Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 29 жовтня 2022 PRO

Сергій

Механік, начальник дільниці, цеху

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
50 років
Місто:
Кременчук

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник дільниці з ремонту технологичного устаткування

з 03.2017 по нині (7 років 1 місяць)
ПрАТ "Кременчуцький завод технічного вуглецю", Кременчук (Виробництво технічного вуглецю)

Механік

з 12.1995 по 02.2017 (21 рік 2 місяці)
ПАТ "Укртатнафта" (Кременчуцький нафтопереробний завод), Кременчук (Гірнича промисловість)

Обов'язки
Организація своєчасного проведения ремонтів, технологічного устаткування (машин, механизмів, посудин, що працюють під тиском, трубопроводів), а також будівель та споруд. Технічне керівництво, контроль за проведенням ремонтних робіт.
Складання заявок на запасні частини, витратні матеріали для забезпечення ремонтних робіт.

Освіта

Український державний хіміко-технологічний університет

Механічний факультет. Специальність: Машини та апарати хімічних виробництв та підприємств будівельних материалів, Дніпро
Вища, з 1990 по 1995 (5 років)

Форма навчання - денна.

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office AutoCAD SolidWorks Delphi VBA

Знання мов

Англійська — початковий

Додаткова інформація

Після закінчення УДХТУ, в грудні 1995 р. почав працювати на АТ "Укртатнафта" слюсарем з ремонту технологічних установок в ремонтній дільниці виробництва № 3. Безпосередньо займався ремонтом насосів (поточні, середні, капітальні ремонти; заміна підшипників, заміна, ремонт торцових ущільнень, центровка насосных агрегатів и т.п.). С вересня 1997 р. працював майстром з ремонту технологічного обладнанняя в тій же ремонтній дільниці виробництва № 3. З квітня 1999 р. - механіком установки Г-39-40 виробництва № 3. Здійснював технічне керівництво ремонтами насосно-компресорного обладнання, вентиляційного обладнання, посудин, що працюють під тиском, технологічних трубопроводів, трубопроводів пари та гарячої води, барабанних вакуум-фільтрів, кристалізаторів. С липня 2011 р. по лютий 2017 р. займав посаду механіка виробництва № 3. Коли на ПАТ "Укртатнафта" було припинено виробництво олив, зайнявся пошуком роботи. У лютому 2017 р. звільнився з ПАТ "Укртатнафта" і в березні 2017 р. був прийнятий на роботу на ПрАТ "КЗТВ" начальником дільниці з ремонту технологічного устаткування (у складі ремонтно-механічного цеха). В дільниці в моєму підпорядкуванні працюють монтажники (слюсари-ремонтники та електрозварники), ізолювальники та піскоструминники.


Сімейний стан: одружений.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: