Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 25 липня 2021 PRO

Олексій

Технолог харчової промисловості, пивовар, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технолог виробництва пива та квасу

з 10.2017 по 11.2018 (1 рік 1 місяць)
ФОП Водяницький О.В., Харків (Виробництво алкогольних напоїв)

- Контроль виробництва на всіх ділянках;
- Розробка нових рецептур продукції, технологічних інструкцій та технологічних умов;
- Технологічні розрахунки;
- Коректування параметрів ведення технологічного процесу виробництва;
- Оперативне планування профілактичних робіт та обробки обладнання;
- Перевірка якісних показників готової продукції;
-Розробка та введення заходів для зменшення норм втрат сировини, готової продукції та допоміжних матеріалів;
- Контролювання корректної роботи обладнання;

Технолог виробництва пива та квасу

з 10.2016 по 02.2017 (4 місяці)
ТзОВ ТВК ”Перша Приватна Броварня ", Радомишль (Пиво-безалкогольна промисловість)

- Контроль виконання виробничого плану;
- Оперативне планування виробництва продукції відповідно до встановлених якісних критеріїв та об'ємів;
- Технологічні розрахунки (корегування засипу сипучої сировини, розрахунок розведення високощільного пива, корегування задачі ферментних препаратів, корегування задачі пивних дріжджів);
- Коректування параметрів ведення технологічного процесу виробництва;
- Оперативне планування профілактичних робіт та СIP обробки обладнання;
- Контролювання корректної роботи виробничих підрозділів, складання та приймання ТМЦ на ділянках;
- Перевірка якісних показників випускаємої продукції, фіксація данних у відповідповідних картка та електронних картотеках;
- Контролювання корректної роботи обладнання;
Контроль санітарного стану на виробничих ділянках;

Керівник виробничої лабораторії

з 09.2014 по 10.2016 (2 роки 1 місяць)
МТД "ПАК ЗТ Новая Бавария", Харків (Виробництво алкогольних напоїв)

- Проведення фізико—хімічних/ мікробіологічних лабораторних випробувань та пильнування за правильністю їх виконання;
- Контроль за виробничими процесами на всіх ділянках;
- Ведення лабораторної документації;
- Проведення метролологічних випробувань виробничих агрегатів та лабораторного обладнання;
- Актуалізація нормативної документації та методів лабораторних випробувань;
- Атестація лабораторії згідно ISO 10012 та інших нормативів ;
- Затвердження методів випробувань в державних органах стандартизації та метрології;
- Розробка ідей по модернізації виробництва, їх впровадження;
- Розрахунок внесення сировини/допоміжних матеріалів виходячи з результатів лабораторних випробувань;

Оператор цеху виробництва мінеральних вод

з 05.2014 по 06.2014 (1 місяць)
МТД “ПАК ЗТ Новая Бавария“, Харків (Виробництво безалкогольних напоїв)

—Керування блоком розливу мінеральної води;
—Контроль якості тари та укупорювальних матеріалів;

Практикант

з 05.2012 по 06.2012 (1 місяць)
ЗАТ "Харьковчанка", Харків (Пищевая промышленность)

—Технологічні розрахунки;
—Ведення документації

Освіта

Харьковский государственный университет питания и торговли

Инженерно-технологический, Харьков
Вища, з 2010 по 2015 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Харьковский государственный университет питания и торговли, переподготовка специалистов по специальности учет и аудит

2013, 2 года

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint AutoCAD Adobe Моделирование Управленческие навыки

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: