Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 27 березня 2017

Ігор

Економіст, фінансист, кредитний, страховий експерт, 5 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Самбір

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

MS Excel MS Office Користувач Internet Користувач ПК Email Ведення звітності Нарахування зарплати АРМ організаторські здібності, вміння планувати, виконувати,

Додаткова інформація

Резюме
Кульган Ігор Богданович

Ціль – зайняти вакантну посаду з метою самореалізації в межах інтересів роботодавця.

Дата народження – 30 травня 1980 року ;
Місце народження –м. Самбір Львівська область;
Місце реєстрації – м. Самбір вулиця Рівна 5
Місце фактичного проживання – вул. Купилева 40/29 м. Самбір, Львівська область
Контактні дані: тел. моб.– [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») ; e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Сімейний стан – одружений , одна дитина

Освіта:
Період навчанняНавчальний закладФакультетСпеціальністьКваліфікація
1997 – 2002 рокиТернопільська академія народного господарства
інститут підприємництва та бізнесуоблік і аудитекономіст

Досвід роботи:
Період роботиНазва організації, посадаОсновні обов`язки
З 01.12.2004 р.
по 05.03.2007р.Самбірська квартирно-експлуатаційна частина району Облік квартирного, пожежного та військового майна, розробка документації по ремонту та списанню зазначеного майна. Перевірка обліку, використання, списання зазначеного майна в військових частинах району . Здійсненя роз’яснювальних заходів, щодо організації та допомоги в налагодженні облікового процесу зазначеного майна в військових частинах району. Перевірка поданої звітності військових чатин району по квартирному, пожежному та військовому майну . Здача звітності по руху зазначеного майна в квартирно-експлуатаційне управління Львівської області. Вище зазначені обов’язки виконував на посаді економіста.
З 06.03.2007р. по 30.09.2007 р. ТзОВ Букмекерська кантора «Марафон»Забезпечення процесу діяльності каси букмекерської кантори . Робота з клієнтами. Подання щоденної звітності по результатах роботи в головний офіс компанії. Вище зазначені обов’язки виконував на посаді букмекера – касира.
З 01.10.2007р. по даний час КЗ ЛОР « Самбірський протитуберкульозний диспансер »Облік матеріалів , палива, запасних частин, МШП. Ведення меморіальних ордерів бюджетної форми № 6, № 9, № 13. Організація процесу комп’ютеризації установи, в т.ч. з використанням інтернету, налагодження ( здача) електронної системи подачі бухгалтерської, медичної, статистичної звітності у відповідні органи. Вище зазначені обов’язки виконую на посаді бухгалтера.
З 15.10.2010р. по даний часТзОВ « ОВБ Алфінанц Україна » Здійснюю регіональне представництво компанії , та виступаю від її імені контактною особою для клієнтів , надаючи їм послуги у сфері фінансів. Відповідаю за набуття нових клієнтів – фізичних та юридичних осіб. Надаю сервісне обслуговування існуючим клієнтам.
Здійснюю постійне підвищення кваліфікації в рамках унікальної європейської освітньої концепції . Вище зазначені обов’язки виконую на посаді незалежного фінансового консультанта.


Професійні навики та особисті якості : вміння досягати поставлених цілей . Розуміння механізмів функціонування економіки. Базові знання ПК. Комунікабельність. Орієнтація на успіх і самостійна мотивація. Впевненість у собі. Гнучкість, витривалість і готовність до навчання. Досвід роботи з людьми в активних продажах.

31.01.2016р.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: