Резюме от 13 октября 2017 PRO

Третяк Роман Іванович

Товарознавець ресторану

Полная занятость, неполная занятость.

Дата рождения:
31 января 1974 (43 года)
Город:
Киев


Контактная информация

Чтобы открыть контакты, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.


Опыт работы

Розподілювач робіт

с 05.2013 по наст. время (4 года 5 месяцев)
ПАТ СВП "Київенерго", Київ (теплоенергетична генерація)

Робота заключається в скалденні теплових та газових схем в программі Автокад та складенню графіків виходів на роботу персоналу. Це перша в мене робота після ДТП та тривалого лікування, яка дозволила мені повірити у власні сили та усвідомити бажання повернутися в індустрію доброзичливості.

Директор, бухгалтер-товарознавець

с 03.2003 по 10.2007 (4 года 7 месяцев)
ООО "Добролюбов" кафе "Нефритовый" («Смарагдовий»), Улан-Уде (заклади хачування)

Заснував підприємство разом із працівником російського банку. Створив дружній колектив. Займався підбором та навчанням кадрів. Займався веденням бухгалтерії підприємства за допомогою програм 1С:8.2.+Общепит та Рарус. Планував перейти на StoreHouse 4v, чому й встиг вивчити його. Перевіряв відповідність накладних товарних та накладних по товару. Популязував кафе, зробивши його популярним місцем проведення великих заходів (ювілеї, весілля) та п’ятничних музичних вечорів. Вивів кафе в беззбитковість, але потрапив в ДТП, чому й воно було зачинено. Гроші за кафе пішли на моє лікування.

Розпорядник кафе, бухгалтер-калькулятор

с 02.2003 по 03.2005 (2 года 1 месяц)
ООО "Тандем" кафе "Жили-Были" ("Жили-Були"), Улан-Уде (заклади хачування)

Організація та планування кафе з моменту його будівництва. Найняття колективу та роботи кафе, створення меню, розрахунок коштовності всіх блюд, створення калькуляційних та технологічних карт. Популязація діяльності кафе в місті. Вивід його на лідерські позиції в місті. Створення привітного та дружелюбного іміджу. Створення дружнього колективу кафе. З метою популізації кафе проводилися тижні кухонь різних країн, конкурси серед офіціантів та кухарів закладу з метою підвищення їх конкурентоспроможності. Разом із головним бухгалтером опрацьовував калькуляційні карти, візуючи їх разом із шеф-кухарем на основі актів проработки блюд. Займався нарахуванням заробітної плати персоналу. Вивів кафе на позиції, що лідирують в місті. Проводив музичні вечори, запрошуючи музичні колективи різних спрямувань. Проводив рекламну кампанію діяльності кафе.

Офіціант, адміністратор

с 08.1996 по 03.2003 (6 лет 7 месяцев)
Готельно-туристичний комплекс "Гесер", Улан-Уде (туризм, заклади харчування)

Під час роботи отримав досвід праці в закладах харчування та обслуговування гостей різного рівня. Після участі та виграшу конкурсу офіціантів отримав підвищення та звання майстра сервісного обслуговування. Став адміністратором ресторану та був призначений відповідальним за діяльнгість кафе при ГТК, де отримав досвід роботи товарознавця та набувши досвіду для подальшого розвитку кар'єри в індустрії доброзичливості. Неоднаразово приймав участь в обслуговуванні урядових делегацій.


Образование

Національна Академія статистики, обліку та аудиту

Менеджмент ЗЕД, Київ

Высшее, с 02.2016 по 04.2018 (2 года 2 месяца)

Вирішив отримати повну вищу освіту заочно (магістра) в закладі недалеко від дома. До того ж, в ньому є в кого вчитися сучасній обліковій справі.

Національна Академія статистики, обліку иа аудиту

Менеджмент ЗЕД, Київ

Высшее, с 09.2013 по 12.2015 (2 года 3 месяца)

В цьому році закінчив Національну Академію статистки, обліку та аудиту з метою закінчити вищу освіту в Україні та набути знання про сучасні реалії облікової та податкової політики, що з урахуванням курсів «обліковців бухгалтерських даних», які закінчив в грудні 2013 року надасть конкурентних переваг Вашій організації. Закінчення цього вишу в кінці 2015 року дозволило мені оволодіти змінами в податковому кодексі та новим правилам облікової політики України.

Східно-Сибірський універсітет технології та управління, Інститут економіки та права, фінансово-еконономічний факультет.

Фінансовий менеджмент, Улан-Уде

Неоконченное высшее, с 09.2002 по 05.2007 (4 года 8 месяцев)

Під час навчання роходив практику в ресторані та кафе "Гесер" із розробки технологічних та калькуляційних карт та обліку в закладах харчування.
Отримати диплом завадило потрапляння в ДТП.


Дополнительное образование

  • Центр соціально-трудової реабілітації інвалідів Мінського р-ну м. Києва (2013, 1 рік. Присвоєна робітнича кваліфікація "Обліковець бухгалтерських даних")
  • Курси бухгалтера-товарознавця (трехдневная стажировка (напоминание себе) по профессии бухгалтер-товровед в ресторане «Охота на овец»)
  • «Как открыть ресторан» от Димы Борисова для участников АТО. (2013 – курсы)

Профессиональные и другие навыки

  • Навыки работы с компьютером
    Word, Exel, 1С: бухгалтерия 8.1,8.2, 8.3.,Poster, приложения Рарус, Парус, R-keeper, Srore House 4v, Тріо та інші системи обліку та звітності, що використовуються в ресторанах.
    Незважаючи на вік вмію навчатися, що видно з закінчення навіть після 19 операцій та набуття статусу інваліда Національної Академії статистики, обліку та аудиту в цьому році та за рік до того курсів обліковців в Центрі соціально-трудової реабілітації інвалідів.
  • Вміння составляти калькуляції різних блюд и не тільки (10 лет опыта)
    Эксперт, более 4-х лет назад.

Знание языков

  • Русский — эксперт
  • Английский — средний

Рекомендации

  • Маркакова А.А. колишній директор ГГТУ "Гесер". Зараз Семенов Сергій.
    Генеральний директор, ГТК "Гесер", +7(3012)216151, 217724, info@geser-hotel.ru
  • Хамаганов Олег Аркадійович
    Колишній адміністратор, кафе "Світ гри", тел.: +7(9025)646889
  • Дудаєв Віктор
    Колишній адміністратор, моє кафе "Нефритовий", +7(3012)627920
  • Борисов Дмитро
    Brandchef та засновник Сім'ї Ресторанів Діми Борисова, Borysov Academy, 067 603 6279

Дополнительная информация

Податкові пільги, на які мають право підприємства громадських організацій інвалідів, та організацій, де на 8 працюючих є 1 інвалід найлегше представити у вигляді такої таблиці.
Податок на прибуток (п. 154.1 ст. 154 Податкового кодексу України)Звільняється від оподаткування прибуток, отриманий від реалізації товарів (робіт, послуг), крім підакцизних.
На загальних підставах підлягає оподаткуванню прибуток:
- від реалізації підакцизних товарів;
- від здійснення операцій, не пов'язаних з реалізацією товарів (робіт, послуг);
- від здійснення операцій з реалізації підакцизних товарів, отриманих у межах посередницьких договорів (комісія, консигнація, довірче управління і т. д.)
ПДВ (п. 197.6 ст. 197 Налогового кодексу України)Звільняються від оподаткування операції з продажу товарів і послуг власного виробництва (за винятком підакцизних). До 1 січня 2015 року такі операції підлягають оподаткуванню ПДВ за нульовою ставкою.
На загальних підставах підлягають оподаткуванню ПДВ:
- операції з продажу підакцизних товарів;
- послуги, надані під час проведення лотерей і розважальних послуг;
- послуги, пов'язані з продажем товарів, отриманих за посередницькими договорами (комісія, доручення, консигнація, довірче управління і т. д.)
Збір за провадження торговельної діяльності (торговий патент) (п.п. 267.1.2 п. 267.1 ст. 267 Податкового кодексу України)Звільняються за умови торгівлі продуктами харчування вітчизняного виробництва, а також товарами, виготовленими на підприємствах «Українське товариство сліпих», «Українське товариство глухих», а також інвалідами-підприємцями
Плата за землю (п.п. 282.1.7 п. 282.1 ст. 282 Податкового кодексу України)Звільнення від внесення плати за землю
Єдиний внесок на загальнообов'язкове державне соціальне страхування (ЄСВ) (п.14 Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування»)Його ставка становить:
- 5,3% від фонду оплати праці працюючих інвалідів для підприємств всеукраїнських громадських організацій інвалідів;
- 5,5% від фонду оплати праці працюючих інвалідів для підприємств інших громадських організацій інвалідів.


Сохранить в отклики Уже в откликах

Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: