Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 11 квітня 2024 PRO

Уляна

Project-менеджер, 70 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер проектів з організаціі технологічних процесів

з 02.2022 по нині (2 роки 2 місяці)
Фора, ТОВ, Київ (Роздрібна торгівля)

Категорійний менеджер (піца власного виробництва, бургери, шаурма, випічка)

Основні пункти роботи:
-Створення дорожньої карти категорії, проекту
-розробка концепції продукту, захист та перевірка;
-проектна робота по впровадженню продукту
-участь у розробці бізнес-процесів
-погодження бізнес та організаційно-правової роботи продукту в компанії
-управління комунікаціями робочої групи проекту
-керування проектною командою
-керування ризиками проекту
-керування графіком проекту
-керування кошторисом проекту
-керування конфліктами проекту
-управління реалізацією проекту
-здійснення клієнтського тестування
-участь у переговорах з клієнтами по підключенню продуктів
-участь у формуванні стратегії продуктового просування і продажів продуктів (план ТО, штатний розпис, написання інструкцій по методу продажів)
- участь у оптимізації бізнес-процесів (LEAN )
Досягнення:
-реалізовано якісне управління категоріями в 300 магазинах мережі
-проведено Школу Експертів для адміністрації магазинів по напрямку Піца власного виробництва ( команда 15 осіб) -результат учасників +40% до ТО категорії в магазині, +35% приріст в шт/кг
-розроблено бізнес-процеси по запуску новинок в мережі
-оптимізовано технологічний процес виробництва на всіх стадіях приготування ( оптимізація в робочому часі, ресурсу персоналу та втрат компанії)
-сформовано стратегії розвитку категорій на поточний рік
-організація асортиментних матриць, введення-виведення артикулів з матриці
-організація та контроль дотримання стандартів працівниками відділів;
-участь в переговорах з потенційними та діючими партнерами
-розроблено ТЗ для створення автоматичних звітів для покращення ефективності категорій (Дашборди, план продаж, ДП, робота з втратами)
-приймала участь у розробці планування нових магазинів в відділах виробництва (побудова логічного виробничого ланцюжка та підбір ергономічного обладнання для виробництва)

Технолог хлібобулочних виробів

з 11.2020 по 01.2022 (1 рік 2 місяці)
Рітейл фудмаркет, ТзОВ, Київ (Роздрібна торгівля)

-Аналітика комерційних показників магазинів по сегменту "Вироби на випікання"

-контроль якості готових виробів за органолептичними і фізико-хімічними показниками, показниками безпеки, ведення необхідних журналів і дотримання технологічної дисципліни виробництва хлібобулочних виробів
-проведення аудитів якості продукції
-складання щомісячних звітів результативності та дохідності сегменту для керівника департаменту
-пошук нових постачальників на ринку
-організація ведення асортиментних матриць на хлібопекарську продукцію, введення-виведення артикулів з матриці
-проведення передачі пропозиції з торгових площадок щодо розміщення продукції на планограмах
-надання методичної допомоги, організація підвищення кваліфікаційної майстерності спеціалістів відділу і зав. виробництвом пекарень, інформування менеджерів про нові вимоги, документацію
- формування пропозицій щодо покращення технологічного процесу виробництва
-виконання поточної роботи на вимогу керівника відділу, обробка та реалізація запитів від менеджерів торгових площадок
Досягнення:
-виведення категорії допікання з глибокого мінусу в плюс по EBITDA
-приріст шт/кг по випічці LFL +35%
-зменшення втрат на 5% по категорії

Керівник проектів та програм

з 06.2020 по 11.2020 (5 місяців)
Chanta Mount, Київ (Харчова промисловість)

- Організація та контроль за виконанням роботи штатних пекарів на ТТ;

- Прийняття участі в переговорах з потенційними та діючими партнерами;
- Аналіз результатів діяльності компанії та пропонування змін для покращення ситуації;
- Розробка та узгодження бюджету операційного відділу;
- Аналіз стану внутрішнього та зовнішнього ринків товарів та послуг з метою визначення факторів, що сприяють успіху в досягненні цілей підприємства;
- Розробка заходів з раціоналізації торговельних процесів, організації рекламних компаній, обґрунтування альтернативних варіантів процесу товарозабезпечення, організації транспортування товарів ;
- Впровадження традиційних і сучасних способів рекламування та показу товарів на виставках, продажах, ярмарках;
- Контроль виконання постачальниками договірних умов з дотримання ними зобов’язань щодо асортименту, кількості та якості товарів, строків їх поставляння, наявності відповідних товарних знаків

Менеджер зі збуту

з 05.2019 по 02.2020 (9 місяців)
ТОВ "МАРЕСТО УКРАЇНА", Львів (Продаж проф.обладнання для готельно-ресторанної сфери)

ТОВ «МАРЕСТО УКРАЇНА»
Посада: Менеджер із збуту регіонального підрозділу у м.Львів
Посадові обов’язки:
- організовувати зв’язки з діловими партнерами та забезпечуввти своєчасне виконання
обов’язки перед контрагентами;
- залучення нових клієнтів та розширення клієнтської бази Західного регіону;
- складання комерційних пропозтцій клієнту, підбір обладнання відповідно до технології
виробництва клієнта, ведення проекту «під ключ»;
- складання договорів з клієнтом, створення рахунків, ведення переговорів стосовно
коригування замовлення;
- зведення звіту щоденного, щорічного та прогнозування річного капіталу відділу;
- вживати заходи щодо забезпечення своєчасного надходження коштів за реаліз

Інженер-технолог операційного відділу

з 10.2018 по 05.2019 (7 місяців)
ПрАТ "Концерн Хлібпром", Львів (Виробництво заморожених х/б НФ)

Посада: Інженер-технолог операційного відділу
Посадові обов'язки:
- Контроль ТТ західного регіону України, на дотримання умов зберігання та технологічних
інструкцій з випікання ЗНФ;
- Навчання та підтримка штатних пекарів компанії;
Проведення майстер-класів з випікання НФ для нових клієнтів;
- Проведення презентацій новинок НФ для торгової команди дистрибюторів;
- Програмування пекарських печей (Bongard, Miwe, Unox)
- Планові перевірки складів ЗНФ на дотримання умов збекрігання;
- Ведення звітності виконаних робіт для кервництва;
- проведення тестування новинок та внесення їх параметрів випікання у ТІ.

Інженер-технолог

з 10.2017 по 10.2018 (1 рік)
ПрАт Концерн Хлібпром", Львів (Харчова промисловість)

ПрАТ “Концерн Хлібпром”
Посада: Інженер-технолог заморожених технолог заморожених НФ
Посадові обов'язки:
- Поопераційний контроль виробництва заморожених НФ;
- Ведення журналів котролю виробництва;
- Приймати участь у розробках новинок.

Оператор лінії

з 06.2016 по 08.2016 (2 місяці)
СП "Галка ЛтД", Львів (виробництво кави)

Хімік-аналітик

з 03.2016 по 10.2017 (1 рік 7 місяців)
ПАТ"Концерн Хлібпром", Львов (Харчова промисловість)

ПрАТ “Концерн Хлібпром”
Посада: хімік-аналітик
Посадові обов'язки:
- Виконувати аналізи і випробування з метою визначення фізико-хімічних та
органолептичнихпоказників відповідно до вимог стандартів і технічних умов;
-Оформлювати результати аналізів і випробувань, вести їх облік, готувати технічну
документацію на роботи, які виконуються лабораторією;
- Стежити за справним станом установок, приладів, інструменту та іншого лабораторного
устаткування, виконувати просте його регулювання;
- Контроль санітарного станувиробництва.

Спеціаліст з якості готової продукції

з 11.2014 по 03.2016 (1 рік 4 місяці)
ТзОВ НВП"Гетьман", Львів (Виробництво алкоголю)

ТзОВ НВП “Гетьман”
Посада: спеціаліст з якості готової продукції
Посадові обов'язки:
- Забезпечити виконання завдань з підвищення якості виготовлення виробів, що
розробляються і випускаються;
- Аналіз необхідної інформації і показників якості, які характеризують продукцію, що
розроблюється і випускається, вживати заходів щодо запобігання випусканню виробів, які не
відповідають установленим вимогам;
- Вивчати причини, що викликають погіршення якості продукції (робіт, послуг), випуск браку,
брати участь у розробленні і впровадженні заходів з їх усунення;
- Вести облік і складати звітність про діяльність підприємства в управлінні якістю продукції.

Освіта

Львівський Національний університет "Львівська Політехніка"

Технології бродіння, Львів
Вища, з 2018 по 2019 (1 рік 3 місяці)

Львівська Філія Національного університету харчових технологій

Харчові технології та інженерія, Львов
Вища, з 2015 по 2018 (2 роки 5 місяців)

http://nuft.edu.ua/page/view/pidhotovka-fakhivtsiv-za-napryamom-pidhotovky-kharchovi-tekhnolohii-ta-inzheneriya

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office MS Outlook Водійські права кат. B

Знання мов

Англійська — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: