Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 18 квітня 2024 PRO

Dmitry

Маркетолог, бренд-менеджер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Суми

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий

з 09.2022 по 03.2024 (1 рік 6 місяців)
КЕЙС, Суми (Маркетинг, реклама, PR)

- CEO маркетингової аненції
- управління та менеджмент креативною командою
- формування маркетингової стратегії для клієнтів агенції
- організація та розподілення фінансового бюджету
- пошук нових клієнтів та ведення комунікації на всіх етапах роботи

Клієнти компанії:
- ресторан La Spezia
- ресторан Sazha
- ресторан Verde
- ресторан Amici Felici
- доставка їжі «SUSHI & PIZZA BY LA SPEZIA»
- доставка їжі «ДАРИ МОРЯ SUSHI & PIZZA»
- мережа спорт клубів «Iron House»
- парк дозвілля відпочинку «Стріха»
- караоке бар «MODJO»
- бар «MARINAD»
та інші.

Івент-менеджер

з 07.2021 по 11.2021 (4 місяці)
ТРЦ КИЇВ, Суми (Маркетинг, реклама, PR)

Організація та проведення заходів під ключ спрямованих на збільшення впізнаваності та престижу бренду «ТРЦ КИЇВ»

Маркетолог, івент-менеджер

з 05.2021 по 09.2023 (2 роки 4 місяці)
CHO простір азіатської кухні, Суми (Готельно-ресторанний бізнес)

розробка дизайну меню кухні та бару,
дизайн афіш та листівок закладу,
SMM робота для закладу,
організація роботи арт персоналу та підбір артистів для виступів у закладі,
ведення фінансового кошторису для арт персоналу,
організація вечірок та культурних вечорів, спеціальних закритих заходів у закладі

Маркетолог, івент-менеджер

з 05.2021 по 11.2021 (6 місяців)
ДАХ, Суми (Готельно-ресторанний бізнес)

розробка дизайну меню кухні та бару,
дизайн афіш та листівок закладу,
SMM робота для закладу,
організація роботи арт персоналу та підбір артистів для виступів у закладі,
ведення фінансового кошторису для арт персоналу,
організація вечірок та культурних вечорів, спеціальних закритих заходів у закладі

Маркетолог, івент-менеджер

з 09.2019 по 03.2021 (1 рік 6 місяців)
RED NIGHT BAR, Суми (Готельно-ресторанний бізнес)

розробка дизайну меню кухні та бару,
дизайн афіш та листівок закладу,
SMM робота для закладу,
організація роботи арт персоналу та підбір артистів для виступів у закладі,
ведення фінансового кошторису для арт персоналу,
організація вечірок та культурних вечорів, спеціальних закритих заходів у закладі

Entertainment Manager

з 03.2019 по 01.2020 (10 місяців)
CUE Restaurant and Bar, Пекін (Китай) (Готельно-ресторанний бізнес)

розробка дизайну меню кухні та бару,
дизайн афіш та листівок закладу,
SMM робота для закладу,
організація роботи арт персоналу та підбір артистів для виступів у закладі,
ведення фінансового кошторису для арт персоналу,
організація вечірок та культурних вечорів, спеціальних закритих заходів у закладі

Entertainment Director

з 09.2018 по 07.2020 (1 рік 10 місяців)
Young Eagle Entertainment Group, Пекін (Китай) (Маркетинг, реклама, PR)

- організація та проведення заходів для закладів класу LUX (5* готелі, фешн бари, клуби тощо)
- складання фінансового кошторису заходів
- підбір арт-персоналу для закладів різних рівнів
- робота з артистами різних країн, таких як Венесуела, Куба, Канада, США, Росія, Україна, Білорусь, Китай.

Маркетолог, івент-менеджер

з 09.2015 по 02.2016 (5 місяців)
Modjo, Сумы (Готельно-ресторанний бізнес)

розробка дизайну меню кухні та бару,
дизайн афіш та листівок закладу,
SMM робота для закладу,
організація роботи арт персоналу та підбір артистів для виступів у закладі,
ведення фінансового кошторису для арт персоналу,
організація вечірок та культурних вечорів, спеціальних закритих заходів у закладі

Маркетолог, івент-менеджер

з 03.2015 по 10.2015 (7 місяців)
69 REASONS, Сумы (Готельно-ресторанний бізнес)

розробка дизайну меню кухні та бару,
дизайн афіш та листівок закладу,
SMM робота для закладу,
організація роботи арт персоналу та підбір артистів для виступів у закладі,
ведення фінансового кошторису для арт персоналу,
організація вечірок та культурних вечорів, спеціальних закритих заходів у закладі

Маркетолог, івент-менеджер

з 10.2013 по 05.2014 (7 місяців)
PEOPLE NIGHT CLUB, Сумы (Готельно-ресторанний бізнес)

розробка дизайну меню кухні та бару,
дизайн афіш та листівок закладу,
SMM робота для закладу,
організація роботи арт персоналу та підбір артистів для виступів у закладі,
ведення фінансового кошторису для арт персоналу,
організація вечірок та культурних вечорів, спеціальних закритих заходів у закладі

Освіта

Сумской Государственный Педагогический Университет

Иностранной и славянской филологии, филолог английского и французского языка, Сумы
Вища, з 2012 по 2016 (3 роки 8 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

курси з Менеджменту та Лідерства

2012, 12 місяців

Тренінг по Фандрайзингу (Грузія, Тбіліси / Україна, Київ, Суми,)

2012 - 2015 рр

Тренінг з Лідерства (Польща, Насутов)

2015, 2 тижні

SMM MANAGER MINI COURSE (INTERRA ONLINE SCHOOL)

2020 (7днів)

Знання і навички

Маркетинговий дизайн

Знання мов

  • Англійська — просунутий
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Закінчив Сумський державний педагогічний університет імені А.С.Макаренка, Бакалавр (Інститут філології, спеціальність «Англійська та французька мови»)


Активний, креативний, цілеспрямований, працьовитий, маю досвід роботи у колективі!

Закінчив курси з Менеджменту та Лідерства (Суми -2012 р)

Брав участь у багатьох програмах обміну за участю іноземних представників з таких країн як Польща, Німеччина, Словаччина, Чехія, США, Франція та ін.
Брав участь у тренінгах та форумах з волонтерами Корпусу Миру та Європейської Волонтерської Служби.
Знання іноземних мов: англійська (рівень C1), французька (зі словником), німецька ( зі словником).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: