Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 12 вересня 2023 PRO

Володимир

Адвокат, юрист

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто проживання:
Кременчук
Готовий працювати:
Дистанційно, Кременчук

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адвокат

з 01.2019 по нині (5 років 3 місяці)
Адвокатське бюро "Демиденка Володимира", Кременчук (Юриспруденція)

Надання правничої допомоги громадянам і юридичним особам. Повний супровід господарської діяльності підприємств, що включає надання юридичних консультацій, перевірку й розробку внутрішньої документації у відповідності з вимогами законодавства, ведення претензійної діяльності, отримання дозвільних та необхідних документів, ін. Участь у судових засіданнях, складання і подача процесуальних та інших необхідних документів у судовому процесі. Ведення переговорів та представництво інтересів клієнтів перед іншими особами.

Провідний юрисконсульт

з 05.2018 по 01.2019 (8 місяців)
Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Піщанської сільської ради, Піщане (Освіта, наука)

Юридичний супровід діяльності установи. Розробка проектів договорів, їх візування та проведення переговорних процедур по їх оформленню з урахуванням бюджетного законодавства та Закону України "Про публічні закупівлі". Розробка, укладення та контроль за виконанням договорів у сфері будівництва (договори на проектування, складення кошторису, проведення експертизи, будівельного підряду, авторського та технічного нагляду). Оформлення дозвільних документів (на будівельні роботи) та введення об'єктів у експлуатацію. Надання консультацій, впровадження та контроль за виконанням трудового законодавства в закладах освіти. Організація роботи установи в системі Prozorro (розробка тендерної документації та інших необхідних документів, проведення закупівель за тендерною та переговорною процедурами, оформлення допорогових закупівель).

Юрисконсульт

з 06.2017 по 10.2017 (4 місяці)
ПрАТ "Рижівський гранітний кар'єр", Горішні Плавні (Комсомольськ) (Гірнича промисловість)

Юридичний супровід діяльності підприємства. Розробка проектів договорів, їх візування та проведення переговорних процедур по їх укладенню. Представництво інтересів у державних органах і органах місцевого самоврядування, отримання дозвільних документів, участь в судових засіданнях у галузях господарського, податкового, пенсійного, трудового та кримінального права з оформленням і подачею необхідних процесуальних документів. Складання внутрішніх документів підприємства (наказів, положень, інструкцій, ін.), ведення ділового листування та претензійної роботи. Надання консультацій працівникам підприємствах в сферах податкового та трудового права. Робота по цінним паперам з Національним депозитарієм та брокерськими установами. Оформлення корпоративних прав на юридичну особу. Оформлення та перереєстрація автомобільного транспорту та інших видів кар’єрної техніки. Досудове врегулювання кримінальних справ, порушених з питань трудового та екологічного законодавства. Вчинення юридичних дій спрямованих на відновлення та захист прав власників підприємства, порушених спробами його рейдерського захопленням сторонніми особами.

Начальник юридичного відділу

з 10.2015 по 12.2016 (1 рік 2 місяці)
ТОВ «Легбудпроект», Кременчук (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Керівництво та організація діяльності юридичного відділу підприємства, управління і координація роботи сектору кадрів та охорони праці. Розробка проектів, візування та укладення договорів, представництво інтересів перед контрагентами, в комунальних установах і підприємствах, державних органах та органах місцевого самоврядування. Контроль за виконанням та своєчасною оплатою договорів у сфері будівництва (поставки та будівельного підряду). Отримання дозвільних документів (а окремі роботи, ліцензій, сертифікатів, ін.). Претензійна діяльність і участь в судових засіданнях у сферах господарського, податкового, адміністративного, трудового та цивільного права з оформленням і подачею необхідних процесуальних документів. Успішне завершення всіх судових процесів на підприємстві та проведення стягнень з боржників. Ведення ділового листування та проведення внутрішніх розслідувань на підприємстві. Розробка внутрішньої документації (наказів, положень, інструкцій, колективного договору, номенклатури справ, ін.). Організація та участь в тендерних процедурах системи Prozorro. Проведення оскаржень через Антимонопольний комітет.

Юрисконсульт

з 11.2014 по 08.2015 (9 місяців)
ПАТ «Рижівський гранітний кар’єр», Горішні Плавні (Комсомольськ) (Гірнича промисловість)

Юридичний супровід діяльності підприємства. Розробка проектів договорів, їх візування та проведення переговорних процедур по їх укладенню. Представництво інтересів в державних органах і органах місцевого самоврядування, отримання дозвільних документів, участь в судових засіданнях у галузях господарського, адміністративного, податкового та кримінального права з оформленням та подачею необхідних процесуальних документів. Складання внутрішніх документів підприємства (наказів, положень, інструкцій, ін.), ведення ділового листування та претензійної роботи. Оформлення прав на земельні ділянки та гірничо-видобувні роботи. Участь і захист інтересів підприємства під час проведення обшуку правоохоронними органами та повернення вилученого ними майна шляхом судового оскарження. Надання консультацій працівникам підприємствах в сферах податкового, екологічного та трудового права. Робота по цінним паперам із Національним депозитарієм та брокерськими установами.

Юрист

з 04.2011 по 11.2014 (3 роки 7 місяців)
Фізична особа-підприємець, Кременчуг (Юриспруденція)

Надання юридичних консультацій фізичним і юридичним особам, представництво та захист їх інтересів у судових і правоохоронних органах. Участь у судових засіданнях в справах господарського, адміністративного, цивільного, шлюбно-сімейного, земельного та трудового права. Складання процесуальних документів: позовних заяв, апеляційних і касаційних скарг, заяв про перегляд судового рішення, заяв та клопотань з питань, що виникають в ході судового розгляду справи, заперечень проти заяв і клопотань іншої сторони. Ведення переговорів щодо позасудового врегулювання спорів. Звернення і подача документів до прокуратури, СБУ, органів МВС з питань дій та бездіяльності посадових і службових осіб. Притягнення посадових осіб до відповідальності за корупційні правопорушення. Контроль за виконанням рішень судів на стадії виконавчого провадження. Допомога в оформленні документів у реєстраційних органах та нотаріаті.

Державний виконавець

з 08.2008 по 04.2009 (8 місяців)
Автозаводський ВДВС Кременчуцького МУЮ, Кременчуг (Державні організації)

Примусове виконання рішень суду та виконавчих документів інших органів, уповноважених законом на їх видання. Розшук боржників, накладення арештів і проведення стягнень за рахунок виявленого майна та наявних доходів. Ведення виконавчих проваджень, перерахування коштів стягувачам та до бюджету через органи казначейства. Співпраця з податковими органами та органами структури МВС.

Освіта

Національна юридична академія України імені Ярослава Мудрого

Господарсько-правовий, Харків
Вища, з 2003 по 2008 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Школа іноземних мов «Лінгва»: вивчення англійської мови

2010

ЛІГА:ЗАКОН: Реєстрація нерухомості і будівництво в 2016 році. Аналіз практичних результатів реформ...

2016

Радник в сфері державних закупівель: навчання з питань проведення тендерів

2018

DOZORRO: тренінг з питань публічних закупівель

2018

Систематизація правничої професії. Проблемні питання оподаткування. Проблемні питання дисциплінарної відповідальності

04.05.2019

Особливості здійснення адвокатської діяльності в формах АБ чи АО. Проблемні питання оподаткування адвокатської діяльності

31.08.2019

Участь адвоката під час затримання особи. Проблемні питання під час реєстрації актів цивільного стану

14.09.2019

Арешт майна по КПК Зміни в законодавстві, які регулюють кредитні правовідносини. Дисциплінарна відповідальність

28.09.2019

Знання і навички

Користувач Internet ЛІГА:ЗАКОН Windows Законодавство України Робота з оргтехнікою Email Графічні редактори Поштовий клієнт Знання офісних програм MacOS ipLex Ubuntu Android

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Водійське посвідчення категорії B

Схожі кандидати

Адвокат, юрист
Дистанційно, Інші країни

Юрисконсульт, адвокат, начальник юрдепартаменту
Дистанційно, Дніпро

Адвокат, юрист
Дистанційно, Івано-Франківськ

Юрисконсульт, адвокат
15000 грн, Дистанційно, Полтава

Junior International lawyer, attorney
20000 грн, Дистанційно, Інші країни

Юрист, адвокат
Дистанційно, Харків

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: