Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 17 серпня 2020 PRO

Богдана

Помощник юриста, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Спеціаліст з дозвільної документації

з 10.2019 по 06.2020 (8 місяців)
Retail Group, Київ (Роздрібна торгівля)

Оформлення та подача документів для отримання ліцензій на торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами до органів ДФС України, контроль за їх виконанням,внесення в комп'ютерну базу компанії оформлених ліцензій.

Юрисконсульт

з 02.2019 по 09.2019 (7 місяців)
ТОВ "Туристична компанія "Анекс тур", Киев (Туроператорська діяльність)

Ведення претензійно-позовної роботи; відповіді на запити адвокатів, правоохоронних органів, інспекцій з захисту прав споживачів; підготовка відзовів на позовні заяви; ведення договірної роботи; оформлення документів для працевлаштування іноземців, заповнення опитувальних анкет для банка

Діловод

з 07.2015 по 12.2018 (3 роки 5 місяців)
Киевский апеляционный административный суд, Киев (Державні організації)

Передача справ до судів першої інстанції, ведення реєстру передачі справ до суду першої інстанції, внесення інформації до комп'ютерної програми "Діловодство суду", відправка вихідної кореспонденції, прийом вхідної кореспонденції, листування з судами

Освіта

Київський національний торговельно - економічний університет

Факультет міжнародної торгівлі та права, спеціальність право, Київ
Вища, з 2017 по 2018 (1 рік 3 місяці)

Донецький національний університет імені Василя Стуса

Юридичний, "Правознавство"., Винница
Вища, з 2013 по 2017 (3 роки 9 місяців)

Знання і навички

MS Word MS PowerPoint

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Трудолюбивая, активная,пунктуальная, коммуникабельная, вежливая,ответственная, свободно владею системой ИНТЕРНЕТ, на достаточном уровне владею информационными и поисковыми системами. Принимала участие в региональной научно-практичной конференции"Сучасні проблеми законодавства, практики його застосування та юридичної науки"от 24.04. 2015г. с работой на тему "Особливості договорів про працю, що регулюють відносини між роботодавцями і працівниками, пов'язані зі службовими об'єктами інтелектуальної власності". От 20.04.2016г. принимала участие во Всеукраинской студенческой научно-практичной конференции "Застосування законодавства України вчора, сьогодні й завтра: погляд молодих правників", и заняла 3 место с работой на тему "Деякі проблеми правового регулювання зайнятості молоді в Україні". Также принимала активное участие в работе юридической клинике «Probono» при ДонНУ; занималась волонтерской деятельностью в г. Винница, в ОО "Центр Поділля - Соціум", в проекте "Пенсіонер це етап життя, зробимо його захищеним" .
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: