Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 5 травня 2021

Христина

Гід, екскурсовод, супроводжувач туристичних груп

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто проживання:
Тернопіль
Готовий працювати:
Дистанційно, Івано-Франківськ, Львів, Рівне, Тернопіль, Хмельницький, Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Екскурсовод, гід-організатор, керівник туристичних груп

з 09.2012 по нині (11 років 7 місяців)
Приватний підприємець, туристична агенція "Вояж.ua", Тернопіль (Туризм)

Вересень 2012 р. по даний часЕкскурсовод-організатор. Приватний підприємець.
Організація екскурсійних турів різноманітної тривалості та різними маршрутами. Оформлення документів для шкільних екскурсій (дозвільна документація від управління освіти та національної поліції). Договірні відносини із перевізниками. Оформлення заявок на бронювання закладів розміщення та харчування. Розробка турів: складання маршрутів, встановлення цін. Супровід туристичних груп. Проведення екскурсій. Працюю по усій Західній Україні: Тернопільщина, Львівщина, Волинь, Карпати, Закарпаття:
-замки та оборонні споруди
-храми та сакральні об’єкти, духовні центри
-спелеотуризм, відвідування печер
-походи в гори

Освіта

Галицький інститут імені Вячеслава Чорновола

Туризм, Тернопіль
Вища, з 2007 по 2009 (1 рік 9 місяців)

2007-2009Галицький інститут імені В’ячеслава Чорновола, факультет “Міжнародний туризм”, спеціальність «Туризм»

2003-2007Коледж Галицького інституту імені В’ячеслава Чорновола, факультет “Міжнародний туризм”, спеціальність «Організація обслуговування у готелях та туристичних комплексах»

Знання і навички

MS Office CRM Solaris Ведення звітності Клієнт-Банк M.E.Doc Парус

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — середній
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Грудень 2016 - березень 2017, листопад 2017 - березень 2018, листопад 2018 - березень 2019 Гірськолижний комплекс "Плай" (готель "Плай")
Посада адміністратора готелю. Функціональні обов’язки: прийом та оформлення бронювань, поселення та виселення туристів, прийом оплат за проживання та ведення каси, підготовка та виписка бухгалтерських документів, слідкування за якістю виконання функціональних обов’язків персоналом готелю, перевірка номерного фонду після прибирання покоївками, ведення обліку білизни, продаж абоменетів на катання.

Травень-жовтень 2016 Туристична компанія "Час на мандри".
Супровід туристичних груп. Проведення екскурсій по Тернопільщині:
-замки та оборонні споруди
-храми та сакральні об’єкти, духовні центри
-спелеотуризм, відвідування печер
-та інше

Листопад 2015 по квітень 2016Готельно-розважально-оздоровчий комплекс «Алігатор».
Посада старшого адміністратора готелю та ресторану. Функціональні обов’язки (посада адміністратора готелю): прийом та оформлення бронювань, поселення та виселення туристів, прийом оплат за проживання та ведення каси, підготовка та виписка бухгалтерських документів, слідкування за якістю виконання функціональних обов’язків персоналом готелю, перевірка номерного фонду після прибирання покоївками, ведення обліку білизни.
Посада менеджера по туризму, екскурсовода. Функціональні обов’язки: підготовка туристичної документації, підготовка документації для шкільних екскурсій, супровід туристів по маршруту, робота з готельною базою та перевізниками, розробка маршрутів.

Травень – листопад 2015 Готельно-розважально-оздоровчий комплекс «Алігатор».
Посада менеджера по туризму, екскурсовода. Функціональні обов’язки: підготовка туристичної документації, підготовка документації для шкільних екскурсій, супровід туристів по маршруту, робота з готельною базою та перевізниками, розробка маршрутів.

Вересень 2012 – січень 2015Готельно-розважально-оздоровчий комплекс «Алігатор». З вересня 2012 по грудень 2012 – посада чергового адміністратора готелю, з грудня 2012 – посада старшого адміністратора готелю. Функціональні обов’язки (посада адміністратора готелю): прийом та оформлення бронювань, поселення та виселення туристів, прийом оплат за проживання та ведення каси, підготовка та виписка бухгалтерських документів, слідкування за якістю виконання функціональних обов’язків персоналом готелю, перевірка номерного фонду після прибирання покоївками, ведення обліку білизни.

Січень 2011 – лютий 2012Мережа туристичних агенцій «Поїхали з нами» (ФОП Пізар Н. З.), посада менеджера по туризму. Функціональні обов’язки: робота з туроператорами, підбір туристичних путівок та їх реалізація, підписання договорів.

Березень 2008 - жовтень 2010Мережа готелів «Глобус», з березня 2008 по січень 2009 - посада чергового адміністратора, з січня 2009 по жовтень 2010 – посада старшого адміністратора.

Функціональні обов’язки: прийом та оформлення бронювань, поселення та виселення туристів, прийом оплат за проживання та ведення каси, підготовка та виписка бухгалтерських документів, слідкування за якістю виконання функціональних обов’язків персоналом готелю, перевірка номерного фонду після прибирання покоївками, ведення обліку білизни.

Жовтень – листопад 2007Туристична агенція ВЛАДНАСТ-ТУР (ПП Бондар К. Б.), посада менеджера по туризму, офіс-менеджера.
Функціональні обов’язки: робота з туроператорами, підбір туристичних путівок та їх реалізація, підписання договорів.

Квітень – серпень 2007Редакція газети «Тернопільські оголошення», посада оператора комп’ютерного набору, офіс-менеджера

Лютий – серпень 2007Західноукраїнська Туристична Компанія “ТІС-ТУР”, посада менеджера по туризму, екскурсовода.
Функціональні обов’язки: підготовка туристичної документації, супровід туристів по маршруту, робота з готельною базою, розробка маршрутів.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: