Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 19 березня 2023 PRO

Тарас

Проєктний менеджер, керуючий мережею ресторанів, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Проектний менеджер

з 06.2019 по 03.2023 (3 роки 9 місяців)
Derzhavin Bureau, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Організація та супровід процесів відкриття проектів з "0" будь-якої складності (ресторани, city кафе, бари, служба доставки, кав'ярні 3-ї хвилі)
2. Рестораний консалтинг вибірковий (аудит, оптимізація, ребрендинг, інше)

- аналіз локацій та конкурентного середовища, ЦА, розробка довгострокових фінансових моделей;
- брендинг (розробка та деталізація концепції, філософії проекту, розробка бренду бука);
- розробка та реалізація авторських концептуально-технічних рішень;
- розробка в парі з дизайнером дизайн-проектів (в тому числі ергономіка виборничих зон, планування "потоків" персоналу та гостей, розміщення комунікацій);
- складання детальних кошторисів за проектом від А до Я(в тому числі ремонтних робіт);
- реалізація дизайну проекту, супровід ремонтних робіт (авторський нагляд);
- підбір (тендери), закупівля, складання ТЗ для всіх підрядників, контроль виробництва/логістики/монтажу: виробниче та торгове обладнання, меблі, освітлення, внутрішня та зовнішня реклама, інвентар та посуд кухні/бару/залу, уніформа, інше;
- підбір постачальників продуктів, технологічних та технічних послуг, інше;
- розробка, опрацювання, проробка меню;
- пошук, навчання та адаптація керуючого/лінійного персоналу;
- дозвільна та внутрішня документація;
- маркетингове планування;
- бюджетне планування;
- управління проектом після відкриття (налаштування операційних процесів)

Керуючий директор

з 02.2017 по 02.2019 (2 роки)
Barduck Bar Kyiv, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- організація та повний супровід процесу ребрендингу та капітального ремонту;
- цілісна операційна робота;
- бюджетне планування;
- звітність та аналітика перед власником;
- навчання, мотивація, адаптація, пошук персоналу;
- загальний маркетинг (SММ - створення та просування акаунтів, SEO, бартерна реклама, крос-промоушн тощо, розробка та організація вечірок/заходів різноманітних форматів);
- розробка, аналіз, опрацювання, впровадження, оновлення меню та сезонних меню;
- робота з продажами;
- створення та впровадження стандартів, контроль за дотриманням стандартів в обслуговуванні, подачі, та корпоративній культурі;
- закупівлі (організація, контроль, оптимізація), робота з постачальниками, укладання маркетингових договорів, пошук різноманітних партнерів та впровадження партнерських програм;
- пошук каналів збуту послуг (банкети/фуршети, кейтеринг);
- взаємодія з контролюючими органами, отримання дозвільної документації;
- інвентаризації, контроль усіх платежів та бухгалтерії в цілому;
- організація виїздної торгівлі та кейтерингу, участь у "Вуличній їжі" на Арт-заводі Платформа

Результати роботи:
- повернення інвестицій за 14 місяців (капітальний ремонт, комплектації робочих зон/залу та ребрендинг);
- суттєве підвищення впізнаваності та привабливості бренду;
- збільшення доходу на 30-40%.

Проектний менеджер

з 02.2016 по 02.2017 (1 рік)
Reikarz Hotel Group, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Операційна робота в 22 ресторанах при готелях мережі Reikartz Hotel Group на території України та 9 концептуальних ресторанах, запуск нових ресторанів:

- навчання, адаптація, мотивація персоналу на підзвітних об'єктах;
- організація та супровід банкетів/фуршетів/кавобрейків/коктейлів до 100+ Гостей;
- створення ТТК для мережі ресторанів, проектування виробничих зон ресторанів мережі;
- переговори та робота з партнерами/кей-менеджерами;
- звітность та аналітика з підзвітних об'єктів;
- бюджетне планування підзвітних об'єктів;
- дослідження ринків HORECA у великих містах України;
- відкриття ресторанів «American Bar & Grill» у м. Вінниця та «Тлустий Гусак» у Львові (розробка концепції проекту, планування вибочничих зон та активна участь у розробці унікальних фішок дизайну, супровід ремонтних робіт, розробка меню, виробниче та технологічне наповнення, навчання персоналу);

Результати роботи:
- Повернення інвестицій з будівництва та відкриття «American Bar & Grill» за 9 місяців

Керуючий рестораном

з 01.2014 по 02.2016 (2 роки 1 місяць)
ТОВ "БАРДАК" (Абсурд-Паб "BARDUCK"), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Организация и сопровождение полного рабочего процесса заведения;
- Бюджетное планирование, отчетности, аналитика;
- Маркетинг (работа с аккаунтами в соц.сетях, организация мероприятий, разработка ежемесячных развлекательных программ (тематические вечеринки, живая музыка, коллективные игры, киновечера и множество других форматов);
- Поиск, обучение, адаптация, мотивация персонала;
- Взаимодействие с контролирующими органами (КГГА, районная администрация, ГФС, ГСЧС, сан.станция и т.д.), получение разрешительной документации;
- Инвентаризации, контроль платежей, частичная бухгалтерия, договорная работа;
- Поиск и работа с партнерами;
- Техническая работа.

Бармен, Бар-менеджер

з 12.2012 по 12.2013 (1 рік)
ООО "БАРДАК" (Абсурд-Паб "BARDUCK"), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Работа за контактной барной стойкой;
- Написание ТТК;
- Поиск и обучение барменов;
- Обучение официантов;
- Приготовление коктейлей и настоек;
- Заказ продукции и контроль качества продукции;
- Разработка новых барных меню, сезонных меню, коктейльных карт.

Адміністратор

з 08.2011 по 12.2012 (1 рік 4 місяці)
Floyd White Pub; Абсурд-Паб "BARDUCK", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Организация работы в зале;
- Коммуникация с гостями;
- Контроль за соблюдением стандартов обслуживания;
- Составление графиков работы и табелирование;
- Поиск и обучение официантов;
- Организация банкетов/фуршетов;
- Администратор-кассир.

Офіціант

з 06.2009 по 09.2010 (1 рік 3 місяці)
Ресторан "Разгуляево", Ресторан "Ришелье", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

КНЕУ

Юридический, Киев
Вища, з 2006 по 2011 (5 років 1 місяць)

Бакалавр в МАУП с 2006-2010, Магистр в КНЕУ с 2010-2011

Додаткова освіта та сертифікати

Школа английского языка "Нью-Йорк" (Киев)

9 месяцев, 2012г

Знання і навички

MS Office R-Keeper iiko SERVIO SmartTouch

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Рекомендації

  • Магалецький Андрій Володимирович

    Магалецький Андрій Володимирович

    Засновник Barduck Bar, CEO мережі "PESTO CAFE", Президент асоціації кулінарів України, Barduck Bar Kyiv, Pesto Cafe

    Контактні дані приховані
  • Державин Денис Олександрович

    Державин Денис Олександрович

    Власник компанії, "Derzhavin Bureau"

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Имею большой опыт по подготовке, открытию и организации работы новых объектов/проектов (более 35 проектов разной сложности и концепции: концептуальные рестораны, пабы, фаст фуды с доставкой, кофейни 3й волны, другое), а также большой опыт в полноценном развитии и оптимизации рабочих процессов на работающих объектах. Хорошо знаком с крупным объемом работы, мультизадачностью, ненормированным графиком и конечно же сегментом HORECA в целом. Умею добиваться поставленных целей, независимо от сложности. Имею высокий уровень ответственности, организаторских способностей и тайм менеджмента. Честный, открытый и надежный

Увлечения: книги, история, бокс, футбол, кино.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: