Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 15 квітня 2024 PRO

Александр

Бар-менеджер, керуючий баром, бармен, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бармен

з 12.2023 по нині (4 місяці)
Гастро кафе Тарілка, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бармен - Адміністратор

з 07.2023 по 12.2023 (5 місяців)
Dos Amigos, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Планування, координація та контроль роботи бару.
- Забезпечення високої якості обслуговування клієнтів та задоволення їх потреб.
- Контроль та збільшення обороту продажів, включаючи напої та меню кухні.
- Контроль якості запасів та сировини.
- Ведення обліку та звітності про продажі.
- Організація та контроль за дотриманням стандартів безпеки та санітарних норм.
- Розвиток та тренінг персоналу.

Bar Manager - Менеджер Бару

з 05.2021 по 06.2023 (2 роки 1 місяць)
Cafe "Torro", Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)

-Відкриття нового закладу.
-Підбір асортименту алкогольної продукції.
-Побудова карти бару.
-Побудова коктейльної карти.
-Підбір та керування персоналом бару.
-Навчання персоналу бару.
-Контроль за проведенням інвентаризації.

Bar Manager - Менеджер Бару

з 05.2019 по 02.2020 (9 місяців)
Crystal White club, Manama - Бахрейн (Готельно-ресторанний бізнес)

-Відкриття нового закладу.
-Підбір персоналу.
-Підбір концептуального меню.
-Побудова асортименту бару.
-Побудова концептуального меню з коктейлями.
-Навчання персоналу бару.
-Керування за проведенням інвентаризації.
-Організація івентів, концептуальних вечірок.
-Робота з постачальниками алкоголю та барного інвентарю.

Senior Bartender - Старший Бармен

з 12.2018 по 04.2019 (4 місяці)
Kempinski Marsa Malaz 5*, Doha - Катар (Готельно-ресторанний бізнес)

-Відкриття та закриття робочої зміни.
-Приготування коктейлів (классика та фьюжн)
-Проведення інвентаризації.
-Обслуговування гостей за найвищими стандартами світового рівня, закладу лакшері сегменту.
-Приготування гарячих напоїв.
-Робота у декількох локаціях (літня терраса - нічний клуб)
-Контроль термінів придатності продукції бару.
-Handmade заготовки для бару (кордіали, сиропи, пюре, шраби, премікси)

Bartender - Бармен

з 04.2016 по 04.2018 (2 роки)
Elite group hospitality (Klub 360), Manama - Бахрейн (Готельно-ресторанний бізнес)

-Відкриття та закриття робочої зміни.
-Приготування коктейлів згідно високих стандартів закладу (TOP 100 FINEST NIGHT CLUB'S WORLD)
-Проведення інвентаризації бару.
-Керування та навчання помічників бармена (барбеків).

Hotel guide

з 04.2015 по 11.2015 (7 місяців)
Brisco tour operator, Antalya (Туризм)

Transfermen

з 04.2014 по 10.2014 (6 місяців)
Prince Group, Antalya (Tourism)

Bartender

з 09.2012 по 04.2014 (1 рік 7 місяців)
Cafe Alexandr, Zaporozhie, Ukraine (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

ЗНТУ

Журналістика, Запоріжжя
Вища, з 2012 по 2016 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Shark's bar (Акули Бару)

2014, 2 month

Знання і навички

MS Excel MS Word R-Keeper MICROS Mixology Inventory Привітність Дисциплінованість Знання міцної групи алкоголю Знання ресторанного етикету Приготування коктейлів Управління персоналом Контроль проведення інвентаризацій

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Турецька — початковий
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

First and last name - Shkabura Oleksandr

Nationality - Ukrainian

Country & city of residence
Ukraine, Kyiv

Date and place of birth
10.01.1994
Ukraine, Druzhkovka

Age / Height / Weight
29 178 90

Status / Children
single have not

No. Passport / Expiry
Ex390877
August, 2023

Telephone / e-mail
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Driving license / Year
Expired

Health / Smoker
Excellent / Smoker

Education :
Classical Private University
Publishing and editing
2010 - 2013
2013, Zaporozhie, Ukraine

Zaporozhie natoinal technical university. Journalism
2013-2016
2016, Zaporozhie, Ukraine

Training centr of modern Bartenders
Art “Bar Sharks”
Mixology
History of alcoholic drinks
Usage of restaurant software
Basic skils of barmen profession.
10.2014 -11.2014.


WORKING TIME
I am willing to working
40 – 50 hours / week

I confirm that the information of application form is real.
Date: 07.07.2023

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: