Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 27 березня 2017 PRO

Микола

Керівник, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
60 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Виконавчий директор

з 06.2016 по 12.2016 (6 місяців)
Майстерня української вишивки "Trysvitle", Львів (одяг, виробництво, торгівля)

Управління персоналом; організація обліку ТМЦ в ПЗ ТЦУ ("Товары, Цены, Учет...") та торгових терміналів Trade accaunting і TCU-mobile на базі Android, систематизація та складання бази даних і впровадження виробничої IT-мережі та обліку на базі MSQL Server 2014 та мобільних пристроїв на базі Android, сканери штрих кодів, термінали збору даних та мобільні платіжні термінали; контроль та навчання персоналу.

Спеціаліст відділу регіональної безпеки

з 01.2008 по 05.2016 (8 років 4 місяці)
Укртелеком, Львів (Телекомунікації, зв'язок)

Управління персоналом, організація технічної і фізичної охорони об'єктів компанії у 8-ми західних областях України, супровід договорів, бюджет, планування, збір даних і аналітика, взаємодія з правоохоронними органами, системи сигналізації, відеоспостереження та контролю доступу, забезпечення різних напрямків безпеки на підприємстві, контроль діяльності підрозділів і окремих працівників.

Технічний директор

з 09.2006 по 01.2008 (1 рік 4 місяці)
SOSTOL, Львів (Системи охорони і спостереження, контроль доступу)

Управління персоналом, пошук клієнтів, монтаж і наладка охоронного відеоспостереження, контролю доступу та систем сигналізації.

Начальник художньо-освітлювального і радіо-озвучувального цехів

з 05.2004 по 12.2007 (3 роки 7 місяців)
Театр ім. М.Заньковецької, Львів (Театральна діяльність (мистецтво))

Управління персоналом, постановка сценічного світла і звуку в виставах, розробка першого театрального сайту, професійна відеозйомка вистав театру і відеомонтаж DVD-фільмів, монтаж і наладка театральної міні-АТС, модернізація сценічного освітлення, комп’ютеризація і мережеве адміністрування.

Власник

з 09.2000 по 09.2004 (4 роки)
Приватний бізнес, Львів (Автозапчастини для іномарок)

Управління персоналом, гуртові поставки запчастин з Польщі і Німеччини, налагодження ділових відносин з фірмами InterCars, JapanCars, InterVito та ін., організація роботи на кордоні і пошук ринку збуту (Крим).

Супервайзер, World team

з 10.1996 по 12.2001 (5 років 2 місяці)
Herbalife, Львів (Краса, фітнес, спорт)

Маркетингова робота індивідуально і в команді, проведення бізнес-семінарів і тренінгів, досвід міжнародної роботи (Польща, Іспанія).

Освіта

Львівська політехніка

Радіотехнічний, Львів
Вища, з 1980 по 1989 (8 років 9 місяців)

спочатку навчався у Калінінградському вищому інженерно-морському училищі (КВІМУ),

Знання і навички

Користувач ПК Робота з оргтехнікою Організаторські здібності Бухгалтерський облік Продаж ArchiCAD Адміністрування Парус Adobe Договірна робота Adobe Premiere Pro Android Облік ТМЦ

Додаткова інформація

Комунікабельний, позитивний, врівноважений, чесний, вмію розставляти пріоритети і досягати поставленої мети, як особисто, так і командою.
Окрім організації і забезпечення безпеки на підприємстві займався маркетингом, PR, сценічним освітленням і звуком (театр ім. М. Заньковецької), гуртовим постачанням запчастин для іномарок, проводив бізнес-семінари і тренінги. Таким чином, нові сфери діяльності для мене не проблема.
Член Федерації заочних шахів України, капітан збірної України в декількох міжнародних матчах і маю свою команду в Лізі чемпіонів (заочні шахи - ICCF).
Граю на клавішних, в футбол і на більярді.
Одружений, діти - 11 і 9 років.
Маю власні авто, стаж водіння - понад 30 років.

Надаю консультації з організації і забезпечення безпеки у різноманітних сферах діяльності. Виявлення ризиків у бізнес-процесах і напрацювання пропозицій з їх мінімізації і усунення.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати