Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 22 квітня 2024

Евгений

Шеф-кухар, завідувач виробництва, начальник їдальні, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-кухар, завідувач виробництвом, начальник їдальні

з 09.2022 по нині (1 рік 7 місяців)
КБТЗ, Київ (Машинобудування)

Шеф-повар

з 01.2021 по 02.2022 (1 рік 1 місяць)
Камбуз, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Открытие заведения с нуля.

Шеф-повар

з 09.2017 по 11.2020 (3 роки 2 місяці)
Мiстограй, Киев (Розвличения)

Су-шеф

з 08.2016 по 09.2017 (1 рік 1 місяць)
Мандарин, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

приготовление блюд,контроль рабочего процесса,обучение персонала.

Су-шеф

з 05.2011 по 08.2016 (5 років 3 місяці)
Просто суши, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

контроль рабочего процесса,обучение персонала

Сушист,старший смены,су-шеф

з 08.2006 по 07.2011 (4 роки 11 місяців)
ЯпонаХата, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Контроль приготовления блюд,обучение персонала

Освіта

Киевский техникум отельного хозяйства

Технология питания,техник-организатор, Киев
Середня спеціальна, з 2004 по 2008 (3 роки 6 місяців)

Знання і навички

MS Office

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: