Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 23 лютого 2022

Ярослав

Менеджер по продажам керамической плитки, сантехники, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто проживання:
Бориспіль
Готовий працювати:
Бориспіль, Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Резюме
Заєць Ярослав Олександрович

Мета: заміщення вакантної посади менеджера з продажу керамічної плитки і сантехніки
Дата народження: 17 липня 1982 року
Освіта:
1999-2004рр. –навчання в Національному педагогічному університеті імені М.П.Драгоманова на факультеті української філології, який закінчив з дипломом спеціаліста.
Спеціальність: вчитель української мови, літератури та історії, зарубіжної літератури.
Жовтень 2004 - липень 2005 – проходив службу у Військово-Морських Силах Збройних Сил України.
Досвід роботи:
Січень 2018 — листопад 2019 рр — менеджер з продажу сантехніки та керамічної плитки в компанії “Мірад”
Травень 2017 року — листопад 2017 року — менеджер із закупівель компанії “Mastersky”, серед обов'язків було проведення закупок для комплектації новобудов та квартир ЖК “Новопечерські липки”, закупка сантехніки, меблів, паркету, керамічної плитки та багато іншого.
Листопад 2014 року- травень 2016року- менеджер з продажу інтернет-магазину “Воєнка-торг”. Безпосередні обов'язки — роздрібкові та оптові продажі військової амуніції, одягу та взуття, написання рекламних матеріалів, заповнення сайту контентом, робота з платформою Пром юа.
Квітень 2013- листопад 2014 – мерчендайзер ТОВ Агрофірма «Золота Балка» – алкогольні вироби, та контент-менеджер компанії «PRESTIGE BEER».До моїх обов'язків входило написання контенту для сайту компанії, статей та рекламних матеріалів.
Січень 2010р. – квітень 2013 – працював у компанії «Антей-торг» представником-промоутером у будівельному гіпермаркеті “Нова лінія”, займався продажем сантехніки (кераміка, душові кабіни, гідробокси та ванни, змішувачі та ін.), консультацією клієнтів, прийманні та відвантаженні товару, установці експозиторів. Компанія “Антей” є імпортером провідних виробників сантехніки Німеччини, Іспанії, Чехії, Польщі.
Листопад 2007 - листопад 2009р - працював в салоні елітної сантехніки та плитки „Ростекс” на посаді менеджера, серед моїх безпосередніх обов′язків – ведення роздрібної та оптової торгівлі та консультація клієнтів салону, робота з будівельними організаціями та дизайнерами. Компанія «Ростекс» є постачальником продукції відомих світових брендів, провідних фабрик-виробників Німеччини, Італії, Польщі та Фінляндії. Відвідував психологічні тренінги стосовно ефективного ведення продажу та семінари по продукції, які проводили представники фабрик.
У роботі проявляв наполегливість і працьовитість.
Травень – жовтень 2007р. - працював менеджером з продажу в салоні плитки „Геологіка Ортодокс” – представника італійської фабрики керамограніту «Graniti Fiandre» на Україні. Також салон пропонував продукцію фірми «Kerama Marazzi». Серед обов'язків були пошук клієнтів, робота з дизайнерами, консультація в салоні, виписка рахунків-фактур, супроводження та відгрузка товару. Маю доволі успішний досвід роботи з архітекторами та дизайнерами.
2005 - травень 2007 року - працював в Державному підприємстві „Міжнародний аеропорт „Бориспіль” у службі авіаційної безпеки. Серед безпосередніх обов'язків був контроль пасажирів, багажу та членів екіпажу авіарейсів. Брав участь у спілкування з громадянами англомовних та інших держав.
Маю досвід редагування текстів та у сфері діловодства.
Комп’ютер та іноземні мови:
Впевнений користувач ПК( Microsoft office, Internet, 1С ), обізнаний з офісною технікою. Є досвід спілкування з носіями англійської мови, працював з технічними каталогами на англійській та італійській мові.
Особисті якості:
Люблю працювати, активний і комунікабельний, проявляю ініціативу і креативність.
Неодружений.
Контактний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: