Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 22 серпня 2019 PRO

Алина

Помощник юриста

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фахівець по роботі с договорами

з 10.2017 по 08.2018 (10 місяців)
Київобленерго, Киев (Енергетика та енергоносій)

Посадові обов’язки: — розробка та підготовка проектів договірних документів (договори, додаткові угоди),організація та контроль документообігу (первинні документи: рахунки, акти технічних перевірок, акти звіряння), перевірка повноти та правильності оформлення первинних документів, що надходять від споживачів,Ведення реєстру первинних документів, підготовка та відправлення офіційних листів в адресу споживача та різноманітних інстанцій. Консультування клієнтів.

Юрисконсульт

з 03.2016 по 09.2016 (6 місяців)
Нотаріальна контора, Киев (Забезпечення виконання засвідчувальної та контрольно-реєстраційної функції під час вирішення юридичних справ)

підготовка та складанні договорів (купівлі-продажу, оренди, позики, дарування, тощо), заповітів, заяв, довіреностей, заповнення банківських карток. Ведення діловодства, архіву, статистичної та податкової звітності приватного нотаріуса. Отримання та відправка поштової кореспонденції, аналіз законодавства. Консультування клієнтів.

Помічник секретаря судового засідання

з 06.2014 по 07.2014 (1 місяць)
Апеляційний суд м. Києва, Київ (Суд апеляційної інстанції у системі судів загальної юрисдикції з розгляду цивільних, кримінальних справ, а також справ про адміністративні правопорушення)

Здійснювала судові виклики та повідомлення в справах, які знаходяться у провадженні судді. Здійснювала оформлення та розміщення списків справ, призначених до розгляду. Вела журнал судового засідання, протокол судового засідання. Виготовляла копії судових рішень у справах, які знаходяться в провадженні судді. Здійснюла оформлення для направлення копій судових рішень сторонам та іншим особам, які беруть участь у справі й фактично не були присутніми в судовому засіданні при розгляді справи. Оформляла матеріали судових справ і здійснювала передачу справ до канцелярії суду. Виконувала інші доручення судді, секретаря судового засідання, що стосувалися організації розгляду судових справ.

Юрист-стажер

з 05.2013 по 06.2013 (1 місяць)
Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу, Київ (Забезпечення виконання засвідчувальної та контрольно-реєстраційної функції під час вирішення юридичних справ)

Допомогала помічнику нотаріуса у підготовці та складанні договорів (купівлі-продажу, оренди, позики тощо), заповітів, свідоцтв, заяв, довіреностей, заповнення банківських карток. Робота з Єдиними та Державними реєстрами. Ведення діловодства, архіву. Ведення статистичної та податкової звітності приватного нотаріуса. Консультування клієнтів.

Освіта

Національна академія внутрішніх справ

Факультет: Юридичний. Спеціальність: Правознавство., Киев
Незакінчена вища, з 2011 по 2015 (3 роки 9 місяців)

•Участь в студентських олімпіадах та конкурсах:
- 2014 р. Студентська наукова конференція в Науково-навчально інституті права та психології з галузі господарського права на тему: «Аспекти укладання договору підряду на капітальне будівництво».
- 2014 р. Учасник наукового гуртка «Кафедри цивільних правових дисциплін», участь в конкурсних роботах по науковим роботам, тема наукової роботи «Мирова угода у цивільному судочинстві».

Додаткова освіта та сертифікати

• Національний університет оборони України імені Івана Черняхівського

2013-2015 рр.

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК MS Office

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Додаткові відомості:
• робота з офісною оргтехнікою ( Принтер, сканер, факс, міні АТС);
• робота з правовою базою «Ліга»;
• вільне володіння ПК MS Office (Word, Excel, Access).

Додаткова інформація:
• маю закордонний паспорт;
• На цей час навчаюсь на курсах водіння автомобіля.

Особливі якості:
• пунктуальність;
• відповідальність;
• наполегливість;
• комунікабельність;

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: