Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 14 січня 2017

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/3636056

Руководитель, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Мукачево

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Науковий співробітник

з 11.1997 по нині (26 років 5 місяців)
Наукові розробки

Науковий співробітник маю публікації в журналах нагороджений дипломом 1 ст ВДНГ також інші нагороди грамоти, подяки

Освіта

УжНу

Біологічний, Ужгород
Вища, з 1991 по 1996 (5 років)

Закінчив біологічний факультет по спеціальності викладач біолог- хімік

Знання і навички

Користувач ПК

Додаткова інформація

Маю досвід роботи в торгівлі мав власний магазин в період 2004-2008 по продажі автозапчастин для великовантажних авто , також працював в період з 2002 по 2008 роки в сфері продажі страхових продуктів та банківських послуг на посаді агента в Приватбанку також був працевлаштований водієм в КБ Приват банк в 2007 по 2008 роки, володію ПК швидко навчаюся маю водійське посвідчення А,В,С,С1,Д,Д1,СЕ володію власним легковим авто марки мерседес та мікроавтобус вантажо- пасажирський максі база фольксваген лт35 .На час відпусток в період з 2012 по 2016 працював супервайзером у Великобританії у будівельній компанії Евросервіс uk.Одружений маю три доньки , щвидко навчаюся ,технічно грамотний розуміюся в автотехніці.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати