Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 11 грудня 2020

Ольга

Головний бухгалтер, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
50 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний бухгалтер

з 05.2019 по нині (4 роки 11 місяців)
Центер Групп, Київ (Послуги оренди та інші.)

Від первинного обліку до місячних, квартальних, річних звітів бухгалтерії ГО, ФОП, ТОВ платник податку на прибуток (квартал, рік), єдиний податок 4 група с/г товаровиробники, ЄП 3 група . Бухгалтерський облік розрахунків з покупцями, реалізація та закупівля продукції, послуг, контроль дебіторської та кредиторської заборгованості, бюджетування, контроль платежів, оптимізація. Розрахунки з постачальниками, рух ТМЦ, ОС, реалізація продукції, послуг, облік податкового кредиту та податкових зобов'язань, реєстрація ПН, РК, декларація на прибуток, декларація ПДВ, звіти, кадри, ЗП. Досвідчений користувач програм «Клієнт-Банк», 1С 7.7, 1C 8.3 (УТП) Медок, офісні програми.

Бухгалтер

з 05.2018 по 02.2019 (9 місяців)
Украинский Бизнес ХАБ, Київ (Медиа,СМИ)

Первинний облік на всіх ділянках бухгалтерії ГО, ФОП, ТОВ. Бухгалтерський облік розрахунків з покупцями, ЗЕД, реалізація та закупівля продукції, послуг, контроль дебіторської та кредиторської заборгованості. Розрахунки з постачальниками, рух ТМЦ ОС реалізація продукції, послуг, облік податкового кредиту та податкових зобов'язань, реєстрація ПН, РК в Медок і ін.

Бухгалтер комерційного відділу, спеціаліст торгівельного відділу

з 06.2002 по 07.2015 (13 років 1 місяць)
ТОВ АТ Каргілл, ДП «Хащуватський елеватор»,ОАО «Хащуватське ХПП ХПП, Київ (CARGILL - торгівля, закупівлі, продаж та виробництво с/г продукції)

Кількісно-якісний облік зернових і олійних культур, приймання, відвантаження та доробка зернових та олійних культур, ведення ф.36, облік основних засобів, розрахунки з покупцями, підрядниками, склад ТМЦ, проведення інвентаризацій ТМЦ, ОС на підприємстві. Реалізація, закупівля зернових і олійних культур, добрив, засобів захисту рослин, посівного матеріалу на кредитних умовах, оптова та роздрібна торгівля. Робота з клієнтами на всіх етапах взаємин. Програма MBS. Програма Sales force.

Освіта

Национальный университет им. В. Даля

Учет и аудит, специалист по учету и аудиту, Луганск
Вища, з 2005 по 2010 (4 роки 8 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Одесский финансовый техникум

1991-1993 г

Гаркавенко Т.В. - авторский курс Бухгалтерия +1С8+Главный бухгалтер

4 месяца

Знання і навички

MS Excel MS Word M.E.Doc Клієнт-Банк 1С:Підприємство Email 1С УТП Банківська справа Одночасне ведення обліку декількох підприємств

Додаткова інформація

Маю водійське посвідчення категорії А, В, С. Стаж водіння 7 років.
Хобі - гірські лижі, подорожі, читання літератури з особистісного росту. Життєве кредо: Між ціллю та результатом лежить дія.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: