Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 11 березня 2023

Оксана

Менеджер по роботі з клієнтами, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто:
Біла Церква

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Резюме

Горбань Оксана Василівна
Дата народження: 17 березня 1990р.(30 років).
Місце проживання та прописки: м. Біла Церква.
Освіта: незакінчена вища (бакалавр). Факультет:
"економіки і підприємництва",за спеціальністю "облік і аудит"
Графік роботи: повна зайнятість, ДИСТАНЦІЙНА РОБОТА.
Заробітна плата: від 20000грн.
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Професійні навики
Досвідчений користувач ПК (пакет Microsoft Office, 1С:Бухгалтерія 7.7, Quguar, Potamus, Internet, Prime Line powered by Issabel Foundation, месенджери); Знання офісної техніки.

Освіта
1. Закінчила у 2008 році Лисянський професійний аграрний ліцей і здобула професію оператора комп’ютерного набору, секретаря керівника організації.
2.У 2009 році закінчила Агротехнічний коледж Уманського державного аграрного університету за спеціальністю «Бухгалтерський облік» і здобула кваліфікацію бухгалтера: диплом молодшого спеціаліста (з відзнакою).
3.Закінчила у 2013 році Уманський національний університет садівництва і отримала базову вищу освіту за напрямом підготовки «Облік і аудит» та здобула кваліфікацію бакалавра з обліку і аудиту.
4.З 6.10.2009р. по 24.11.2009р. закінчила курс навчання за програмою «1С: Бухгалтерія 7.7»


Досвід роботи
З 29.04.2011 року. по 5.12.2014 року працювала в супермаркеті ТОВ «Край 2» на посаді продавця-консультанта та старшого продавця кондитерського та молочного відділу філії «Магазин №5»

З 01.12.2016 року по 28.08.2018 року працювала в ТОВ "ЕпіцентрК" на посаді фахівця з логістики відділу "Склад С" (обов*язки - обробка вхідної та вихідної документації з прийому та відвантаження товару, ведення корпоративної почти, робота з оргтехнікою, співпраця з ревізійним відділом, інвентаризація складу).
3 1.06.2019 по 05.11.2020 року працювала в ТОВ "ПРАЙМЛАЙН" на посаді керівника групи по проекту (Обов'язки: Ведення канбан по проміжним задачам. Формування, ведення та контроль графіку та табелю співробітників. Створення та ведення щоденних та щомісячних звітів по результатам роботи операторів, створення мотивації, моніторинг виконання плану по поставленим задачам. Контроль якості обробки бази співробітниками, формування звіту та виведення показників згідно мотивації, проведення навчання для нових співробітників, та підтримка в період адаптації, вирішення технічних питання при їх виникненню по всій групі, проведення зборів, формування відомості про нарахування заробітної плати, запуск тестування та моніторинг нових задач. Обробка бази, ведення корпоративної почти.

4. З 25.11.2020 по 18.04.2021 року працювала в компанії ImData на посаді оператор кол-центру вихідної лінії, до обов’язків входило постійне вивчення різноманітного матеріалу по всім проектам, які постійно змінювалися по програмі опитування, проведення соціологічного опитування на теми: Споживчого характеру - формування анкет за результатами опитування.

5. З 19.04.2021 по 31.08.2021 працювала на посаді Оператора 1-го потім через 3 місяці 2-го рівня з обробки вхідних дзвінків Сервісна лінія Напрямку «Омніканальний контактний центр» Головного офісу Приватбанку. До обов’язків входить прийом та обробка вхідних дзвінків гарячої лінії Приватбанку та вирішення всіх питань клієнтів, постійне вдосконалення професійних навичок та знань шляхом проходження тренінгів, курсів навчань, кей-стаді.

6. 2.09.2021 по 31.12.2021 працювала на посаді Оператора чату (тех-підтримки) в інтернет-магазині «ОЗОН.РУ» у українській компанія субпідрядника. Онлайн підтримка клієнтів, допомога та супровід по сайту, відстеження посилок, співпраця з кур’єрською службою, допомога в оформленнях та скасуванні замовлень, робота як з фізичними особами так і з юридичними.


Особисті якості
Активна життєва позиція, цілеспрямованість, оптимізм;
Здатність та бажання навчатися і розвиватися,
вміння працювати в колективі;
Відповідальність, дисциплінованість, комунікабельність, наполегливість.
Веду здоровий спосіб життя.

Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: