по 11.2018 (10 років 1 місяць)
O'Brien's Irish Pub, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Управління персоналом: пошук, набір та навчання персоналу
- Впровадження і підтримання високих стандартів сервісу
- Створення робочої та доброзичливої атмосфери всередині колективу
- Проведення корпоративних заходів для створення командного духу
- Контроль за складанням графіків роботи всіх підрозділів
- Розробка і впровадження мотиваційної системи оплати праці персоналу
- Управління колективом понад 50 чоловік.

- Розробка і періодичне оновлення основного меню
- Розробка спеціальних та сезонних меню
- Контроль за правильність складання калькуляційних і технологічних карт
- Контроль і аналіз food cost

- Отримання всієї дозвольної документації для роботи закладу
- Взаємодія з контролюючими органами
- Аналіз конкурентоздатності, планування і дотримання бюджету;
- Контроль фінансової дисципліни, касової дисципліни
- Забезпечення виконання основних фінансових показників роботи бару
- Взаємодія з постачальниками та іншими контагентами, складання та підготовка до підписання договорів про співпрацю
- Вирішення спірних та конфліктних питань з контрагентами

- Виконання функцій арт-директора
- Розробка дизайну та пошив брендованої уніформи
- Складання графіку виступів музичних колективів
- Організація та проведення тематичних вечірок
- Організація проведення банкетів та фуршетів

- Управління маркетинговою діяльністю
- Розробка та підготовка до підписання маркетингових угод з ключовими постачальниками
- Контроль за розробкою та впровадженням усіх видів рекламних продуктів, включаючи SMM

-Створення доброзичливої ​​атмосфери для гостей, всебічне сприяння залученню нових гостей і збільшення продажів

P.S. Успішно пройшов із закладом дві економічні кризи 2008 та 2014 років та залишив роботу за власним бажанням з високими економічними показниками та званням найстарішого і одного з найкращих пабів міста Києва.

Освіта

Національний університет харчових технологій

Факультет автоматизації та комп'ютерних систем, спеціальність "Автоматизоване та програмне забезпечення сучасних комп'ютерно-інтегрованих технологій", ступінь магістра, Київ
Вища, з 1995 по 2001 (5 років 9 місяців)

Національний університет харчових технологій

Економічний факультет, спеціальність "Облік і аудит", Київ
Вища, з 1995 по 2001 (6 років)

Знання і навички

Користувач ПК R-Keeper Знання офісних програм Графічні редактори Програмування D2 System SmartTouch

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — просунутий

Додаткова інформація

Я цілеспрямований, надійний і відповідальний керівник. Можу і люблю працювати в команді, вмію захопитися роботою сам і повести за собою колектив.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: