Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 16 березня 2017

Полина

Рерайтер

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
24 роки
Місто проживання:
Токмак
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ, Токмак

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Резюме

Відомості
про себе
Вовк Поліна
07.03.2000 (17 років)
Пів року працювала у компанії «Вакула», де займала посаду адміністратору сайту, відповідали за рекламу продуктів, завдяки рерайтингу та обробці сайту.

Освіта
Токмацька загальноосвітня школа I -III ступенів №5 Токмацької міської ради Запорізької області (2006-2017 р.) Токмацька дитяча музична школа з фаху хореографія (2005-2013), Токмацька дитяча музична школа з фаху сольний спів (2007-2015).

Ділові якості
Цілеспрямованість, працьовитість, самостійність, вміння працювати в команді, наявність прагнення до особистого зростання і самовдосконалення, вміння аналізувати ситуацію, бажання зробити кар’єру, прагнення до успіху, пунктуальність, стійкість до стресу.
Інтереси і захоплення

Веду здоровий спосіб життя. Займаюсь хореографією, вокалом. Пишу вірші. Рівень володіння англійської мови-середній. Закінчую курси англійської, організовані посольство США «Access».

Громадська діяльність
Посада голови центру «Дозвілля» у Токмацькій загальноосвітній школі I -III ступенів №5. Постійна учасниця у молодіжних рухах та заходах,
концертів міста до різноманітних свят. Член Токмацької міської молодіжної ради.

Грамоти, нагороди
Лауреат І ступеню Х Міжнародного фестивалю-конкурсу «Акорди Хортиці» (2010), Лауреат ІІ ступеню ІІІ Міжнародного полікультурного фестивалю «Золоті обереги вічності» (2012),Грамота за І місце в обласному етапі Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних (2013), Курси «Саmp dream» з англійської мови у таборі «Лісова пісня» (2013), Диплом ІІ місця обласного фестивалю вокального мистецтва «Зіркове сяйво» (2013), І місце у міській олімпіаді з правознавства (2014), Гран-при V Міжнародного фестивалю-конкурсу “Весняна феєрія» (2015), Грамота ІІ місця в зональному турі ХIV обласного конкурсу творості та патріотичного спрямування «Спадщина – 2015»,Грамота І місця обласного молодіжного фестивалю «Зорепад – 2016».

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: