Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 16 квітня 2024 PRO

Юрій

Тренер з футболу, помічник тренера, 6 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Вчитель фізкультури

з 09.2023 по нині (7 місяців)
ХЛ №82, Харків (Освіта, наука)

Успішно працюю вчителем з фізичної культури,але шукаю ще роботу тренером з футболу, так як у січні 2024 року здобув другу вищу освіту і тепер маю ступінь магістра зі спеціальності: тренер з футболу, дуже хочу працювати їм і в майбутньомо ще планую йти на курси для здобуття вищої ліцензії. Проходив практику в ДЮСШ 9 у легендарного Пушкуци

Освіта

Харківський Національний Педагогічний Університет

Фізкультури і спорту, Харків
Вища, з 2022 по 2024 (2 роки)

Магістр, здобув другу вищу освіту за спеціальностю : тренер з футболу, ще вчитель з фізичної культури, диплом з відзнакою.

Харківський Національний Автомобільно-Дорожній Університет.

Автомобілі та автомобільне госп-во, Харків
Вища, з 1999 по 2005 (6 років)

інженер-механік

Додаткова освіта та сертифікати

ХІРЕ - графічний дизайнер на ПК (Photoshop і т.п.), є диплом.

2006

Менеджер з туризму в турагентстві "Поїхали з нами" (є сертифікат ).

2019

Знання і навички

Користувач ПК MS Word MS Excel Користувач Internet Adobe Photoshop Windows Робота з оргтехнікою Знання офісних програм Водіння авто Копірайтинг Реклама Рерайтинг Управлінські навички

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Опыт работы:

Вчитель з фізичної культури у ліцеї - працюю з вересня 2023 року по теперишній час вчителем з фізичної культури у місті Харків.

Експедитор по Україні - Q&L Sanitary (Харків) – працював з червня 2021 року до 24 лютого 2022, через початок війни, фірма припинила свою діяльність. До обов'язків входило: контроль завантаження автомобіля, управління вантажниками, керування навантаження, доставка товару клієнтам, робота з коштами, робота з документами.

Інспектор у колонії №18 (Харків) – з листопада 2020 року до 11.03.21 працював інспектором (сержант вн. служби). Здійснював нагляд за засудженими, та інші дії пов'язані з розпорядком та особливостями несення служби.

Менеджер з туризму – З вересня 2019 по червень 2021 працював віддалено у турагентстві «Альтернатива Tours&Tickets» (офіси у Дніпрі та Чернігові). Обов'язки: пошук туристів, підбір турів, робота з туристами в телефонному режимі та через ПК, тощо

Помічник керівника - З липня 2018 року по листопад 2020 року працював у ФОП Баскаков (Харків). Керував водіями та експедиторами (у штаті 8 осіб), плюс логістика. Також виконував функції експедитора, щотижня їздив у відрядження на Одесу та її область, щотижня виїзд на тиждень, фірма займалася сантехнікою. Обов'язки: керував завантаженням машини, контролював навантаження та вивантаження товару клієнтам, робота з грошима, складання вірного маршруту прямування, робота з клієнтами та документами. Організовував роботу водіїв та експедиторів, складав маршрути, готував пакет документів на відповідні напрямки.

Експедитор - З травня 2017 по червень 2018 року працював у ФОП Паламарчук, м.Харків. Фірма займалася продажем каналізації та сантехніки. Обов'язки: керував завантаженням машини, контроль навантаження та вивантаження товару клієнтам по всій території України (роздріб та опт), робота з документами, складання правильного маршруту прямування, постійне спілкування з клієнтами різного рівня та перевезення коштів, 85% роботи пов'язано з відрядженнями.


Начальник охорони (заст.нач. СБ) - З 20.04.14 по 04.08.16р. ПП «Рось» м. Ромни, Сумська область. Начальник охорони на заводі молочної продукції (за трудовим договором). Займався набором охоронців, їх навчанням, складанням графіків роботи підлеглих, виявленням та попередженням розкрадань та порушень трудової дисципліни працівниками заводу. Організація безпеки підприємства та співробітників, за погодженням начальника служби безпеки. Керував штатом охорони з 18 осіб.

Менеджер з продажу - З 05.02.13 до 12.03.14р. ДП «Грикар – А.П.С» м. Харків – (гриби печериці), з обов'язками зав. гаражем та зам. нач. цеху. До обов'язків входило - оформлення документів. (витратних накладних, сертифікатів, маршрутних листів, тощо), укладання договорів. Також управління водіями (розподіл маршрутів, контроль палива) і комірниками. Контролював заборгованість за рахунками та тару, здійснював закупівлю тари. Займався пошуком нових клієнтів та працював з існуючими клієнтами. Працював на ПК та з офісною технікою, вирішував конфліктні ситуації з клієнтами, була цілодобова робота на телефоні. Керував штатом співробітників із 10 осіб (водії та керівники складу).

Менеджер з продажу, реклами та контент-менеджер - З 20.07.11 по 25.01.13р. ТОВ «ЦОД-НТІ» м. Харків (продаж палітурних матеріалів та виробів з картону). Адміністрування 5-ти інтернет-сайтів (на платформі Joomla, DataliFe Engtne, Allbiz та Prom.ua, двоє з них є інтернет-магазинами). Обов'язки: пошук клієнтів, телефонні переговори та продаж продукції по телефону, робота з інтернет-магазинами, прийом та відправка товарів. Також наповнення сайтів інформацією про продукти, складання описів, редагування цін, фото та відео, просування та налаштування сайтів (не на рівні програмування), також рерайт, копірайт. Реклама компанії в інтернеті.

Охоронець-контролер - З 05.02.11р. до 05.07.11р. ТОВ. «Будмен-Інтер» м. Харків - здійснення контролю за переміщенням товару в супермаркеті та за його межами, забезпечення безпеки магазину та співробітників, недопущення розкрадань.

Інспектор (сержант вн. служби) – З 16.03.09р. до 12.11.10р. СІЗО № 27 м. Харків – (відділ Режиму та охорони.) Вивод спец. контингенту на прогулянку та сан. обробку, прийом та видача посилок-передач.

Керував співробітниками з 3-5 інспекторів та штатом засуджених з 7 осіб.

Експедитор - З 02.06.08р. по 15.12.08р. ЗАТ «Інтеркондиціонер» м. Харків – (відділ постачання). Робота з документами, супровід та доставка витратних матеріалів на завод, а також готової продукції до покупця.

Охоронець на КПП – З 15.06.07р. по 27.05.08р. ТОВ «Фіто – Лек» м. Харків – огляд транспорту та співробітників на КПП, робота з службовими документами, відеоспостереженням.

Менеджер по роботі з клієнтами - З 10.03.04р. по 20.05.07р. СЦ «LG» м. Харків - прийом техніки в ремонт та видача, надання інформації по телефону, робота з клієнтами, документами та ПК, робота у програмі 1С.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: