Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 24 серпня 2022

Дмитро

Шеф-кухар

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)


Мета: отримання роботи шеф-кухаря ресторану

Досвід роботи

Листопад 2021 р - т.ч. 2022
Ресторан "Smoked BBQ”
М. Львів
Посада: Шеф-кухар
Функціональні обов'язки:
• організація технологічних процесів на кухні;
• контроль якості продуктів;
• розробка меню;
•ведення документації.
•навчання персоналу
• управління персоналом кухні

Серпень 2018 р - жовтень 2021
Ресторан "TERRAZZA"
М. Львів
Посада: Шеф-кухар
Функціональні обов'язки:
• організація технологічних процесів на кухні;
• контроль якості продуктів;
• розробка меню;
•ведення документації.
•навчання персоналу
• управління персоналом кухні


Квітень 2017 г-липень 2018 р м. Дніпро
Ресторан "Примус,
Кав'ярня "Зефіріно"
Посада: Шеф-кухар

Функціональні обов'язки:
• організація технологічних процесів на кухні;
• контроль якості продуктів;
• розробка меню;
•ведення документації.
•навчання персоналу
• управління персоналом кухні.


Вересень 2016 р.- квітень 2017 р Ресторан "Пурі Чвені" м.Дніпро
Стажування в Грузії
Посада: су-шеф
Функціональні обов'язки:
• організація технологічних процесів на кухні;
• контроль якості продуктів;
• розробка меню;
•ведення документації.
•навчання персоналу
• управління персоналом кухні.

Квітень 2016 г.- вересень 2016г. Робота в Польщі

Березень 2014 р.-Лютий 2016 р Ресторан «Мафія», м. Дніпро
Посада: шеф-кухар, су-шеф
Функціональні обов'язки:
• організація технологічних процесів на кухні;
• контроль якості продуктів;
• розробка меню;
•ведення документації.
•навчання персоналу
• управління персоналом кухні

Травень 2013 р.- березень 2014 р Ресторан «Друже Півасик», м.Дніпро
Посада: шеф-кухар
Функціональні обов'язки:
• навчання персоналу;
• управління персоналом кухні;
• організація технологічних процесів на кухні;
• контроль якості продукції;
• робота з постачальниками продукції;
• ведення звітної документації.

жовтень 2012 р.- березень 2013 р
Кафе «Хундертвассер», м Дніпро
Посада: Шеф-кухар
Функціональні обов'язки:
• приготування страв;
• координація роботи кухарів;
• управління ціноутворенням;
• управління матеріально-технічним постачанням.

жовтень 2007 р.- вересень 2012 р Ресторан «Нобу», м.Дніпро
Посада: Кухар
Функціональні обов'язки:
• класичне приготування страв.

Вересень 2006 р- жовтень 2007 р Ресторан «Атріум» м Дніпро
Посада: кухар суші-бару
Функціональні обов'язки:
класичне приготування страв

Освіта:
2003-2006 рр. Среднее- спеціальне ДЦПТО ПIТ №53 (ПТУ №53)
М. Дніпро



Професійні навички: навички підбору і навчання персоналу, знання різних кухонь, смакових якостей страв.

Особисті якості: лідерство, комунікабельність, організаторські здібності, емоційна стійкість, вміння аналізувати, вміння працювати в команді, творчий підхід, пунктуальність, відповідальність, акуратність.

Схожі кандидати

Шеф-кухар (консалтинг)
Львів

Бренд-шеф
Львів, Вінниця , ще 8 міст

Шеф-повар
2200 грн, Львів, Луцьк, Рівне

Су-шеф
28000 грн, Львів

Шеф-кухар
55000 грн, Львів, Івано-Франківськ , ще 3 міста

Шеф-повар
32000 грн, Львів, Ужгород , ще 3 міста

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: