Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 25 вересня 2019

Роман

Бармен, бариста, 7 500 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бармен

з 08.2018 по нині (5 років 8 місяців)
Білярд сіті, Львів (Спортивний клуб,відпочинок)

Контроль і догляд продукції за баром, дотримання чистоти, швидке і якісне обслуговування гостей у закладі. Набрався досвіду роботи у ролі бармена, поповнив свою базу знань у цій галузі, та створив хороші умови відпочинку для гостей, які часто ставали постійними.

Бариста

з 12.2016 по 01.2018 (1 рік 1 місяць)
Reikartz, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Дотримання стандартів, забезпечувати якісну та безперебійну роботу закладу, вимога бути відповідальним та чесним. За час роботи набрався чималого досвіду у спілкуванні з людьми, різного віку та статусу, зрозумів що означає "приймати швидкі рішення під час виникнення проблем", тепер краще розумію що таке відповідальність і чому потрібно її дотримуватись.
Серед досягнень можу виділити багато позитивних відгуків на свою адресу у соціальних мережах, книгах пропозицій, щодо вічно позитивного настрою, тим що вмію забезпечити його відвідувачам і взагалі кожному з ким спілкуюсь. Одні з найвищих показників додаткового продажу та продажу загалом.

Освіта

Українська академія друкарства

Видавництво та поліграфія, Львів
Середня спеціальна, з 2013 по 2017 (3 роки 4 місяці)

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Вічно позитивний хлопець,цілеспрямований, розсудливий, завжди намагаюсь найти найкомфортніший вихід із ситуації, а не найлегший. Психічно стійкий до стресів та негативного настрою. Стараюсь бути зрозумілим і цікавим у спілкуванні.Впевнений, наполеглевий, відкритий та комунікабельний, з легкістю знаходжу спільну мову з людьми, маю задатки лідера але й водночас здатен слухати когось.
Маю чудове уявлення роботи на посаді офіціанта,також провів чимало часу за барому,тому знаю що потрібно робити для розвитку закладу та приємних емоцій відвідувачам! Дякую що прочитали,гарного вам дня! :-)

Схожі кандидати

Бармен
20000 грн, Львів

Бариста
Львів

Бариста, кондитер
Львів

Бариста
Львів

Бариста
Львів

Бариста
Львів

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: