Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 7 вересня 2023 PRO

Василь

Шеф-кухар (на проєкт)

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Інші країни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-кухар

з 08.2020 по 01.2021 (5 місяців)
Роза та русин, Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск ресторану з "0"
Підбір персоналу
Пошук постачальників

Шеф-кухар

з 11.2017 по 02.2022 (4 роки 3 місяці)
Kavalier, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Керування усіма процесами на кухні
1. Підбір та адаптація персоналу
2. Розробка сезонних меню
3. Закупка, інвентаризація
4. Оптимізація витрат
5. Системи мотивації

Шеф-кухар

з 10.2016 по 03.2018 (1 рік 5 місяців)
Rebra&Kotlety, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1.Планування кухні
2.Розрабка меню відповідно до концепції закладу
3.Калькуляційні та технологічні карти
4.Проведення інвентаризації
5.Впровадження стандартів
6.Пошук постачальників
7.Навчання як кухарів так і працівників залу

Шеф-кухар

з 03.2016 по 10.2016 (7 місяців)
Ресторан- паб Поле, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Запровадження нового меню
2. Запуск B.B.Q. зони
3. Навчання персоналу роботи зі стейками та основам ферментації
4. Запровадження стандартів у роботі

Шеф-кухар, проєктна робота

з 10.2015 по 03.2016 (5 місяців)
Готель Шопен, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Запровадження нового меню
2. Розробка банкетного меню
3. Робота з технологічними закладами
4. Запровадження стандартів роботи
5. Розробка фуршетного меню

Шеф-кухар, проєктная робота

з 05.2015 по 10.2015 (5 місяців)
Мережа ресторанів Parking, санкт-петербург (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Запровадження нового меню
2. Впровадження стандартів роботи
3. Навчання персоналу

Керівник проєкту, Шеф-кухар

з 09.2014 по 05.2015 (8 місяців)
Ресторан S.O.D.A.(проєктна робота), Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск ресторану з нуля
Підбір персоналу
Запровадження меню
Технологічні карти

Шеф-кухар, Менеджер ресторану

з 09.2012 по 09.2014 (2 роки)
Ресторано-готельний комплекс "Святослав", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

з 04.2011 по 09.2012 (1 рік 5 місяців)
Ресторан "Маестро", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Розробка страв
2.Складання графіків виходу на роботу та облік робочого часу
3.Інвентаризація
4. Робота на усіх процесах
5. Контроль видачі страв на зал

Повар-холодного цеха,Повар-горячего цеха,Повар-кондитер,Мангал,Хоспер,повар-мясной цех

з 09.2006 по 04.2011 (4 роки 7 місяців)
Готель "Спутник" , Ресторан "Княжий келих",Ресторан "Тарон",Ресторан "Містер-Твістер", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Виконання посадових обов'язків на відповідних позиціях, відпуск страв згідно ттк, підготовка сировини згідно потреб.

Освіта

ЛПЛТтаСП

Кухар-кондитер, Львів
Середня спеціальна, з 2005 по 2007 (2 роки)

Закінчив з відзнакою

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній
  • Польська — початковий

Схожі кандидати

Шеф-кухар (консалтинг, брендинг та ребрендинг), особистий кухар
Інші країни

Кухар, шеф-кухар
Інші країни

Повар, старший смены, шеф-повар
25000 грн, Інші країни, Дніпро , ще 6 міст

Шеф-кухар
Інші країни

Шеф-повар
Інші країни, Харків, Дистанційно

Шеф-повар
32000 грн, Інші країни, Львів , ще 3 міста

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: