Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 6 січня 2022 PRO

Алена

Эколог, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник гидрогеологической службы

з 09.2014 по нині (9 років 7 місяців)
ДП "Клинический санаторий им. Пирогова", Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

ОНАПТ

Экология, Одесса
Вища, з 2006 по 2011 (5 років)

Додаткова інформація

З квітня 2018 року по серпень 2019 року
менеджер по роботі з клієнтами у ТОВ «Екопрайм Плюс».

З жовтня 2017 року по квітень 2018 року
менеджер по роботі з клієнтами в компанії ТОВ «Екоресурс».

З листопаду 2014 року по травень 2017 року
у ДП «Клінічний санаторії ім. Пирогова» на посаді начальник гідрогеологічної служби.

З серпня 2012 року по листопад 2014 року
у Державній екологічній інспекції в Одеській області - головним спеціалістом з охорони навколишнього природного середовища в Одеській області.
Професійні навички: досвід успішного проводження перевірок, професіоналізм, знання природоохоронного законодавства та навички раціональної організації екологічної документації.

Освіта:
2006-2011 навчалася в Одеській національній академії харчових технологій, на факультеті екології і охорони навколишнього середовища за спеціальністю - фахівець екології та навколишнього середовища.

Пройшла навчання і виявила потрібні знання: Закону України «Про охорону праці», гігієни праці, надання першої медичної допомоги, електробезпеки, пожежної безпеки, «Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці», «Порядку проведення розслідування та ведення обліку нещасних випадків», «Типового положення про службу охорони праці» та інших нормативних актів з охорони праці. Положення про охорону праці підземних вод. Медичне керівництво щодо проведення робіт з контролю за охороною підземних вод від забруднення. Правила технічної експлуатації капітальних водовідведень. Кодекс України про надра. Водний кодекс України.

Особисті якості :
Аналітичне мислення, вміння швидко орієнтуватися в ситуації, що склалася і самостійно приймати рішення, здатність швидко навчатися, відповідальність, цілеспрямованість, наполегливість і прагнення до професійного росту .

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: