Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 5 березня 2024 PRO

Юлія

Головний бухгалтер, 90 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний бухгалтер

з 07.2021 по нині (2 роки 9 місяців)
Гараж Мобайл Груп, Київ (Роздрібна торгівля)

Роздрібна і гуртова торговля мобільними телефонами, аксессуарами, побутовою технікою, а також послугами операторів зв'язку в мережі, що налічувала більш ніж 130 магазинів.
* Складання і здача фінансової та податкової звітності з щоквартальним періодом з податку на прибуток і щомісячною декларацією з ПДВ;
* досвід переходу, перебування і повернення на єдиний податок;
* організація і контроль роботи команди з 10 бухгалтерів, які були в моєму підпорядкуванні.
* налагодження касової роботи (реєстратори розрахункових операцій, контроль дотримання касової дисципліни, перевірка надходжень з еквайрингу, по споживчим кредитам, та оплатам частинами);
* облік продажів інтернет-магазину;
* контроль правильності обліку доходів і витрат по центрах відповідальності (окремо кожному магазину і департаменту);

Головний бухгалтер

з 05.2018 по 03.2021 (2 роки 10 місяців)
Керама Марацци Україна, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Гуртова і роздрібна торгівля керамічною плиткою, керамічним гранітом та сантехнікою. Функціональні обов'язки: забезпечення бухгалтерського і податкового обліку; підготовка і здача звітності в міжнародну группу, частиною якої була українська компанія (110 звітів щомісячно при закритті періода, яке відбувалося в перші три робочих дні); складання і здача фінансової, податкової, статистичної звітності по трьом юридичним особам на загальній системі оподаткування з щоквартальною звітністю з податку на прибуток. Організація та контроль роботи 5 бухгалтерів, які були в моєму підпорядкуванні.
•облік ПДВ – вхідні та вихідні податкові документи (4 тисячі щомісячно, система обліку реалізації по замовленнях)
•зовнішньоекономічна діяльність - імпорт та експорт, в тому числі послуг. Складання звітності з трансфертного ціноутворення.
•организація розрахунків з покупцями, в тому числі і системи звірок (більш ніж півтори тисячі покупців по всій Українї).
•моніторинг правильности переноса даних із торговельної в облікову систему.
Досвід проходження комплексних перевірок фіскальної служби.

Головний бухгалтер

з 06.2017 по 05.2018 (11 місяців)
ТОВ СП "Украфлора", Київ (Роздрібна торгівля)

Гуртова і роздрібна торгівля рослинами і квітами, а також композиціями з них, надання послуг з дизайну і оформленню інтерьєрів та заходів. Імпорт та експорт. Функціональні обов'язки: забезпечення бухгалтерського і податкового обліку; складання і здача фінансової, податкової, статистичної звітності по юридичній особі на загальній системі оподаткування з щоквартальною звітністю з податку на прибуток. 7 бухгалтерів в підпорядкуванні.
Мною контролювалася і проводилася робота зокрема на таких ділянках:
•облік ПДВ - автоматизація вивантаження і завантаження податкових накладных і корегувань до них, постановка задач з автоматизації формуванния підсумкових податкових накладных за підсумками щоденних продажів в роздробі;
•організація змін в обліковій системі по своєчасному внесенню і контролю кодів УКТ ЗЕД на товар, що імпортується з урахуванням сезонної зміни кодів;
•курсові різниці, закордонні відрядження, кредити від нерезидентів;
•адаптація облікової політики та програми до особливостей роботы з великими торговельними мережами;
•надання послуг з озеленення і дизайну – акти виконаних робіт і списання материалів під них;
Брала участь в повному відновленні данних в обліковій программі після їх втрати в результаті кибератаки. Мала досвід проходження податкової перевірки.

Головний бухгалтер

з 11.2015 по 06.2017 (1 рік 7 місяців)
ТОВ "Аптека №1 ТРАНСФАРМ", Київ (Роздрібна торгівля)

Аптечна мережа «Здоровая семья» - 82 аптеки по Україні – роздрібна торгівля медикаментами і товарами медичного призначення.
Функціональні обов’язки: забезпечення бухгалтерського та податкового обліку, складання і здача фінансової, податкової, статистичної звітності по чотирьох юридичних особах на загальній системі оподаткування з щоквартальною звітністю з податку на прибуток.
Я проводила роботу і контролювала наступні ділянки:
• облік ПДВ – вхідні та вихідні податкові документи (6 тис. документів щомісячно), проведення їх в обліку, контроль спеціального рахунку з ПДВ складання декларацій і додатків до них за двома ставками податків: 7 и 20%;
• облік доходів і витрат за центрами відповідальності: основная деятельность (аптеки) і маркетингові послуги, надходження від страхових компаній, різні форми розрахунків з покупцями;
• участь в складанні бюджету компанії і аналіз його виконання;
• касова робота – розробка інструкцій, навчання, консультування матеріально-відповідальних осіб і контроль касової дисципліні (з цілодобовим графіком роботы, 85 реєстраторів розрахункових операцій і терміналів для розрахунків банківськими картами)
• оплата праці – контроль нарахування заробітної плати більш ніж 300 осіб, зокрема зі змінними графіками роботи, організація обліку і сплати прибуткового за місцями розташування структурних підрозділів (19 районів різних міст)
• участь в інвентаризаціях товарів (50 тис. найменувань з суворим обліком за партіями) і оформлення їх результатів.
Отриманий досвід виправлення помилок в обліку минулих періодів, в тому числі в операціях по договорах комісії на купівлю і продаж, відображення їх в фінансовій і податковій звітності.

Головний бухгалтер

з 10.1999 по 10.2015 (16 років)
ТОВ «Лаваль», Стаханов (Роздрібна торгівля)

Забезпечення бухгалтерського, управлінського та податкового обліку, фінансово-економічний аналіз і контроль роботи філіалів та структурних підрозділів. До групи компаній входили: підприємство оптової і роздрібної торгівлі канцтоварами, супермаркет будівельних товарів, мережа продуктових міні-маркетів, мережа магазинів з продажу мобільних телефонів та аксесуарів. Також мала досвід складання звітності кількох ФОПів на єдиному податку і загальній системі оподаткування, та укладання договорів оренди та їх обліку, в тому числі розподілення комунальних послуг між орендарями (80 договорів, площа торговельного комплексу 2,2 тис. кв. м.)

Головний бухгалтер

з 09.1997 по 10.1999 (2 роки 1 місяць)
ТОВ "Аудит Стаханов", Стаханов (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Забезпечення бухгалтерського і податкового обліку аудиторської фірми. Складання та здача финансової, податкової та статистичної звітності одночасно з виконанням обов'язків помічника аудитора.

Освіта

Вища школа бізнесу Інститут економіки і менеджменту

Облік та аудит, Алчевськ
Вища, з 1993 по 1997 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

сертифікований бухгалтер-практик (CAP)

2008, 3 месяца

Знання і навички

M.E.Doc Пользователь ПК MS Office Пользователь Internet Клиент-Банк ЛИГА:ЗАКОН Законодательство Украины 25 річний досвід головним бухгалтером в роздрібній торгівлі Керування командою Оптимізація обліку

Знання мов

Англійська — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: