Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 3 травня 2023 PRO

Олександр

Начальник виробництва, цеху, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
52 роки
Місто:
Біла Церква

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник цеху

з 04.2011 по 11.2018 (7 років 7 місяців)
ПрАТ "РОСАВА", ПП "ДАСК ЦЕНТР", Біла Церква (Автомобільна, меблева промисловість)

Освіта

УДХТУ

Технологія полімерів, Дніпро
Вища, з 1994 по 2000 (6 років)

Знання і навички

Користувач ПК

Додаткова інформація

Чоловік-51 років , проживанння-м. Біла Церква, одружений, 3 дітей. мова-українська. Освіта-повна вища (УДХТУ-Український Державний Хіміко-Технологічний Університет, спеціальність-"Технологія переробки полімерів". Загальний трудовий стаж-30 років (із 1996р по 2016р працювавна ПРАТ"РОСАВА"). Стаж на керівних посадах:2002-2005 - майстер зміни; 2005-2008-заступник начальника цеху по технології; 2008-2011-заступник начальника цеху з виробництва; 2011-2016-начальник цеху. Підпорядкованість-505 працівників. Основні обов'язки: керівництво підрозділом з ведення цілодобового технологічного процесу по виготовленню готової продукції згідно плану виробництва відповідної якості. Забезпечення ведення підрозділом ефективної господарчої діяльності, розробка та впровадження заходів по зниженню собівартості продукції, підвищенню продуктивності праці та запровадження новітніх технологій. Розробка додаткових схем ведення виробничого процесу на випадок аварій. Контроль за дотриманням в підрозділі протипожежного режиму, виконання всіма працівниками вимог Закону України з охорони праці, Системи управління охороною праці та ін. Забезпечення правильного та ефективного використання технологічного устаткування, збереження основних засобів виробництва. Розробка посадових інструкцій, атестація робочих місць на наявність шкідливих факторів, формування норм виробітку продукції, контроль за раціональним використанням фонду оплати праці. Впровадження та контроль за дотриманням в підрозділі вимог міжжнародних та державних стандартів, сертифікація системи менеджменту якості на відповідність міжнародним стандартам ISO та TS та Політики якості підприємства. Участь в розробці бізнес-планів розвитку підприємства на місяць, квартал, рік. Розробка та контроль за дотриманням в підрозділі програм навчання персоналу, підвищення кваліфікації працівників, освоєння ними суміжних професій та ін.



Січень 2017р. - листопад 2018р. начальник виробництва на ПП "ДАСК - Центр" м.Біла Церква (виробництво корпусних меблів).

Обов'язки:

забезпечення та організація виконання усіма ділянками плану виробництва необхідної якості у встановлені строки;
контроль за технічним станом устаткування;
контроль, замовлення необхідних запчастин, допоміжних матеріалів та їх списання;
нагляд за дотриманням підлеглим персоналом норм та правил і з ОП та ТБ, правил внутрішнього трудового розпорядку, протипожежної безпеки та ін.;
ведення обліку виконаних робіт та подання первинних документів для нарахування заробітної плати;
притягнення до відповідальності працівників за порушення та вихід браку з їх вини.
Користувач ПК, вміння працювати в 1С 8 версія.


Грудень 2018р. - грудень 2022р. - робота в приватному підприємстві по виготовленню та встановленню корпусних меблів.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: