Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 28 лютого 2017

Ольга

Продавець-консультант, 5 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Дата народження:31.05.1980 року
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Сімейний стан:розлучена
Освіта:З 1997р.Навчання у Львівському медичному коледжі на спеціальності "Сестринська справа"- 2 рівня акредитаціі.
Досвід роботи:
З 2007р. робота консультантом та менеджером продажу косметики у фірмі "Мері Кей". Робота з клієнтами, проведення навчань та майстер-класів. Активна участь у діяльності компанії. Підготовка свят та корпоративів.
З 12.03.2009 р. зареєстрована, як приватний підприємець у сфері охорони здоров`я людини. Основним видом моєї діяльності був лікувальний, косметичний, антицелюлітний та оздоровчий масаж. Працювала у центрі здоров`я і краси "Ріо", по вул.Морозній,31а.
З 2009 по 2012рр. вела також приватну практику по вул.Зеленій в косметологічній клініці. Надавала професійні послуги у салоні краси "Батарфляй" по вул.Коновальця.
У мої обов`язки входило: планування рекламних проектів,створення бази клієнтів,ведення карти стану клієнта,розробка індивідуального плану процедур,проведення навчань і бесід на тему здорового харчування та способу життя.
З 2011-2014 рр.робота в поліграфічній фірмі "OSE".На протязі року роботи,займала посаду секретаря. Робота з клієнтами, прийом дзвінків, виписування накладних, здача готівки. Два роки була на посаді менеджера по підбору персоналу. В обов`язки входило: проведення співбесід,підбір персоналу,розробка бізнес-планів .
Працювала у агенстві ПрімоКоллект,що представляє одне з найбільш досвідчених агенств із стягнення заборгованості.Також працювала продавцем-консультантом у меблевому магазині на Княгині Ольги (Новий Цум).
Додаткова освіта:
2008р.-закінчення повного курсу за програмою"Лікувальний,оздоровчий та антицелюлітний масаж" у Навчальному центрі "Гармонія".Видано сертифікат міжнародного зразка з відмінними результатами.
2010р.-участь у тренінгу та семінарі по косметологічній продукції Alissa Beaute. Методика та збільшення продажів. Залучення нових клієнтів у сфері бьюті-сервісу.

Знання мов:
Українська-рідна; російська-вільно.
Навички:
Практичний досвід роботи з комп`ютером.
Особисті якості:
Комунікабельність,стресостійкість,відповідальність,пунктуальність,доброзичливість,щирість,наполегливість і бажання вчитися новому,постійно вдосконалюватись ідучи до бажаної мети.
Інтереси та захоплення:
Написання сценаріїв,віршів,пісень, на замовлення для дитячих заходів. Є автором віршів для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: