Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 5 травня 2018 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/3920470

Начальник планово-економічного підрозділу

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник планово-економічного управління

з 08.2005 по 06.2016 (10 років 10 місяців)
ПАТ "Укргазвидобування", Київ (Видобуток газу та нафти)

1.Бюджетування та управлінський облік. Розробка методології та впровадження системи планування фінансово-господарської діяльності компанії та формування комплексної управлінської звітності. Організація розробки довгострокових та оперативних бюджетів, контроль за їх виконанням.
2.Аналітична діяльність. Аналіз фінансової та управлінської звітності, оцінка результатів виробничо-господарської діяльності компанії, її структурних одиниць, та ефективності окремих операцій. Виконання розрахунків інвестиційних проектів, економічне моделювання, оцінка бізнес ризиків.
3.Управління собівартістю. Розробка та впровадження нормативних документів з питань обліку та калькулювання собівартості продуктів – забезпечив розробку 8 стандартів підприємства, в тому числі в основних сферах діяльності Компанії: видобуток та переробка вуглеводнів. Контроль витрат і забезпечення ефективного використання фінансових ресурсів.
4.Робота з органами державного управління. НКРЕ, Мінпаливенерго, Мінекономрозвитку, Мінфіну з питань ціноутворення (газ природний, електроенергія), фінансового планування та звітності.
5.Законотворча діяльність. Приймав участь у розробці законодавчих актів з питань оподаткування, зокрема у формуванні моделі рентних платежів, ціноутворення на газ природний.
6.Управлінська діяльність. Безпосереднє керівництво управлінням (9 чоловік), координація діяльності економічних підрозділів на 10-ти філіях. У 2013-2014рр. – керівник проекту по впровадженню SAP в ПАТ «Укргазвидобування».

Освіта

Київський Національний Економічний Університет

Факультет економіки та управління, спеціальність: менеджмент організацій, Київ
Вища, з 1995 по 2000 (4 роки 10 місяців)

Знання і навички

MS Office FinExpert

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Знання національних та міжнародних стандартів обліку, методів ціноутворення. Аналітичні здібності, системне мислення, прагнення розвитку та підвищення професійного рівня, комунікабельність, ініціативність, відповідальність.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: