Василь
Шеф-кухар (на проєкт)
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 36 років
- Місто проживання:
- Львів
- Готовий працювати:
- Інші країни
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/3786353
Досвід роботи
Шеф-кухар
з 08.2020 по 01.2021
(5 місяців)
Роза та русин, Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск ресторану з "0"
Підбір персоналу
Пошук постачальників
Шеф-кухар
з 11.2017 по 02.2022
(4 роки 3 місяці)
Kavalier, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Керування усіма процесами на кухні
1. Підбір та адаптація персоналу
2. Розробка сезонних меню
3. Закупка, інвентаризація
4. Оптимізація витрат
5. Системи мотивації
Шеф-кухар
з 10.2016 по 03.2018
(1 рік 5 місяців)
Rebra&Kotlety, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
1.Планування кухні
2.Розрабка меню відповідно до концепції закладу
3.Калькуляційні та технологічні карти
4.Проведення інвентаризації
5.Впровадження стандартів
6.Пошук постачальників
7.Навчання як кухарів так і працівників залу
Шеф-кухар
з 03.2016 по 10.2016
(7 місяців)
Ресторан- паб Поле, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Запровадження нового меню
2. Запуск B.B.Q. зони
3. Навчання персоналу роботи зі стейками та основам ферментації
4. Запровадження стандартів у роботі
Шеф-кухар, проєктна робота
з 10.2015 по 03.2016
(5 місяців)
Готель Шопен, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Запровадження нового меню
2. Розробка банкетного меню
3. Робота з технологічними закладами
4. Запровадження стандартів роботи
5. Розробка фуршетного меню
Шеф-кухар, проєктная робота
з 05.2015 по 10.2015
(5 місяців)
Мережа ресторанів Parking, санкт-петербург (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Запровадження нового меню
2. Впровадження стандартів роботи
3. Навчання персоналу
Керівник проєкту, Шеф-кухар
з 09.2014 по 05.2015
(8 місяців)
Ресторан S.O.D.A.(проєктна робота), Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск ресторану з нуля
Підбір персоналу
Запровадження меню
Технологічні карти
Шеф-кухар, Менеджер ресторану
з 09.2012 по 09.2014
(2 роки)
Ресторано-готельний комплекс "Святослав", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Су-шеф
з 04.2011 по 09.2012
(1 рік 5 місяців)
Ресторан "Маестро", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Розробка страв
2.Складання графіків виходу на роботу та облік робочого часу
3.Інвентаризація
4. Робота на усіх процесах
5. Контроль видачі страв на зал
Повар-холодного цеха,Повар-горячего цеха,Повар-кондитер,Мангал,Хоспер,повар-мясной цех
з 09.2006 по 04.2011
(4 роки 7 місяців)
Готель "Спутник" , Ресторан "Княжий келих",Ресторан "Тарон",Ресторан "Містер-Твістер", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Виконання посадових обов'язків на відповідних позиціях, відпуск страв згідно ттк, підготовка сировини згідно потреб.
Освіта
ЛПЛТтаСП
Кухар-кондитер, Львів
Середня спеціальна, з 2005 по 2007 (2 роки)
Закінчив з відзнакою
Знання мов
- Українська — вільно
- Англійська — середній
- Польська — початковий
Схожі кандидати
Шеф-кухар (консалтинг, брендинг та ребрендинг), особистий кухар
Інші країни
Кухар, шеф-кухар
Інші країни
Повар, старший смены, шеф-повар
25000 грн, Інші країни, Дніпро
,
ще 6 міст
Шеф-кухар
Інші країни
Шеф-повар
Інші країни, Харків, Дистанційно
Шеф-повар
32000 грн, Інші країни, Львів
,
ще 3 міста