Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 10 березня 2022 PRO

Людмила

Технолог, кондитер, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Старший кондитер

з 10.2021 по нині (2 роки 6 місяців)
ТОВ Royal Donuts Україна, Київ (Харчова промисловість)

Розробка нових десертів, контроль якості, написання технологічних карток, розрахунок собівартості, пошук постачальників кондитерських інгредієнтів, закупка, складський облік.

Пекар

з 04.2021 по 09.2021 (5 місяців)
Сільпо, Київ (Роздрібна торгівля)

Пекар 5 розряду

з 07.2020 по 12.2020 (5 місяців)
Перший столичний хлібозавод, Київ (Хлібозавод)

Технолог борошняних та кондитерських виробів

з 09.2019 по 07.2020 (10 місяців)
Mary, Київ (Кондитерський цех)

Бариста-продавець

з 09.2018 по 12.2018 (3 місяці)
Волконський, Київ (Кондитерска, кафе, хлібна лавка)

Помічник шампаніста

з 09.2017 по 10.2017 (1 місяць)
Французьский бульвар, Одеса (Виробництво тарозлив ігристих та шампанських вин)

Практика від університету

Бармен

з 07.2017 по 09.2017 (2 місяці)
Fresh & go, Київ (Свіжовижаті соки)

Секретар, офіс-адміністратор

з 06.2017 по 07.2017 (1 місяць)
Рейнарс Україна, Бровари (Виробництво та продаж алюмінвєвих віконних систем)

Член бригади ресторану

з 10.2014 по 08.2015 (10 місяців)
МакДональдз ЛТД Юкрейн, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Національний університет харчових технологій

Біотехнологія продуктів бродіння та виноробства, Київ
Вища, з 2015 по 2018 (2 роки 9 місяців)

Коледж ресторанного господарства при НУХТ

Технологія виробництва харчової продукції, Київ
Середня спеціальна, з 2012 по 2015 (2 роки 6 місяців)

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Окончила киевский колледж ресторанного хозяйства, специальность техник-технолог пищевого производства, младший специалист. Проходила практику в общепите (укртелеком (холодный, горячий цех), завод Радар (мясо-рыбный цех))
Поступила в НУХТ на 2 курс в 2015 и окончила его в 2018, специальность биотехнология продуктов брожения и виноделия. Проходила практику на винзаводе Французский бульвар и в институте виноделия имени Таирова.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: