Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 16 жовтня 2020

Руслана

Менеджер, торговий агент, мерчендайзер, продавець-консультант

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто:
Луцьк

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник директора

з 08.2018 по нині (5 років 8 місяців)
Золотий Вік, Луцьк (Роздрібна торгівля)

Торговий представник

з 10.2016 по 04.2018 (1 рік 6 місяців)
Полісся Трейд, Луцьк (Алкоголь)

Майстер з перевірки к.в., Торговий представник, Начальник відділу, Секретар-референт(помічник керівника), Менеджер з продажу,Продавець-консультант

з 10.2005 по 06.2014 (8 років 8 місяців)
ТзОВ "Кромберг енд Шуберт", ТзОВ "Фудз Трейд",СК "АСКА",СГПП "Рать", ПП Чайковська-Погонюк,Магазин"Мегаспорт" "Ясен", Луцьк (Виробництво к.в., Дистибютор кондитерських виробів, Страхування,Сільсько-господарське п-ство., Торгівля- продаж.)

(Контроль та перевірка кабельних виробів.) (Збір замовлень по торг. точкам, виставка товару, контроль якості. співпраця та пошук нових торгових точок.), (Співбесіди, зустрічі, переговори з клієнтами по страхуванню. Контроль документації, звіти...) (Секретар директора, контроль зустрічей, тел. дзвінки, Складання звітів по продукції, ведення дукументації по прийнятю та звільненю, відпусткам працівників., благочинні договори ,накази, звіти у статистику, співпраця з підприємствами по працевлаштуванню.) (Збут та продаж товарів для підлоги, а саме паркетна дошка, ламінат, вінілова підлога...замовлення товару,контроль збуту, зустрічі,переговори з клієнтами., пошук нових клієнтів.)

Освіта

Луцький національний технічний університет

Товарознавство та експертиза в митній справі, Луцьк
Вища, з 2006 по 2010 (3 роки 9 місяців)

Вища освіта. Кваліфікація товарознавця-експерта. Попередньо здобула технічну освіту за спеціальністю Комерційна діяльність. Що дає змогу працювати як товарознавцем, менеджером, торгівельним представником, митним експертом.

Знання і навички

Користувач ПК MS Excel MS Word Користувач Internet Робота з оргтехнікою

Знання мов

  • Польська — просунутий
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Маю досвід роботи з ПК та офісною технікою. Вільно володію програмами: Word, Excel. Маю досвід користування інтернет-сайтів.

Вільно володію польською,українською та російською мовою та мінімальний рівень знання англійської мови. Маю досвід ведення переговорів із представниками компаній.

Здатний швидко навчатися новим видам діяльності.

Маю досвід керівництва колективом до 20 чоловік.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: