Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 23 листопада 2020

Cветлана

Менеджер, адміністратор, майстер манікюру, 9 450 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, адресу та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова освіта та сертифікати

Школа "Beauty kitchen" базовий курс(грамотний мастер)

15.06.20-19.06.20

Школа "Beauty kitchen" нарощення та укріплення з нуля

16.09.20, 1 день

Додаткова інформація

Місце проживання - місто Черкаси, вул. Гоголя 511. Номер телефону: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
Я претендую на посаду менеджера, вчителя, вихователя, адміністратора. Вважаю, що повинна бути прийнята на цю посаду, оскільки маю відповідну освіту і досвід роботи.
З 2009 по 2014 рр. отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Українська мова і література» та здобула кваліфікацію філолога. Вчителя української мови і літератури та зарубіжної літератури. Вчителя українознавства в Уманському державному педагогічному університеті імені П. Г. Тичини .
З 2013 по 2014 рр. здобула кваліфікацію магістра українознавства. Викладача українознавства.
З 2013 по 2015 рр. працювала старшим лаборантом кафедри української літератури, українознавства та методик їх навчання. Ведення ділової документації кафедри. Несла відповідальність за збереження матеріалів науково-методичного центру «Дослідження народної вишивки Східного Поділля». Була помічником при проводженні лабораторних та практичних занять з вишивки. Вела роботу з науковим архівом. Маю досвіт ведення наукової картотеки.
З 11.03.2015р. ˗ 31.07.2015р. працювала на посаді вихователя в Дошкільному навчальному закладі (ясла-садок)№22 «Жайворонок» Черкаської міської ради. Основні обов'язки: догляд за дітьми, виховання та розвиток.
31.07.2015р.-26.02.2017р. працювала на посаді старшого продавця в ТОВ Ляшук Л. Й. Основні обовязки: консультація клієнтів по товару, ведення документації, залучення нових клієнтів.
З 12.07.2017р.-27.02.2018р. працювала на посаді менеджера з надання кредитів в компанії "Ваша Готівочка". Основні обовязки: консультація клієнтів з приводу наданих послуг, юридичне оформлення доументів, активний пошук та залучення нових клієнтів.
З 02.07.2018р. - 03.04.2020р. працювала на посаді менеджера зі збуту в компанії Меблевий Майстер. Основні обов'язки: прийняття заявок, консультація клієнтів по товару, юридичне оформлення документів, контроль заборгованості, пошук та залучення нових клієнтів.
Маю досвід роботи з ПК та офісною технікою. Вільно володію програмами: Word, Excel, Підприємство 1С. Я відповідальна, цілеспрямована, роблю свою роботу якісно і сумлінно. Добра, чесна, люблю дітей. Вмію швидко орієнтуватися в будь-яких непередбачених ситуаціях. Здатна швидко навчатися новим видам діяльності!

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: