Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 18 квітня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/3605189

Керівник відділу якості

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Первомайськ (Миколаївська обл.)
Готовий працювати:
Дистанційно, Інші країни, Київ, Львів

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор

з 01.2020 по нині (4 роки 3 місяці)
Консалтинг, бухгалтерія, аудит

Розробка та впровадження вимог ISCC, RED-cert, GMP+, НАССР (системи харчової безпеки), ISO 9001, ISO 22000, GlobalG.A.P, та ін. на підприємствах з нуля;
Розробка та перегляд чинних документів (Процедури з управління процесами, посадові та робочі інструкції тощо);
Розрахунок викидів парникових газів;
Ведення мас-балансу;
Проведення аналізу ризиків, що впливають на безпечність продукції;
Визначення ризиків на всіх етапах виробництва та діяльність підприємств у цілому, розробка заходів щодо їх зниження;
Організація навчання персоналу вимогам міжнародних стандартів;
Роз'яснювальна робота щодо вимог міжнародних стандартів;
Актуалізація бази нормативних документів, що використовуються на підприємствах, оповіщення нових вимог у рамках діяльності підприємств.

Менеджер систем якості

з 12.2019 по нині (4 роки 4 місяці)
Сільське господарство, агробізнес

Розробка та впровадження вимог НАССР (системи харчової безпеки) на підприємстві з нуля;
Розробка та перегляд чинних документів (Процедури з управління процесами, посадові та робочі інструкції тощо);
Повне ведення документації, що з реалізацією принципів НАССР;
Визначення критичних контрольних точок:
Проведення аналізу ризиків, що впливають на безпеку продукції;
Визначення ризиків на всіх етапах виробництва та розробка заходів щодо їх зниження;
Організація навчання персоналу вимогам харчової безпеки;
Проходження аудиту другої сторони на відповідність Органік стандарту;
Розробка документації до проходження сертифікаційного аудиту GAFTA, ISO 17025

Головний технолог

з 03.2019 по 12.2019 (9 місяців)
ТОВ "Кривоозерський комбікормовий завод", смт. Криве озеро (Харчова промисловість)

Співпраця з державними органами для внесення до реєстрів Держпродспоживслужби;
Оформлення документів для експорту продукції;
Організація та управління лабораторією;
Контроль якості на всіх етапах виробництва від сировини, проміжних продуктів до випуску готової продукції;
Організація відбору зразків від партій сировини та продукції для проведення досліджень в акредитованих лабораторіях;
Аналіз причин випуску неякісної продукціїю. Розробка заходів щодо їх попередження та усунення.
Навчання та інструктаж персоналу (технологічний).
Складання заявок на послуги та товари, контроль їх виконання;
Складання рахунків на оплату послуг та товарів відділу;
Консультація та навчання персоналу щодо нових методів досліджень продукції в рамках можливостей підприємства: а саме: що можна робити? Що потрібне для того, щоб запровадити нові методи досліджень?

Начальник вимірювальної виробничої лабораторії

з 05.2018 по 12.2018 (7 місяців)
Виробництво рослинних олій, Миколаївська область (Харчова промисловість)

Організація і керування лабораторією. У підпорядкуванні 30 людей.
Контроль якості на всіх етапах від сировини, проміжних продуктів до випуску готової продукції
Контроль та облік витрати сировини, основних та допоміжних матеріалів, їх списання.
Участь у проведенні інвентаризації товарно-матеріальних цінностей.
Складання звіту за формою Ф-23.
Робота у програмі 1С Підприємство.
Аналіз причин випуску неякісної продукції. Розробка заходів щодо їх попередження та усунення.
Навчання та інструктаж персоналу (технологічний, охорона праці).
Контроль за дотриманням вимог міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 22000, HACCP, «Санітарних вимог на харчових підприємствах».
Участь у розробці та впровадженні документації ISO 9001, ISO 22000, HACCP, проведення внутрішніх аудитів.
Розробка та перегляд чинних документів (Процедури з управління процесами, посадові та робочі інструкції тощо)
Планування роботи відділу
Планування бюджету відділу
Складання заявок на послуги, контроль їх виконання
Складання рахунків на оплату послуг відділу

Досягнення: Протягом 4 місяців успішно поєднувала посади менеджера систем якості та начальника лабораторії. Під час роботи на посаді начальника лабораторії підготувала спеціаліста на посаду менеджера систем якості.

Менеджер систем якості

з 09.2014 по 07.2018 (3 роки 10 місяців)
Виробництво рослинної олії, Миколаївська область (Харчова промисловість)

Організація роботи з впровадження, підтримки та вдосконалення інтегрованої системи управління безпекою та якістю харчових продуктів;
Контроль за дотриманням вимог міжнародних стандартів ISO та встановлених вимог інтегрованої системи управління;
Організація та супровід зовнішніх аудитів підприємства;
Навчання персоналу вимогам міжнародних стандартів та інтегрованої системи менеджменту;
Планування внутрішніх аудитів, складання програм внутрішніх аудитів, контроль за виконанням дій, що коригують;
Організація діяльності групи з безпеки продуктів харчування на підприємстві: складання та актуалізація опису сировини, продуктів, діаграм виробничого процесу, аналіз небезпечних факторів;
Розробка та перегляд чинних документів інтегрованої системи менеджменту (Процедури з управління процесами, посадові та робочі інструкції тощо);
Моніторинг та актуалізація фонду нормативних документів підприємства;
Ведення ділового листування;
Ведення протоколів нарад;
Виконання доручень керівника;
Планування роботи відділу;
Планування бюджету відділу;
Складання заявок на послуги, контроль за їх виконанням;
Складання рахунків на оплату послуг відділу.

Досягнення:
За період роботи на підприємстві з виробництва олії, освоїла нові для себе професії – техніка-лаборанта та менеджера систем якості. У період моєї роботи на посаді менеджера систем якості скоротилася кількість невідповідностей при проходженні зовнішніх перевірок значно скоротилася, успішно пройдено сертифікацію на відповідність стандарту ISCC, HALAL та перехід на нову версію стандарту ISO 9001:2015

Технік-лаборант

з 05.2010 по 09.2014 (4 роки 4 місяці)
Виробництво рослинної олії, Миколаївська обл. (Харчова промисловість)

Проведення досліджень продукції;
Контроль якості при відвантаженні продукції;
Оформлення документації;
Оформлення якісних документів;
Оформлення змінних/добових звітів із виробництва

Лаборант хімічного аналізу

з 09.2003 по 10.2003 (1 місяць)
АТВТ "ГІЛЕЯ", Миколаївська обл. (Харчова промисловість)

Проведення досліджень продукції;
Оформлення документації,
Моніторинг технологічних параметрів виробництва.

Освіта

Національний університет харчових технологій м.Київ

Факультет - Бродильних, консервних та цукрових виробництв, Київ
Вища, з 2000 по 2005 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Підвищення кваліфікації «Перспективи технологічного рішення та нові методи контролю для олійно-жирової галузі» Одеський інститут

2010

Навчання на тему «Системи управління якістю. Базові програми забезпечення безпеки продуктів харчування"

2015

Навчання на тему «Основні зміни та перехідні умови. Курс підвищення підготовки кадрів (на основі стандарту ISO 9001:2015)»

2016

Курс включає оцінку та оцінку OHSMS, EMS, щоб відповідати вимогам стандарту OHSAS 18001: 2007, ISO 14001: 2015 та аудит

2016

Навчання на тему «Smart exporter: електронні ресурси, регулювання та вимоги для експорту до ЄС»

2018

Навчання на тему «Побудова ефективної системи управління лабораторією. Вимоги до управління документацією лабораторії»

2018

FSSC 22000 v.4.1 and including ISO 22000:2018 and ISO/TS 22002-1:2009 and ISO 19011:2018

2019

Навчання на тему «Awareness Training Course General Principles and Requirements of Food Safety of Food Products IFS v.6.1

2019

International Mini MBA

2019

Навчання на тему «GlobalG.A.P Privet Farm Assurer Workshop - Crops»

2019

Навчання на тему: «Як малому бізнесу впровадити НАССР»

2020

Навчання на тему: «Вивчення вимог ринку щодо безпечності харчових продуктів для виробників органічної продукції»

2020

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint MS Outlook RED-cert KZR GMP+ ISCC Користувач 1С MS Visio Microsoft 365 Водійські права кат. B

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Ділові якості: Здатність аналізувати отримані дані та приймати рішення; вимогливість до себе та оточуючих; прагнення організації чіткого і збалансованого виробничого процесу; ефективне використання робочого дня; вміння працювати з більшими обсягами інформації.

Особисті якості: Прагнення у старанному та систематичному виконанні поставлених завдань; виконую свої обов'язки вчасно та відповідно до встановлених правил; вмію знаходити спільну мову з іншими людьми; вмію швидко знаходити відсутню інформацію; люблю розбиратися в незрозумілих питаннях, доки не досягну істини; є бажання та здатність до освоєння нового (переведення з посади техніка-лаборанта на посаду менеджера систем якості); високий рівень відповідальності; немає шкідливих звичок.

Професійні навички
Знання оргтехніки. Робота з комп'ютером лише на рівні користувача.
Знання вимог міжнародних стандартів ISCC, RED-cert, KZR, GMP+, ISO 9001, ISO 22000, OHSAS 18001, ISO 14001, вимог ДСТУ, знання методик проведення лабораторних досліджень під час виробництва олії.
Знання вимог харчової безпеки.

Заняття у вільний час: Сім'я, читання (Патрік Ленсіоні «П'ять вад команди», Гліб Архангельський «Тайм-драйв», Батирьов «45 татуювань менеджера», Еліяху М. Голдрат, Джефф Кокс «Мета» та ін.), волейбол.

Додатково:
Пишу статті для журналів на теми практичного впровадження та застосування міжнародних стандартів.
Є досвід підготовки (розробка та впровадження) підприємств до сертифікації за міжнародними стандартами ISCC, RED-cert, KZR, GMP+, ISO, HACCP
Я є членом Національної технічної робочої групи (НТРГ) GLOBALG.A.P. щодо імплементації вимог стандарту відповідно до законодавства України.

Велике значення має можливість кар'єрного зростання.
Водійські права категорії В".

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: