Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 20 січня 2024 PRO

Лилия

Помічник керівника, менеджер, адміністратор, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто:
Павлоград

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Оцінювач- експерт

з 01.2019 по 07.2023 (4 роки 6 місяців)
ПТ " Ломбард "Свіжа копійка", Харків (Фінанси, банки, страхування)

Ще в 2019 році місяць проходила навчання в Києві на експерта -оцінювача золота та надання кредитів населенню. С початку карантина я пройшла відбір на бізнес інструктора. Вже в 2021 році я працювала не тільки експертом -оцінювачем, а й навчала нових співробітників роботі в ломбарді. Давала характеристику стажерам. Проводила лекції з класової дисципліни, юридичних норм, з дорогоцінних металів, кредитування, архівування, роботі с клієнтами, роботі в 1с.

Адміністратор ресторану

з 05.2018 по 06.2018 (1 місяць)
Табакко бар, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Слідкувала за роботою всього персоналу, вирішення неприємних ситуацій, закриття- відкриття робочої зміни. Оформлення замовлення, проходження інвентаризації.
Звільнилася я через те, що була домовленість працювати неділю в ніч, неділю в день, та офіційне працевлаштування. Вийшло так що я працювала кожну ніч, 5 -6 днів на тиждень по 14 годин. Працевлаштування переносилось кожний тиждень. Даний графік та відношення меня не влаштувал, тому я звільнилася, хоча колектив та робота мені дуже подобалась.

Бармен-кассир

з 07.2017 по 01.2018 (6 місяців)
Паприка, Харьков (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготовление кофе и других напитков. Расчет гостей. Закупка барных товаров. Открытие и закрытие смены.

Менеджер - консультант, бариста

з 03.2017 по 06.2020 (3 роки 3 місяці)
Fashion coffee boutique, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)

прохождение курсов бариста, практическое обучение менеджмента, работа с клиентами, консультация клиентов по товару, открытие и закрытие дня, бухгалтерский учет, общение с поставщиками, расчет клиентов. Изначально работала 5 дней в неделю, через год работала 2-3 раза в неделю поэтому одновременно работала на другой работе. Отличная работа, прекрасные коллеги и работодатели.

Официант

з 06.2016 по 12.2016 (6 місяців)
Отель ОВИС, Харьков (Гостинично-ресторанный бизнес)

Встреча гостей, принятие и выдача заказа. Полная сервировка столов Обслуживание банкетов, кофебрейков и фуршетов. Обслуживание в номерах (room сервис) и в СПА.

Освіта

Хдухт

Менеджмент, менеджер організації та адміністрування, Харків
Вища, з 2018 по 2020 (2 роки)

Получила степень магистра. Дипломированый менеджер.

Государственный университет питания и торговли (ХГУПТ)

Менеджмента , менеджмент внешнеэкономической деятельности и туризма, Харьков
Вища, з 2014 по 2018 (4 роки)

Менеджер - руковадитель. Поэтому мы изучаем все особенности этой сферы - сферы управления, правила общения с гостями и персоналом.

Знання і навички

Користувач 1С Комунікабельність Ведення документації Управління командою Adobe Photoshop Adobe Premiere Pro Adobe Lightroom Фотозйомка Обробка фото Фотомонтаж Предметна фотозйомка Портретна зйомка Знання фоторедакторів

Знання мов

Німецька — середній

Додаткова інформація

Ще з 14 років в літку працювала продавчинею на ринку. З 18 років працювала повний робочий день, хоча в той час началасся на денному відділенні та й ще на бюджеті. За свої 27 років, я багато де працювала, мала комунікації з зовсім різними людьми, тому підібрати підхід до людей мені не важко. Також на протязі 2 років я займаюсь фотографією. Нажаль через війну всі плани, мрії, дії були помнежені на нуль. Тепер потрібно починати все з початку, в новому місті з новими людьми.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: