Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 1 березня 2017

Олена

Юрист, 6 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто проживання:
Здолбунів
Готовий працювати:
Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ
Шерстобітова Олена Юріївна
Рівненська область, м. Здолбунів,
вул. Цегельна,буд. 6, кв. 1
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Д.р. 20.07.19823р.

МЕТА
Працевлаштування за спеціальністю, достойний заробіток.

ОСВІТА
У 2000 році закінчила Рівненський обласний ліцей- інтернат.
У 2003 році закінчила Рівненський державний аграрний технікум за спеціальністю «Правознавство» і здобула кваліфікацію юриста.
У 2006 році закінчила Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України і отримала базову вищу освіту за напрямом підготовки «Економіка і підприємництво» та здобула кваліфікацію бакалавра з економіки.
У 2007 році закінчила Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України і здобула повну вищу освіту за спеціальністю «Управління персоналом і економікипраці» та здобула кваліфікацію економіста.
У 2011році закінчила Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого і отримала базову вищу освіту за напрямом підготовки «Право» та здобула кваліфікацію бакалавра юриста.
У 2012 році закінчила Національний університет «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого» і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Правознвство» та здобула кваліфікацію юриста.

ТРУДОВА ДІЯЛЬНІСТЬ
У 2004-2005 рр., працювала оператором – кассиром у Рівнеоблводоканалі.
З 2007 по 2010 рік – працювала головним спреціалістом - юрисконсультом Рівненського міського центру зайнтятості.
З 2010 по 2015 – заступник начальника юридичного відділу Рівненського міського центру зайнятості

ОБОВ”ЯЗКИ
На посаді головного спеціаліста – юрисконсульта здійснювала реєстрацію трудових договорів між ФОП та найманими працівниками. Надавала консультації працівникам центру зайнятості та клієнтам центру зайнятості щодо правильного застосування трудового законодавства. Відслідковувала в засобах масової інформації повідомлення щодо банкрутства підриємств та при потребі готувала заяви про визнання кредиторських вимог РМЦЗ. Здійснювала представництво в судових засіданнях.
На посаді заступника начальника займалася претензійно позовною роботою. Здійснювала представництво в судах(господарському, адміністративному, міському). Займалася договірною роботою. Надавала консультації працівникам РМЦЗ та населенню щодо правильного застосування законодавства. Проводила упереджувальні консультації на підрирємствах в яких планувалось масове вивільнення працівників. Надавала консультації щодо вирішення трудових спорів на підприїмствах та між приватними підприємцями і найманими працівниками. Займалася підготовкою щоквартальної та річної звітності юридичного відділу. Здійснювала безпосереднє керівництво відділом у відсутності начальника відділу.

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ
Характер спокійний, урівноважений, але свої погляди відстоюю активно та аргументовано, ініціативна, відповідольна, доброзичлива, комунікабельна, вмію аналізувати та логічно мислити, стійка у стресових ситуаціях, націлена на досягнення результату. Шкідливих звичок не маю.

ДОДАТКОВІ ВІДОМОСТІ
Володію російською та англійською мовами . Рідна мова – українська.
Практичний досвід роботи з комп’ютером. Добре орієнтуюся на законодавчих сайтах.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Помічник юриста
8000 грн, Рівне, Дистанційно

Юрист, менеджер
40000 грн, Рівне

Юрист
90000 грн, Рівне, Вінниця , ще 4 міста

Юрисконсульт
Рівне

Юрист
Рівне

Юрист
Рівне

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: