Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 24 квітня 2017

Анжела

Економіст, менеджер ЗЕД, 3 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто:
Суми

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

економіст з праці

з 03.2015 по 02.2016 (11 місяців)
КЗ СОР "Сумський обласний центр екстреної медичної допомоги та медецини катастроф", Сумы (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Перевірка графіків роботи станцій, складання та здача звітності в державні органи. Розрахунок фонду заробітної плати та чисельність працюючих з урахуванням необхідності найбільш раціонального використання трудових ресурсів. Запровадження режиму підсумованого обліку робочого часу враховуючи специфіку роботи медичних працівників. Складання штатного розписи згідно із затвердженою структурою управління, схемами посадових окладів, фондами заробітної плати і чинними нормативами, внесення до них зміни, зумовлених появою нових посад. Ведення обліку показників з праці і заробітної плати, аналіз та складання встановленої звітності.

Освіта

ДВНЗ "Українська академія банківської справи Національного банку України"

Факультет банківських технологій, спеціальність міжнародна економіка, Сумы
Вища, з 2009 по 2014 (4 роки 9 місяців)

01.09.2009 р. – 4.07.2013 р. денне навчання в ДВНЗ «Українська академія банківської справи Національного банку України» (м. Суми), факультет банківських технологій, спеціальність «Міжнародна економіка», маю диплом бакалавра.
01.09.2013 р. – 26.06.2014 р. денне навчання в магістратурі ДВНЗ «Українська академія банківської справи Національного банку України» (м. Суми), факультет банківських технологій, спеціальність «Міжнародна економіка», маю диплом магістра.
За період навчання в Державному вищому навчальному закладі «Українська академія банківської справи Національного банку України» займалась науковою діяльністю.
1Публікація в «Молодіжному науковому віснику УАБС НБУ», Серія: Економічні науки, 2014 на тему: «Стратегії виходу українських банків на міжнародні ринки: вітчизняна практика та світовий досвід»;
2Написання наукових робіт: випускна робота на тему: «Діяльність вітчизняних банків на міжнародних ринках капіталу», дипломна робота на тему: «Розробка стратегії міжнародного бізнесу комерційного банку».

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач Internet Користувач ПК MS PowerPoint MS Access

Знання мов

  • Німецька — початковий
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Особисті якості: відповідальність, націленість на результат, здатність до навчання, комунікабельність, дисциплінованість
Хоббі - художня література, театр.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: