Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 23 березня 2017

Павел

Водій бензовоза категорії Е, 5 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
56 років
Місто проживання:
Зміїв
Готовий працювати:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Барков Пвло Анатолійович

Дата народження:
15.07.1967

Сімейний стан:
одружений

Адреса:
Харківська обл., Зміївський р-н, м.Зміїв, вул.Левківська 81-Б

Телефон:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Мета: працевлаштуватись водієм автотранспортних засобів

Ключові вміння та навички:
Знання законодавства України про автомобільний транспорт і дорожній рух; Правил дорожнього руху; правил перевезення вантажів (в т.ч. небезпечних, негабаритних), порядку і умов перевезення пасажирів і багажу; керування автотранспортними засобами; можливих причин дорожньо-транспортних пригод та способи їх попередження; причин виникнення несправностей, способи їх виявлення та усунення; характеру впливу природних умов (дощ, туман, ожеледиця та інше) на безпеку руху; порядку проведення технічного обслуговування; правил безпечного ведення робіт, протипожежної безпеки та санітарії під час технічного обслуговування автотранспортного засобу та при роботі на лінії; особливостей користування експлуатаційними матеріалами (паливо, оливи, мастила, електроліт, антифриз та інше); правил зберігання автотранспортних засобів на відкритій стоянці і в гаражі; правила надання першої допомоги потерпілим під час дорожньо-транспортних пригод; правових основ і відповідальності за порушення правил дорожнього руху, правил експлуатації транспортного засобу, завдання матеріальної шкоди та шкоди навколишньому середовищу.

Уміння керувати автомобільними транспортними засобами, які відносяться до (вказати категорії) за різних дорожніх умов. Виконувати вимоги правил дорожнього руху, правил перевезень вантажів, пасажирів та багажу. Забезпечувати належний технічний стан автотранспортного засобу. Буксирувати автопричіп дозволеною максимальною (вказати масу). Перевіряти технічний стан автотранспортного засобу перед виїздом на лінію та після повернення з рейсу. Забезпечувати справність обладнання відповідно до вимог стандартів, що стосуються безпеки дорожнього руху і охорони навколишнього середовища. Виконувати роботи з щоденного технічного обслуговування автотранспортного засобу. Подавати автотранспортний засіб під навантаження та розвантаження або до місця посадки і висадки пасажирів. Контролювати правильність завантаження, розміщення та кріплення вантажів у кузові автотранспортного засобу малої вантажопідйомності, а також порядок розміщення пасажирів у легкових автомобілях. Усувати технічні несправності, які виникають під час роботи автотранспортного засобу на лінії і не потребують розбирання головних механізмів. Виконувати регулювальні роботи. Заправляти автомобільні транспортні засоби паливом та іншими експлуатаційними матеріалами. Оформлювати дорожню документацію. Надавати першу допомогу потерпілим під час дорожньо-транспортних пригод.

Досвід роботи

Період та назва організації:
2002-2007
ПП "Альфа", ТОВ НК "Альфа-нафта"
Посада:
водій автотранспортних засобів
Функціонал:
перевезення небезпечного вантажу(паливо-мастильних матеріалів)

2008
ТОВ НК "Омега-автопоставка"
Посада:
водій автотранспортних засобів
Функціонал:
перевезення небезпечного вантажу (паливо-мастильних матеріалів)

2009-2016
Був приватним підприемцем (свій автотранспорт ГАЗ 53) v 4835з діяльності автомобільного вантажного транспорту
Посада:
водій автотранспортних засобів
Функціонал:
перевезення небезпечного вантажу(паливо-мастильних матеріалів)

Освіта

Період та назва навчального закладу:
1978
Харківське культкрно-освітнє училище
Спеціальність:
художній керівник

Навички роботи на комп’ютері:

Початковий рівень: MS Office (Excel, Word)

Іноземна мова:
Англійська - базовий рівень

Водійські права:
Категорії В,С,E.

Особисті якості:
Точність і координація рухів; просторова уява; уважність, концентрація уваги, оперативність, хороший окомір, відповідальність; раціональність і ефективність в організації праці на робочому місці; дотримання норм технологічного процесу; надійність; стійкість до стресу; охайність, сумлінність.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: