Резюме от 17 февраля 2017

Григорчик Михайло

Повар, технолог

Полная занятость.

Дата рождения:
6 февраля 1991 (26 лет)
Город:
Киев

Контактная информация

Чтобы открыть контакты, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.


Опыт работы

Су-Шеф

с 07.2013 по наст. время (4 года 3 месяца)
ТОВ «Делівері», Піца/Суші33, Киев (Рестораний бізнес)

Су-Шеф з 01.04.2017 по теперішній час
- посадові обов'язки своїх підлеглих;
- організація і технологія виробництва;
- технологія приготування, норми закладок страв і кулінарних виробів;
- асортимент і вимоги до якості страв і кулінарних виробів;
- правила обліку і норми видачі продуктів;
- норми витрат сировини і напівфабрикатів;
- основи раціонального і дієтичного харчування;
- ознаки і методи визначення доброякісності продуктів;
- правила і терміни зберігання продуктів, сировини і напівфабрикатів;
- види технологічного устаткування, принцип роботи, технічні характеристики і умови його експлуатації;
- правила внутрішнього трудового розпорядку;
- організація оплати і стимулювання праці;
- правила і норми охорони праці, техніки безпеки, виробничої санітарії та протипожежного захисту.

Сушист с 01.07.2013-01.04.2016
- виконання замовлень з дотриманням норм приготування, згідно з технологічними картами;
- приготування страв японської кухні;
- заготівля овочів та риби.


Образование

КНТЕУ «Київський національний торговельно-економічний університет»

Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, Киев

Высшее, с 09.2010 по 01.2016 (5 лет 4 месяца)


Сохранить в отклики Уже в откликах

Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: