Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 31 січня 2024

Владислав

Шеф-кухар, су-шеф, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кухар універсал

з 10.2020 по нині (3 роки 6 місяців)
mr.ms.meat, Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

з 06.2019 по 04.2020 (10 місяців)
Johnny raw, Вінниця (Територія їжі)

Відбір та управління персоналом 5-10,оптимізація робочих процесів та взагалом кухні,розробка Авторських страв їх реалізація,складання технологічних карток,робота з постачальниками,організація роботи на фуд-кортах,виїздна торгівлля

Старший зміни/Су-шеф

з 11.2018 по 06.2019 (7 місяців)
Johnny Raw, Винница (тереторія їжі)

Кухар-універсал

з 05.2018 по 11.2018 (6 місяців)
Johnny Raw, Вінниця (Територія їжі)

Приготування страв:Амереканської,Італіїської,Японської та Східної кухонь

Шеф-кухар

з 10.2017 по 05.2018 (7 місяців)
Pin up club, Гайсин (Night club)

Шеф-кухар

з 09.2016 по 10.2017 (1 рік 1 місяць)
Суші бар"Торі", Гайсин (Заклад громадсько харчування)

Відбір та управління персоналом 5-10,розробка страв ,меню,технологічних карток,облік товарообігу,робота з постачальниками,проведення майстер класів з приготування піцци

Кухар-сушист

з 04.2014 по 09.2016 (2 роки 5 місяців)
Суші бар "Торі", Гайсин (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв та Н/Ф Європейської та Японської кухні

Додаткова інформація

Погородній Владислав Едуардович
Шеф-кухар від 28000 грн/міс., повна зайнятість

Дата народження: 16 серпня 1996 (24 года)
Місто: Вінниця
Телефон:
Эл. пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Додаткова інформація
Освіта:
Вінницький торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету. (Україна, м. Вінниця) 2014-2016р. Молодший спеціаліст з виробництва харчової продукції
Немирівський професійний ліцей (Україна м.Немирів) 2011-2014р. Кухар 4-го розряду. Кондитер -3го розряду.
Володіння мовами:
Англійська - базовий
Російська - вільно
Українська - вільно
Особисті якості:
Доброзичливість, відповідальність, робота в команді і самостійно, досягнення поставлених цілей і завдань, прагнення до професійного зростання, пунктуальність.
Комп'ютерні навики:
Володіння комп'ютером на рівні користувача :Word, Exсel (складання бази клієнтів, ведення звітів), PowerPoint(створення презентацій)
Водійське посвідчення:
Водійське посвідчення категорії В (2014)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: