Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 10 березня 2020

Оксана

Економіст-фінансист, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділу фінансів освіти та культури

з 01.2008 по нині (16 років 3 місяці)
Департамент фінансів Львівської ОДА, Львів (фінансування бюджетних установ обласного підпорядкування)

організовую і проводжу роботу, спрямовану на виконання бюджетного законодавства, галузевих наказів та вимог Міністерства фінансів України, облдержадміністрації, департаменту, рішень виконавчих і адміністративних органів, координую роботу пов'язану з організацією та проведення відділом, головними розпорядниками коштів обласного бюджету і фінансовими органами області фінансово-економічної роботи з питань фінансування установ освіти, культури та мистецтва, реалізації галузевих програм і заходів, аналізую мережу та чисельність працівників закладів освіти та культури, готую аналітичні матеріали щодо функціонування цих установ області;
здійснюю контроль за фінансуванням з обласного бюджету видатків на галузь освіти та культури, формування мережі цих установ, цільовим витрачанням коштів;
аналізую різноманітні показники галузі освіти (у вигляді таблиць, графіків, діаграм) тощо;
надаю практичну та методичну допомогу працівникам департаментів та фінорганів області з питань формування фінансового ресурсу, планування та проведення видатків з відповідних місцевих бюджетів галузі освіти та культури.
у 2009 році підвищено у посаді, а саме з провідного економіста на головного економіста відділу фінансів установ соціально- культурної сфери;
з 01.02.2019 року підвищено у посаді, а саме з заступника начальника відділу фінансів установ гуманітарної сфери на начальника фінансів установ освіти та культури.

Освіта

Львівський національний Університет ім. І.Франка

Спеціальність: „Фінанси і кредит”, фінансово-економічний факультет. , спеціаліст, Львів
Вища, з 1997 по 2000 (2 роки 4 місяці)

Розширила та закріпила хороші знання та практичні навички отримані за час навчання у Львівському фінансово-економічному коледжі, який закінчила з відзнакою у 1997 році.

Додаткова освіта та сертифікати

Бюджетна децентралізація. Особливості формування і виконання місцевих бюджетів.

05-06.11.2018

Додаткова інформація

Уважна, вмію читати законодавчу базу та застосовувати її на практиці, комунікабельна, енергійна, люблю та вмію працювати з людьми.

Одружена, двоє дорослих дітей.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: