Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 13 лютого 2017

Олег

Администратор, 7 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Сервер

з 09.2016 по 02.2017 (5 місяців)
Батерфляй, Обухів (Показ фільмів, робота з клієнтами)

Робота з клієнтами , слідкування за порядком в залі, робота з персоналом

Освіта

Індустріально-педагогічний технікум

Майстер виробничого навчання, Київ
Середня спеціальна, з 2011 по 2015 (3 роки 9 місяців)

Педагогічна освіта, це означає що я маю навички грамотного і культурного спілкування з людьми, знаю як уникнути конфліктної ситуації , + у нас були такі предмети як "економіка " та "економіка підприємництва " так що я підкований і в цьому плані.

Додаткова інформація

Не зважаючи на мій вік я досить відповідальний і організований чоловік, не маю шкідливих звичок, не маю страху братися за нову роботу тому, що я досить розумний, креативний і готовий навчатися. Що важливо для роботи адміністратора я вмію грамотно говорити і маю авторитет у сташих колег з якими працюю, звик виконувати поставлені задачі на 100% тому , що тільки так можна чогось досягнути в житті, також мене не хвилює важкий робочий графік я звик багато працювати , я взагалі не конфліктна людина, легко сприймаю свої помилки і завжди думаю перед тим як щось робити . Я не маю великого досвіду роботи, але я маю чудову голову на плечах яка швидко поглинає і обробляє інформацію, маю велике бажання працювати над собою і розвиватися, завжди викладаюсь на всі 101% , і маю чудовий характер, тому зі мною буде легко і приємно працювати.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: