Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 29 грудня 2023

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/3513344

Начальник відділу по роботі з персоналом

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

MS Word Парус Налоговый учет Великий досвид знання валютного облику, складання актив перевир

Інвалідність

Третя група.
у мене мижхребцева грижа, але я выдминно справляюсь з офисною роботою...

Додаткова інформація

Краєва Тамара Анатоліївна (М-001363)
Народилась в м. Білопілля Сумської області 11 червня 1960 року.
Українка.
Житлом забезпечена. Прописана та проживаю за адресою: м.Київ, вул. Якуба Колоса 23б, кв.76, домашній. телефон 403-00-87.
Заміжня з 1981 року. Чоловік – Краєвий Юрій Григорович, 1957 року народження. Пенсіонер.
Діти: син – Краєвий Євгеній Юрійович, 1983 року народження, інженер-конструктор ЗАО «Мед апаратура»;
донька – Краєва Маргарита Юріївна, 1995 року народження, курсант 5 курс (магістратура) ІСЗЗІ при КПІ м.Києва.
Освіта вища – у 1983 році закінчила Київський інститут народного господарства, маю сертифікат аудитора категорії „А”.
Почала проходження служби в Міністерстві внутрішніх справ України з 11 листопада 1997 року. В Службу безпеки України була переведена для подальшого проходження військової служби з червня 2002 року.
До 8 грудня 2006 року – заступник начальника відділу фінансово-економічної Служби ДСТСЗІ СБ України.
З 8 грудня 2006 року – консультант-експерт організаційно-аналітичного сектору Управління спеціального зв’язку СБ України.
З 29 жовтня 2010 року – старший консультант 2 відділу ЦТЗІ ДІАЗ СБ України.
За станом на 11.11.2010 стаж безперервної військової служби в органах безпеки складатиме 13 років.
Під час проходження військової служби в ДСТСЗІ СБ України на посаді заступника начальника ФЕС ДСТСЗІ СБ України приймала безпосередню участь у підготовці звітних бухгалтерських документів керівництву ФЕС ДСТСЗІ СБ України, готувала та подавала бухгалтерські звіти до ФЕУ СБ України, а також зведені звіти до Податкових органів та Держаного казначейства України. Приймала участь в розробці методичних фінансових документів, а також в перевірках підвідомчих підрозділів ДСТСЗІ СБ України. Володію практичними навиками ведення будь-якої ділянки бухгалтерського обліку державних установ в паперовому та електронному вигляді.
Під час проходження військової служби в Управлінні спеціального зв’язку СБ України на посаді консультанта-експерта організаційно-аналітичного сектору та старшого консультанта 2 відділу ЦТЗІ ДІАЗ СБ України приймаю безпосередню участь у підготовці інформаційно-аналітичних матеріалів керівництву СБ України, готую та подаю до ФЕУ/ДГЗ СБ України зведені проекти кошторису Управління, готую та подаю до ДГЗ/ГІКЦ ДІАЗ СБ України зведені заявки на придбання матеріальних цінностей для Управління, протоколи інвентаризації матеріальних цінностей, а також пропозиції щодо планів закупівлі.
Вважаю, що мої знання та мій досвід дозволяють мені бути придатною для продовження служби в СБ України з присвоєнням статусу державного службовця.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: