Резюме от 23 ноября 2017

Флеркевич Віталій Романович

Шеф-повар (проектні роботи), 20 000 грн/мес.

Полная занятость.

Дата рождения:
3 апреля 1989 (28 лет)
Город:
Львов


Контактная информация

Чтобы открыть контакты, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.


Опыт работы

Старший зміни,Кухар універсал,Су-шеф,Шеф-кухар

с 01.2013 по 03.2017 (4 года 2 месяца)
Ресторани "Мафія" "Королівська пивоварня" "Картель" "Ренесанс в м. Одесі", Львов (Ресторанний бізнес)

Розроблю рецептури нових страв.
Організовую вивчення попиту споживачів з метою забезпечення широкого асортименту страв, кулінарних виробів.
Складаю заявки на необхідні продовольчі товари, напівфабрикати, сировину, забезпечую своєчасне їх отримання зі складу, контролюю терміни, асортимент, кількість і якість їх надходження і реалізації.
Здійснюю постійний контроль за технологією приготування їжі, нормами закладки сировини та дотриманням санітарних правил.
Забезпечую раціональну організацію технологічного процесу, підбираю і розміщую кухарів та інших працівників виробництва, складаю графіки виходу їх на роботу.
Контролюю правильну експлуатацію технологічного обладнання, виробничого інвентарю, ваговимірювальних приладів.
Організовую облік і контроль складання та своєчасне подання звітності про виробничу діяльність.
Контролюю дотримання працівниками правил охорони праці, протипожежного захисту, виробничої санітарії та особистої гігієни, виробничої і трудової дисципліни, правил внутрішнього розпорядку.
Проводю інструктаж з технології приготування їжі та роботу по підвищенню кваліфікації працівників.
Знаю, розумію і застосовую діючі нормативні документи, що стосуються кухні.
Знаю і виконую вимоги нормативних актів про охорону праці та навколишнього середовища, дотримуюсь норми, методи і прийоми безпечного виконання робіт.
Займаюся розробкою меню і авторською кухнею.


Образование

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Жицького

Менеджер з зовнішнього – економічної діяльності сфери економіки та туризму., Львов

Высшее, с 09.2006 по 06.2012 (5 лет 9 месяцев)


Дополнительное образование

  • Мастер класи з кулінарії (2012, 9 місяців)

Профессиональные навыки

  • Володію і знаю китайську, тайську, японську, європейську (італій (5 лет опыта)
    Эксперт, использую в настоящее время.

Знание языков

  • Украинский — эксперт
  • Русский — эксперт
  • Белорусский — эксперт

Сохранить в отклики Уже в откликах

Похожие резюме

Все похожие резюме

Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: