Резюме от 2 декабря 2016

Здоренко Олександр Миколайович

Інженер-технолог бродильних виробництв і виноробства

Полная занятость.

Дата рождения:
29 марта 1993 (23 года)
Город:
Васильков
Готов к переезду:
Киев

Контактная информация

Чтобы открыть контакты, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.


Образование

Національний університет харчових технологій

Факультет бродильних, цукрових та консервних виробництв. Спеціалність - біотехнологія продуктів бродіння та виноробства. Диплом спеціаліста., Київ

Высшее, с 09.2010 по 06.2015 (4 года 9 месяцев)

Освіта інженера-технолога дозволяє працювати в усіх сферах виробництва харчових продуктів, складати апаратурні схеми, розробляти нові рецептури, проводити розрахунок продуктів, працювати у лабораторії та займатися наукової діяльністю.

Безпосередньо інженер-технолог бродильних технологій має знання в сфері виробництва пива, безалкогольних напоїв, лікеро-горілчаної і виноробної продукції, а також виробництва харчового спирту, біоетанолу та біогазу.


Профессиональные и другие навыки

  • Навыки работы с компьютером
    Досвідчений користувач ПК (MS Office, Компас, AutoCAD, Mathcad)

Знание языков

  • Англійська — средний

Дополнительная информация

Технологічна та преддипломна практика на Чернігівському лікеро-горілчаному заводі "Чернігівська горілка" та Львівському лікеро-горілчаному заводі.
Ознайомлений із системою безпеки харчових продуктів HACCP.
Володію навичками контролю якості сировини, готової продукції, напівпродуктів та продукції на проміжних стадіях виробництва згідно ДСТУ.

Пунктуальний, цілеспрямований, добросовісний, комунікабельний, відповідальний, стресостійкий, здатний до швидкого навчання.


Сохранить в отклики Уже в откликах

Похожие резюме

Все похожие резюме

Резюме по городам

Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: