Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 2 листопада 2023 PRO

Наталія

Інспектор відділу кадрів

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Провідний фахівець з кадрового адміністрування

з 05.2023 по нині (11 місяців)
Дирекція оброблення та перевезення пошти АТ "Укрпошта", Київ (Послуги для населення та бізнесу)

Робота в програмі "Іс-Про" "ЕРП", еxel, word. Медок. Підготовка графіку відпусток; Підготовка посадових інструкцій; Зберігання та оформлення трудових книжок; Особових карток працівників та їх особових справ. Прийом, звільнення, переміщення, перевод, суміщення, сумісництво. Подання звітності. Накази, розпорядження. Довідки з місця роботи, архівні, про роботу в шкідливих умовах праці. Накази на відпустки (щорічні, соціальні, додаткові, ЧАЕС та ін.). Листування за надобностью. Штат - 340 чол.

Начальник відділу кадрів (по договору на час відсутності працівника (на час війс

з 08.2022 по 03.2023 (7 місяців)
КНП "Броварська багатопрофільна клінічна лікарня", Бровари (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Робота в програмі "Медстар", word, exel. Приймання, звільнення, переведення, переміщення, сумісництво, суміщення, скорочення, згідно трудового законодавства. Штатний розпис, посадові інструкції, протоколи комісії по лікарняним листам. Зберігання та ведення трудових книжок, особових карток працівників. Відпустки всіх видів, лікарняні листи. Ведення військового обліку (медичний персонал). Клопотання по бронюванню. Клопотання по бронюванню. Пільгові довідки та довідки з місця роботи. Звітність та інше, що стосується медичної системи. Відповіді на листи від Департаменту охорони здоров я України та інше. Штат - 1450 чол.

Начальник відділу кадрів Автобази та Комбінату виробничих п-ств

з 11.2019 по 02.2022 (2 роки 3 місяці)
Акціонерне товариство "Київметробуд", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Робота в програмі 1 С 8.3., еxel, word. Підготовка штатного розпису; Підготовка графіку відпусток; Підготовка табелю робочого часу; Підготовка посадових інструкцій; Зберігання та оформлення трудових книжок; Особових карток працівників та їх особових справ. Прийом, звільнення, переміщення, перевод, суміщення, сумісництво. Подання звітності в Держкомстат (місячна) (квартальна та річна разом із бухгалтерськими даними). Накази, розпорядження. Довідки з місця роботи. Пільгові довідки для пенсії. Ведення військового обліку та інше. Штат - 250 чол.

Інспектор відділу кадрів

з 04.2018 по 09.2019 (1 рік 5 місяців)
ТОВ "Аутсорсинг Бізнес груп", Київ (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Робота в програмі 1 С 8.3., еxel, word. Прийом, звільнення, відповідні записи в трудових книжках. Підготовка штатного розпису; Підготовка графіку відпусток; Підготовка табелю робочого часу; Підготовка посадових інструкцій; Зберігання та оформлення трудових книжок; Особових карток працівників та їх особових справ. Прийом, звільнення, переміщення, перевод, суміщення, сумісництво. Довідки з місця роботи та інше. Штат - 100 чол.

Інспектор з кадрів

з 02.2017 по 03.2018 (1 рік 1 місяць)
ТОВ "НВФ "Робікон", Київ (виробництво)

Робота в програмі 1 С 8.3., еxel, word. Підготовка штатного розпису; Підготовка графіку відпусток; Підготовка табелю робочого часу; Підготовка посадових інструкцій; Зберігання та оформлення трудових книжок; Особових карток працівників та їх особових справ. Прийом, звільнення, переміщення, перевод, суміщення, сумісництво. Подання звітності в Держкомстат (місячна) (квартальна та річна разом із бухгалтерськими даними). Накази, розпорядження. Довідки з місця роботи та інше. Штат - 100 чол.

Менеджер управитель з адміністративної діяльності (кадровик)-юрист

з 08.2011 по 11.2016 (5 років 3 місяці)
КП КОР "Управління споруд", Київ (Послуги для населення та бізнесу)

Обов’язки: Облік особового складу підприємства, його підрозділів. Оформлення прийому, переведення і звільнення працівників відповідно до законодавства про працю, положень, інструкцій, наказів керівника підприємства, вказівок керівництва відділу; Формування і ведення особових справи працівників, внесення змін, пов’язаних з трудовою діяльністю;Заповнення, ведення обліку і зберігання трудових книг, визначення трудового стажу; Ведення записів в трудових книжках про заохочення і винагороди працівників; Ведення обліку з надання відпусток працівникам, здійснення контролю за складанням і додержанням графіків чергових відпусток; формування табелю робочого часу; Розробка посадових інструкцій.
серпень 2011 по травень 2015 р.р. Комунальне підприємство Київської обласної ради «Управління споруд» - юрист
Обов’язки:. Підготовка типових договорів, розроблення внутрішніх документів на підприємстві, правова експертиза господарських договорів. Оформлення матеріалів щодо притягнення працівників до дисциплінарної і матеріальної відповідальності. Підготовка матеріалів на проведення закупівель товарів, надання послуг за Державні кошти (Конкурсні торги) – Тендер. Переоформлення установчих документів, підготовка документів до суду – представництво. Надання консультацій з юридичних питань. Штат - 100 чол.

Юрисконсульт 1та 2 категорії

з 10.2002 по 03.2011 (8 років 5 місяців)
1-й загін воєнізованої охорони першої категорії Державного підприємства спеціального зв язку, Київ (Охорона, безпека, оборона)

Розроблення або участь у розробленні документів правового характеру. Здійснення методичного керівництва правової роботи в загоні, надання правової допомоги структурним підрозділам, участь у підготовці обґрунтованих відповідей у разі відхилення претензій. Розгляд, підготовка претензій. Підготовка типових договорів, розроблення внутрішніх документів на підприємстві, правова експертиза господарських договорів. Проведення роботи з правової пропаганди, ознайомлення посадових осіб загону з нормативними актами, які стосуються їх діяльності, а також з змінами в чинному законодавстві. Оформлення матеріалів щодо притягнення працівників до дисциплінарної і матеріальної відповідальності. Підготовка матеріалів на проведення закупівель товарів, надання послуг за Державні кошти (Конкурсні торги) – Тендер. Переоформлення установчих документів, підготовка документів до суду – представництво. Надання консультацій з юридичних питань, моніторинг законодавства. Досвід роботи в кадрах (КЗпПУ). Штат - 800 чол.

Освіта

Київський інститут менеджменту та інформаційних технологій при Національному авіаційному університеті

Правознавство\ юрист, Київ
Вища, з 2003 по 2005 (1 рік 10 місяців)

Київський кооперативний - економічно правовий технікум

Правознавство, Київ
Незакінчена вища, з 1995 по 1997 (1 рік 9 місяців)

Отримала освіту з правознавства, за спеціальністю юрист.

Знання мов

Німецька — початковий

Рекомендації

Наталія Петрівна

Наталія Петрівна

Інспектор з кадрів, НК"Броварська багатопрофільна клінічна лікарня"

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Знання ПК (ліга- закон, інтернет, word, excel, електронна почта, скайп, та інше) вся оргтехніка. Водій кат. В.

Порядна, спокійна, комунікабельна. Поставлені завдання виконую в повному обсязі з високою відповідальністю. Старанна. Людина не конфліктна.

Пошуком працівників не займаюсь.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: